|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-06-2007, 13:56
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Hurrá. Akkor már ketten vagytok. És akkor hogy is lenne az a 3ezrelék? Ha a teki kopik, akkor kopjon a nyersi is + a kattincs is? Úgy lenne igazságos. Miért baj, ha a piacot használom rakinak?
Nekem meg nem tetszik. Ha empty + te a saját zsebetek ellenségei vagytok csak tessék. De ne akarjátok, hogy más is az legyen. Miért kéne csökkenteni a tartalékot? Azért, hogy ne legyen miböl napokon t tartó jókis szövihborúkba belemenni? Vagy muszj legyen az orikba beférö pénzböl kláncsatázni? Esetleg azért, hogy ne merjek mfként szövetséget támadni?
Esetleg ne kelljen adózni is az eladott rukból?
Simán megértem, ha valaki jobbat, többet, szebbet akar, de ezt nem vagyok hajlandó elfogadni semilyen formban.
|
Szerintem lehet kevés a 3 ezrelék, már ha jól értettem, és arra vonatkozik, hogy a piacon lévő teki ennyit kopna 19 körönként. Bár a számolgatni nem nagyon szeretek, de ennél lényegesen nagyobb kopást is el tudnék képzelni. Ugyan a csoportban lévő pénzmennyiség nem csökkenne tőle, de az extrém méretű tekitartalékok igen. Ugyanis egy bizonyos pont felett nem lenne értelme tekiben tárolni a pénzt, mert több kopik mint amit akár jó magas hekin is meg lehet írni... Mivel azt nem hiszem, hogy a nagy termelők hirtelen elkezdenék nyersibe tenni a vagyonukat, szerintem felélénkülne a katonapiac, ami nagyon sok csoportra ráférne.
|

02-06-2007, 14:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem lehet kevés a 3 ezrelék, már ha jól értettem, és arra vonatkozik, hogy a piacon lévő teki ennyit kopna 19 körönként. Bár a számolgatni nem nagyon szeretek, de ennél lényegesen nagyobb kopást is el tudnék képzelni. Ugyan a csoportban lévő pénzmennyiség nem csökkenne tőle, de az extrém méretű tekitartalékok igen. Ugyanis egy bizonyos pont felett nem lenne értelme tekiben tárolni a pénzt, mert több kopik mint amit akár jó magas hekin is meg lehet írni... Mivel azt nem hiszem, hogy a nagy termelők hirtelen elkezdenék nyersibe tenni a vagyonukat, szerintem felélénkülne a katonapiac, ami nagyon sok csoportra ráférne.
|
Nincs itt mit nagyon számolni. 1milla tekin 3000db ugrik 1piacoláson. 1hét alatt ez kb 20K, ami ugye egy átlagárat nézve 50milla. Nem kevés pénz az Synk.
Ráadásul az 1milla teki nem is egy nagy szám.
Semmi ilyesmit nem támogatok. Ha arról van szó, hogy lehessen többet lopni, fosztani az oké; a lopásért nem nagyon ugrálnék örömömben, de ez érthető. Mindenesetre ilyen vehemensen nem tiltakoznék.
Az viszont eszemben sincs támogatni, hogy a redszer elvehesse tőlem azt amit megtermelek. Akkor minek termelem?
A kattincspiaccal te is tudod, hogy főleg a kiscsopikban van gond. Legalább is én még fent nem találkoztam ilyen jellegű problémával.
|

02-06-2007, 14:56
|
Member
|
|
|
|
srácok ki mondta h a tekiírók végig benn tartják a tekiket?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

02-06-2007, 15:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
srácok ki mondta h a tekiírók végig benn tartják a tekiket?
|
Hol bent? Te miről beszélsz? 
|

02-06-2007, 15:01
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem volt se kedvem se időm végigolvasni az előző "regényeket", ezért csak az alapötlethez mondok véleményt.
|

02-06-2007, 15:07
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
szvsz nem jó ötlet, mert ugyebár azt nem te irányítod, hogy mikor veszi meg valaki az árúdat a piacon, mert alád tehetnek vagy az is lehet, hogy senkinek nem kell. na már most ha nem ér vissza és meg nem veszik a portékát, akkor akár milliárdos tartalékaid is elveszhetnek, mert bezár a piac
na mármost gondolom nincs olyan ori, aki ne piacozna. tegyük fel, hogy egyes orikat pont akkor támadnak le, mert tudják, hogy nincs otthon teki, mert lelopják és mielőtt beér a sereg veszik be. ezt nem tehetnék meg ezentúl.
és a piacot nem csak tartalék tartogatásra használjuk, hanem arra is, hogy ha kell pénz legyen. tegyük fel kiteszel 50 milkányi cuccot, ami nem sok, de jól jöhet a képzés építés miatt és az elveszik.
|

02-06-2007, 16:04
|
Member
|
|
|
|
Semmiféle piacbabrálást nem támogatok, ez így tökéletes. Javaslom a Lemuriát ott nem lesz ilyen gondod, sőt még az a pénz is le van szabályozva amit az oridban tarthatsz, ugyan nem Hódító de nagyon hasonlít.
|

02-06-2007, 16:20
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Cece.
A piacbezársos ötletről meggyőztetek hogy rossz, mert kiszámíthatatlan.
A mostani 3ezrelék arra vonatkozik hogy mi történik a tekiddel ha NEM adod el a piacon. /az el nem adott tekik mielőtt hazaérnek kopnának 3ezreléket/
A katonáknál és nyeranyagnál ez sztem szükségtelen, mert folyamatosan fogyanak amúgy is, és ha netán nincs több piacod, vagy hibázol a felesleg elmegy. De a tekire mindez nem igaz. Cipelheted őket éveken át a piacon tartva anélkül hogy el kellene adnod őket, és a mennyisége egy hangyányit is csökkenne.
|

02-06-2007, 18:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
Cece.
A piacbezársos ötletről meggyőztetek hogy rossz, mert kiszámíthatatlan.
A mostani 3ezrelék arra vonatkozik hogy mi történik a tekiddel ha NEM adod el a piacon. /az el nem adott tekik mielőtt hazaérnek kopnának 3ezreléket/
A katonáknál és nyeranyagnál ez sztem szükségtelen, mert folyamatosan fogyanak amúgy is, és ha netán nincs több piacod, vagy hibázol a felesleg elmegy. De a tekire mindez nem igaz. Cipelheted őket éveken át a piacon tartva anélkül hogy el kellene adnod őket, és a mennyisége egy hangyányit is csökkenne.
|
Értem én ezt, csak azt nem hogy ez minek?
Miért ajándékozzam oda a semmiért a tekijeim 3ezrelékét?
Te élvezetel dobálod szét azt amit megtermelsz?
Emlegettél valami piacozást, hogy miért rakom fel ha nem adom el stb. Mi van, ha negyon olcsó? A tekercek ára eddigi tapasztalataim szerint 800 és 4000arany között mozgott. Mi van, ha épp alacsony az ár? Koptassam addig amig el nem kopik, vagy adjam oda áron alul, hogy 2 nap múlva akár a többszörösét kelljen fizetnem érte?
Nem! Én ezt nem szeretném. Kiteszem álltalam meghatározott áron és vegyék meg azért, ha akarják. Ha viszont nem akarják, akkor meg jöjjön vissza maradéktalanul az országomba, ahol majd kopik, ha nem figyelek, vagy ellopják.
Hagyd már szegény tekipiacotg békén. Ha neked nem tetszik ne foglalkozz vele.
|

02-06-2007, 19:18
|
Member
|
|
|
|
no a felét átolvastam.
meglátásom, hogy az "ellenzék" félreértette a dolgot.
a felvetés azt tartalmazza, h a felhalmozott tartalékokat ellenség számárá elérhetővé tegyék. (ha már akkora király vagy hogy összeszedted, akkor tartsd is meg!)
én nem mondom, h jólenne, vagy nem lenne jó, akkora nagy spíler már nem vagyok, h ilyeneken kelljen aggódnom.
Csak az szúrja a szememet, h hiába magyarul van a szöveg megfogalmazva az emberek 80%-a nem fogja fel a lényeget!
ha a tartalék elérhető az ellenségnek, akkor te is eléred a másét, más is eléri a tiedet. ha össze tudod fosztani, lopni egyszer, akkor nem okoz gondot mégegyszer, gondolom... egyszerűen az a lényeg, h senki ne kényelmesedjen el azé, mer milliárdjai vannak olyan helyen, ahová nem lát rá senki.
van pl egy ország. 2-3 éven keresztül az alsó szint közepén, folyamatosan tömi a zsebét az induló országok kárára. és egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, mert egy 6000 körös ori ellen egy éppen 250 körös 250 hekis ori mit tud csinálni? egyszer leártózom, ő fél pillanat alatt fullra vásárolja magát és kész... nem egy ilyen ország van... de ha a tartalékai nem lennének biztonságban senki ellen, akkor az ilyenek megszűnnének, arra koncentrálnának, h fejlesszék magukat, ne csak kizsákmányolnják a fiatal, kicsi orikat, és sok-sok ember játékkedvét elveszik vele.
de tökmindegy h itt miről beszélgetünk, mivel Magyarországon vagyunk, tehát olyan megoldás nem lesz, ami mindenkinek egyformán megfelelő, úgyhogy 2025-ig járhat a pofánk, akkorse lesz igazságos megoldás!!!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|