Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Egy normális, hadis óriás a 4-2 szinteken átlagosan hány % barakkot és tornyot tart
30% 1 1.72%
35% 1 1.72%
40% 3 5.17%
45% 5 8.62%
50% 16 27.59%
55% 15 25.86%
60% 13 22.41%
65% 3 5.17%
70% 1 1.72%
Voters: 58. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-28-2007, 15:16
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Hmmmm... az ilyen topicokat olvasva mindig rádöbbenek, mennyire nem tudok játszani
Úgyhogy csak "suttogva" merem leírni, hogy az 5-3-as csoportokban óriásként nekem 45-50% barakkban csak elitem szokott lenni, és úgy láttam, működik a dolog. Ja, és tornyom egy darab sem.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-28-2007, 15:17
sema034 sema034 is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
pont ez az, hogy bőven nem kell ennyi ideig tartania egy háborúnak
ha jól csinálod, akkor pár kör alatt le lehet zavarni, és akkor bőven meg lehet oldani seregcserével - csak nem mészárolni kell, meg hasonló baromságokat, hanem szépen leföldelni az ellent, és máris nem tud visszajönni
Persze és addig az ellen ölbe tett kezekkel ül amíg te földre rámész. Egy normális háborút nem lehet lezavarni pár kör alatt. Amugy nincsen olyan hogy legjobb. Mind a full elittel mind a ló/ijjal lehet jól játszani. Amit meg te emlegetsz hogy ha bennt van az oriban 2-3 milliárd akkor ezt meg azt kell csinálni nem nevezném átlagosnak. Elhiszem hogy neked ennyi pénzed van, de ez messze nem a megszokott.
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:27
Reni Reni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Hmmmm... az ilyen topicokat olvasva mindig rádöbbenek, mennyire nem tudok játszani
Úgyhogy csak "suttogva" merem leírni, hogy az 5-3-as csoportokban óriásként nekem 45-50% barakkban csak elitem szokott lenni, és úgy láttam, működik a dolog. Ja, és tornyom egy darab sem.

Ötödik szinten simán lehet torony nélkül is játszani, de lassan kezdj el 10% toronyra beruházni, mert feljebb egyre többen vadásznak az ilyen orikra, mint amit írtál.
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:28
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Endru........ezt hívják megfutásnak, amikor ahelyett hogy kiállnál földelsz és tiplizel...

igaz, ez is egy stratégia
hívják, ahogy hívják, nekem általában föld szokott kelleni
mert hurrá, de jó nézni a mészárlást, de szerintem attól senki sem jut előrébb
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:29
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
sztem az átlagos hadis óriás igenis tart 55-60%-ot ezekből az épületekből. ugyanis az a normális hadis, aki nem hadi-vari. tolit biztos nem tart egy normális óriás, bányát sem, könyvtárat sem, kovácsot sem... akkor mivel töltse fel a hekijeit? persze, hogy barakkal. Szerintem így néz ki egy normális hadis.
Az egyik gondom evvel az, hogy "szerinted". Példát mondj nekem, olyat amit te magad láttál. Amikor feljutsz 4-be, vagy korábban felírtat.
A másik pedig az, hogy ha egy ország semmi termelő épületet nem tart házon kívül, akkor nagyon lassan halad. Nincs annyi tekiíró 200 alatt, amennyi játékos. Ha lefoszt másikat, akkor meg annak kell több 'fölösleges' épületet tartania, tehát az átlagba mindenképp beleszámít.

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
Egyébként ez a normális nyagyon szerencsétlen szó. Normális pl a bankrabló, az adócsaló, normális a JKSZ-elő, aki az érdekeit tartja szem előtt és elmegy addig, amíg nincs megtorlás. Normális, csak nem morális. nem ugyan az. erre mondják, vagyis nem erre mondják, de ezt jelenti
A normális szó azért van a kérdésben, mert Hóhér ezt kiabálta. A kérdésnél lehet hogy emiatt nézte mindenki csak a saját országát (én is).
Megtennéd, hogy mondasz egy jobbat? Ami érthetőbb?
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:32
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Ötödik szinten simán lehet torony nélkül is játszani, de lassan kezdj el 10% toronyra beruházni, mert feljebb egyre többen vadásznak az ilyen orikra, mint amit írtál.
Köszi a tanácsot, de nem szoktak nagyon bántani, valahogy mindig megúszom az enyémhez hasonló országokra vadászó gonocokat
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:34
rexa
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
hívják, ahogy hívják, nekem általában föld szokott kelleni
mert hurrá, de jó nézni a mészárlást, de szerintem attól senki sem jut előrébb
ha minden háborúban csak földelnék 1 hét alatt feljutnék a max földhatárra...
utána hónapokig csak unatkozzak?
nem arról szól ez a játék, hogy háborúzgassunk?
akkor inkább tevét nevelek
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:35
Karesz Karesz is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Én 55% körül tartok (mármint torony+barakk) , ennyi pont elég. 15% torony íjásszal, a többiben elit van. Előfordul, hogy egy orit nem tudok egyedül beütni, de hát mire valók a szövik. Ha szövitámadás sem viszi át a védelmét, akkor más módon biztosan sebezhető. Érinthetelen országot nem lehet csinálni. Szóval 55%. Emellett van raktár, tanya, kórház, könyvtár, ház és bank. Emellett nem szoktam piacon gabonát venni, fel tudok rakni 30 körre varázslatokat. Szóval nem vagyok szana-szét élezve és mégis életképes vagyok.
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:40
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Originally Posted by rexa View Post
ha minden háborúban csak földelnék 1 hét alatt feljutnék a max földhatárra...
utána hónapokig csak unatkozzak?
nem arról szól ez a játék, hogy háborúzgassunk?
akkor inkább tevét nevelek
sajna annyi időm nem szokott lenni, hogy 1 hónapig csak lassan háborúzzak
meg egy idő után azt is megunnám, jobban tetszik az úgy, hogy termelek hosszabb rövidebb ideig, aztán ha lesz 1-2 nyugisabb hetem, akkor föllépni, aztán ütni egy sort, és pihenni tovább

tehát hogy a témához is szóljak, nekem a normális az 60% körül van, vagy legalább is a csoportok teteje felé már kell anniy, ha nem szeretnék a népek, hogy leverjék őket
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 15:42
nyolcvan nyolcvan is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Karesz View Post
Én 55% körül tartok (mármint torony+barakk) , ennyi pont elég. 15% torony íjásszal, a többiben elit van. Előfordul, hogy egy orit nem tudok egyedül beütni, de hát mire valók a szövik.
akkor csak 25 százaléknyi barakk van támadó egységekkel (elitekkel)?
Nekem az kevésnek tűnik, pont ezért csinálok fulleliteset. mert rengeteg területet elvesznek a tornyok és a hozzájuk tartozó barakkok, és kevés marad a "támadóbarakkokhoz"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules