|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-06-2007, 09:05
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Helytartó előtt is megtették, hogy 24 órában jelen voltak, úgyhogy ezt továbbra se tudom így ebben a formában valósként elkönyvelni. Aki jó játékos akart lenni, az óránként felkelt 1-1 percre, aztán visszaaludt.
No, hát köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, nem sikerült meggyőzni arról, hogy hátrányban lennének a nem vipesek, ha rá akarják szánni azt a napi 24 órát, ami ahhoz kell, hogy kiélezett országokkal jelen lehessenek a topban, mint a helytartóval rendelkezők. Ha valaki ennyi időt nem akar rászánni a játékra, akkor más stratégiát választva nem a topban, hanem más régiókban tud gond nélkül játszani, akár napi 1 belépéssel is.
|
Látom elsiklottál a hozzászólásom felett.
A helytartó csak azt csinálja, amit én, de sokkal gyorsabban, ezért a nemvipes igenis hátrányban van.
Tegyük föl, tudom, hogy rengetni vagy lopni fognak kör végén, a ht ki tudja pakolni az el nem férő seergeket is, elvben én is kitudnám.
De 3-4mp alatt KÉPTELESÉG eladni őket. Akárhány ablakod is van.
Ha viszont kv előtt be vannak készítve a kitöltött ablakok, akkor talán sikerülhet, de akkor meg elmegy 1piacbelépő. És ha mégse akkor rengetnek, hanem a következő körben, akkor ezt megint meg kell csinálni.
Míg a ht csak 1belépőt használ el.
|

07-06-2007, 09:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Látom elsiklottál a hozzászólásom felett.
A helytartó csak azt csinálja, amit én, de sokkal gyorsabban, ezért a nemvipes igenis hátrányban van.
Tegyük föl, tudom, hogy rengetni vagy lopni fognak kör végén, a ht ki tudja pakolni az el nem férő seergeket is, elvben én is kitudnám.
De 3-4mp alatt KÉPTELESÉG eladni őket. Akárhány ablakod is van.
Ha viszont kv előtt be vannak készítve a kitöltött ablakok, akkor talán sikerülhet, de akkor meg elmegy 1piacbelépő. És ha mégse akkor rengetnek, hanem a következő körben, akkor ezt megint meg kell csinálni.
|
Egyetértek, ezek a jelentősebb károk:
ht-vel "csak" épületek és 1 piac,
ht nélkül, épületek és egységek, /lehet, h 1 piac se, lehet,h több, de az érdekelne a legkevésbé/
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

07-06-2007, 09:25
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Ez is csak szervezés kérdése, nem szükséges külön piacra menned, hogy bekészítsd a seregeket. Előre be tudod készíteni (pl egy előző piacralépéskor kinyitott ablakba), és csak akkor mész piacra, amikor ténylegesen kell.
Megintcsak figyelés, szervezés, és idegek kérdése.
Egyedül a +2 piac, ami plusz lehet, dehát ennyi plusz minimum jár.
|

07-06-2007, 09:29
|
Administrator
|
|
|
|
Persze félreértés ne essék, nem lebeszélni szeretnék ezzel bárkit is a VIP tagságról.  Különösen most nem, hogy olyan modulok előkészítése történik a napokban, amik az eddiginél sokkal több erőforrást igényelnek. És sajnos bármennyire is hangoztatják sokan, hogy ők ingyen kapnak enni, ingyen neteznek, ingyen laknak, ahol laknak, ingyen közlekednek, ingyen kaptak tévét stb, a számítástechnikai erőforrások beszerzése és fenntartása még valahogy nem tartozik ebbe a bűvös ingyenes kategóriába. 
|

07-06-2007, 10:00
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyedül a +2 piac, ami plusz lehet, dehát ennyi plusz minimum jár.
|
szerintem ha találnánk egy elfogadható érvet ami valóban plusz, az is "ennyi plusz minimum jár" kategóriába esne.  
|

07-06-2007, 10:12
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
szerintem ha találnánk egy elfogadható érvet ami valóban plusz, az is "ennyi plusz minimum jár" kategóriába esne.  
|
Szvsz volt itt elég elfogadható érv, csak Ati megint az ördög ügyvédjét játssza 
|

07-06-2007, 10:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Szvsz volt itt elég elfogadható érv, csak Ati megint az ördög ügyvédjét játssza 
|
Ami elhangzott, az mind a reflexeidet, idegrendszeredet stb kímélő, alvásodat, kényelmedet segítő tényező volt.
A +2 piac leszámolásával, ami viszont mindeképp kell kompenzációnak, hiszen adott esetben a helytartó olyan esetben is el tudja lőni a piacodat, amikor normál, felelősségteljes játék mellett nem mennél piacra. (Például eladni 3 katonát.)
|

07-06-2007, 10:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ami elhangzott, az mind a reflexeidet, idegrendszeredet stb kímélő, alvásodat, kényelmedet segítő tényező volt.
A +2 piac leszámolásával, ami viszont mindeképp kell kompenzációnak, hiszen adott esetben a helytartó olyan esetben is el tudja lőni a piacodat, amikor normál, felelősségteljes játék mellett nem mennél piacra. (Például eladni 3 katonát.)
|
Azért ez utóbbit be lehet állítani, és elég határozottan ott a figyelmeztetés, hogy fokozottan figyeljünk a ht beállításaira, mert nagy marhaságokat képes művelni.
Ami az első mondatodat illeti: a vip-el jár egy sor kényelmi szolgáltatás, ami nyilván (nevében is benne van) egyet jelent a leírtakkal.
Viszont az egyértelmű, hogy a ht megkönnyíti a játékot (képez, tekercset ír, elad, varázsol, és ami nagyon fontos, bepakol a klánraktárba), és ha valami megkönnyíti a játékot, akkor számomra evidens, hogy ha az a valami nincs, akkor a játék nehezebb lesz, mint vele (bocs a nyakatekert fogalmazásért  ). Azaz a ht-vel jobbak a túlélési feltételek, mint nélküle.
|

07-06-2007, 10:24
|
Member
|
|
|
|
Későn reagáltam a topicra, nem várom el, hogy most miattam újrakezdjük, és utána egyenként mindenkivel végigfuss a meneten, Ati, leírtam a véleményemet, ezzel kécc 
|

07-06-2007, 10:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Viszont az egyértelmű, hogy a ht megkönnyíti a játékot (képez, tekercset ír, elad, varázsol, és ami nagyon fontos, bepakol a klánraktárba), és ha valami megkönnyíti a játékot, akkor számomra evidens, hogy ha az a valami nincs, akkor a játék nehezebb lesz, mint vele (bocs a nyakatekert fogalmazásért  ). Azaz a ht-vel jobbak a túlélési feltételek, mint nélküle.
|
Nyilván, hiszen nem kell marhaságokkal foglalkoznod, azt figyelgetned, hogy egy seregeladáshoz be legyen készítve 8 különböző ablak, hogy arra kattinthass, amire épp kell. Nem is az volt a kérdés, hogy kényelmesebb-e, és több időd marad-e a konkrét stratégiára, ha vipes vagy, mert evidens, hogy igen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|