Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-07-2007, 13:41
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mármint azt, hogy senki ne adja meg másnak a belépési adatait?
aham
egyébként Synk anarchos ötlete tényleg jó, de már nem témába vág
Old 02-07-2007, 15:07
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mármint azt, hogy senki ne adja meg másnak a belépési adatait?
Ati, ez nyilván így lenne igazán jó, csak éppen nehezen megoldható. Mi is kizárólag A-ban élünk ezzel a lehetőséggel, úri becsületszavamra mondom, hogy lentebb egyik szövim orijába se léptem be soha, és az enyémbe se léptek még be.
A-ban viszont másképp megy a dolog. Rengeteget kell termelni, tartalékot felhalmozni, némely klántag olykor napokig nem jut netközelbe, de nem engedhetjük szabira, mert akkor esetleg bevernek, meg hasonlók. Most persze lehet mondani olyanokat, hogy úgy kell megoldani, hogy szabira is lehessen menni, Kisbértől asszem megkapom, hogy csak tamagocsizunk, és várjuk, hogy a szabályokat hozzánk igazítsák, de azért ez nem ilyen egyszerű.

Te szoktad mondani, hogy játszanak egészen fiatalok is a hóddal, nekik a szülei nem biztos, hogy rajonganak érte ha komoly telefonszámlát kell kifizetni a wapos játék miatt. Sőt, mivel pl én bizonyos okok miatt egyáltalán nem tartok mobilt, ráadásul a munkahelyemen sincs net, nekem eleve lehetetlen egy afféle jó "helytartó" nélkül normálisan működni... És van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem tud a nap 24 órájában bármikor géphez ülni. Attól még szeretnék játszani, ha nem baj...
Old 02-07-2007, 15:24
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ati, ez nyilván így lenne igazán jó, csak éppen nehezen megoldható. Mi is kizárólag A-ban élünk ezzel a lehetőséggel
Hát ez az... A-ból mész anarchba (mert ugye törlési lehetőség hiányában akkor elintézi ezt az újdonsült ellenséged), onnan zéróstartolsz 5. szintre, mennyi idő az, mire ismét felérsz?

Miközben abban a boldog tudatban vagy, hogy de jó, nem törölheti egy idióta az országodat.

Én ezt egy nagyon hamis biztonságérzetnek tartom, ami lelkileg semmiképp nem tesz jót.
Old 02-07-2007, 15:41
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 97%

sokat nem szóltam hozzá a témához de én is támogatom, h ne legyen "nem akarom törölni az orim" funkció
Old 02-08-2007, 14:50
Arrakis Arrakis is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Nekem most ez aktuális téma, és bár eredetileg nem az én ötletem volt, én vetem fel.

Történt egy kellemetlen baleset a napokban. A klánban több orinkat felnyomták, megváltoztatták a jelszavakat, egyet pedig töröltek. Írtunk a suppra, még nem jött meg a válasz, hogy ÍJ. Tudom, nem kellett volna megadni másoknak a felhasználónevet és a jelszót, meg ilyenek, de lássuk be, klánon belül ez nem számít ritkának.

A javaslat lényege, hogy ha törölni akarom az orit, akkor kapjak egy kódot a malicímre, és annak bemásolása után tudjam törölni, mint most azonosításkor. Ha tényleg én törlök, biztos nem fog elképesztő nagy fáradtságot okozni ez, de segítene kivédeni a hasonló dolgokat. Idegesít a tudat, hogy pusztán azért vagyok jelen még A-ban, mert az illető nem ismerte a mailt ahonnan regeltem az orit...
Nem látom indokoltnak a dolgot, aki nem tudja mit jelent a törlés szó, annak még fel is ugrik egy ablakocska, hogy ne nyomkodd, ha nem érted mire jó.
Amúgy az indoklás kész röhely, mit keresett más az oridban?
Szal nem kéne úgy vinni orikat, hogy belépked mindenki mindenkihez, s így 24 órás a klán. Mindenkinek megvan a kicsi orija, játszon azzal. Ha nincs készüd ne mássz át a másikhoz távolozni... stb.
Sztem leginkább az képezhetné megfontolás tárgyát, hogy az ilyen belépkedés megszűnjön.

Most eszembe jutott még vmi, én régen ha szabin voltam bementem vkihez, s fórumoltam onnan.
Szigorúan csak azt, erre nagyon odafigyeltem. Meg lettem kérve, hogy ne tegyem, meg is fogadtam, már kb 1 éve.
Erre most az a téma, hogy xy bejárkálhat, s akár törölheti is az orim... nonszensz!!!!

Úgy általánosságban az alapötleten túl sem látok indokoltnak erre vonatkozó módosítást. Magánvélemény, én ezt így gondolom.
Old 02-08-2007, 15:09
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

hát nemtom, szerintem is azért valamien emailes visszaigazolás kéne, mert amit Synkel mond, az csak 1 ok, de teszem azt valaki csak szórakozásból akar feltörni, hóditón kivülalló okokból, akkor teggye meg mert könnyü nem megyek bele, de jártam már meg igy email cimmel, pedig garantálhatom h senkise tudta a belépési adataimat.... amugy ha már itt is ez a téma akkor megkérdem: az előbbiek alapján jogosan félek A ba menni mert suli és háztartás mellett én se tudok állandóan hódon lenni, de viszont nagyon szeretném kipróbálni magam ott is előbb utóbb, de halva azt h állandó örség meg ienek, komoly félelmeim vannak ezzel kapcsolatban

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Old 02-12-2007, 09:24
Say
Guest

Longevity: 0%

Mit gondoltok egy olyan megoldásra a fenti "terror-akciók" ellen, ha a játék az ország törlése, zéró-start esetén adna 24 óra gondolkodási időt?
Hasonlóan mint amikor még nem mehetsz szabira, de már lekattintottad.
Pl: ha belépek a 24 órán belül és látom, hogy az orimat "valaki" törlésre rakta.... akkor lekattinthassam, hogy -NEM AKAROM TÖRÖLNI AZ ORSZÁGOM-.
/és természetesen azonnali jelsómódosítás/
Ez jó megoldás lenne?
Old 02-12-2007, 09:26
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Say View Post
Mit gondoltok egy olyan megoldásra a fenti "terror-akciók" ellen, ha a játék az ország törlése, zéró-start esetén adna 24 óra gondolkodási időt?
Hasonlóan mint amikor még nem mehetsz szabira, de már lekattintottad.
Pl: ha belépek a 24 órán belül és látom, hogy az orimat "valaki" törlésre rakta.... akkor lekattinthassam, hogy -NEM AKAROM TÖRÖLNI AZ ORSZÁGOM-.
/és természetesen azonnali jelsómódosítás/
Ez jó megoldás lenne?
Ennek megintcsak nincs értelme. Átrakatja szépen anarchba. Arra nincs gondolkodási idő.
Old 02-12-2007, 09:36
Say
Guest

Longevity: 0%

Természetesen az admin azonnali törlési és átrakási joga megmaradna.
Így sem megvalósítható?
Old 02-12-2007, 09:37
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Say View Post
Természetesen az admin azonnali törlési és átrakási joga megmaradna.
Így sem megvalósítható?
Nem a megvalósíthatóság a kérdés, hanem az értelem.

Teljesen felesleges abban a (hamis) tudatban lenned, hogy semmi nem történhet az országoddal, miközben ez nem így van. Ha valaki ismeri a belépési adataidat, akkor igen hamar anarchba tudja küldeni az országodat, és nincs semmi 24 órás gondolkodási idő, hogy "tényleg meg akartad szegni a szabályokat?".

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules