|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-26-2007, 14:21
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Gondolom mert nem azt a hatást sikeredett elérnie mint amire számított:-)
Minden esetre én nem vettem a fáradságot a reggelésre:-)))
|

05-26-2007, 14:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by #Lopakodó#
Gondolom mert nem azt a hatást sikeredett elérnie mint amire számított:-)
|
Mertem remélni, sőt még én sem... Gondolom nem sokan regelnek ott, vagy a langelikaboxi klub tagjai vagy az antilangelikaboxi klub tagjai Csak vigyázni kell hogy az utóbbi táborból mindenkit regisztáció utáni 10 percben le kell tiltani, mert még véletlen felmerül annak lehetősége, hogy a chat-en megdönti a rezsimet... 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-26-2007, 14:27
|
Administrator
|
|
Activity: 15%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by #Lopakodó#
|
Pedig igazán szíves, középsőujjas felmutogatós invitálás van az odlalon erre.
Kedves Angelika!
Nyilván olvasod ezt a fórumot, ha már egyszer Te indítottad ezt a témát.
Én továbbra is erősen sérelmezem, hogy olyan vádakat hozol fel oldaladon, amiket mégcsak nem is akarsz tényekkel alátámasztani. Úgyhogy újfent megkérlek erre: tényekkel légy oly kedves alátámasztani állításaidat, miszerint a Hódító üzelemtetői nem engednek szintlépésre olyan országokat, akik nem VIP tagok. Ellenkező esetben kénytelen leszek azt hinni, hogy csak rágalmazásról van szó.
Előre is köszönöm kedves kifejtő, tényeket tartalmazó, és állításaidat alátámasztó írásodat ezügyben.
|

05-26-2007, 14:35
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Lik-Lak, kezdem furálni, hogy ennyire Angelika pártját fogod, talán a szektája tagja vagy?  Látod ilyen az alaptalan rágalom, főleg ha utánam még 20 ember is ezt mondaná Rólad, jól esne? Kicsit durvább, elkezdem terjeszteni hogy kinyirtál vkit, és sokan elhiszik és terjesztik tovább, jól esne ez neked, kérdem?
Kicsit morbit példát hoztam fel, de morbit témához morbid üzenet.
Ati, segítenél lefordulni az A-ból, már gyerekkora óta vipes az az ori. 
|

05-26-2007, 14:49
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Ati, segítenél lefordulni az A-ból, már gyerekkora óta vipes az az ori. 
|
Ha Angelika állításai helyesnek bizonyulnak, akkor egyszerű dolgod van. Azt hiszem 1000 vip kört írt, hogy annyi kell, hogy legyen az országodon, és akkor körülötted mindenki valamilyen telepatikus módon megérzi, hogy Téged nem szabad támadnia, és ezt szó nélkül teljesítik is, tudsz fejlődni, mindenki elmozdul az utadból, sőt hagyja magát, hogy beüsd.
Gondolom ezért cserébe (?) olyanokat támadnak, akik nem vipesek, igaz őket sem azért, mert ott vannak, és nincs védelmük, hanem csak és kizárólag azért, mert nem vipesek, és nem szabad engedni, hogy az ilyen országok fellépjenek. Azt, hogy ki nem vipes, szintén valamilyen telepatikus módon látják. Legalábbis erről szól az összeesküvés-elmélet, ami még azért bizonyításra vár.
Akik nem kapnak telepatikus jelzéseket, azokkal nem tudom mi van, nem tudom ők honnan tudják, hogy ki az, akit nem szabad támadniuk, és ki az, akit nem szabad felengedniük. Erről gondolom Ti jobban tudtok nyilatkozni, hiszen valahonnan Ti is tudjátok (az elmélet szerint legalábbis  ), hogy kit támadhattok, és kit nem.
Még az se világos, hogy akit nem szabad senkinek támadnia, az honnan tudja, hogy ki az, akit viszont ő nem támadhat.
De ezekre a most még homályos kérdésekre hamarosan biztosan választ kapunk, hiszen biztos vagyok benne, hogy Angelika nem csak alaptalanul rágalmaz, hanem valamilyen megdönthetetlen bizonyítéka is van a fentiekre. 
|

05-26-2007, 21:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
"Ha megan Sean Paul Dusseldof-i vagy Szigetfesztiváli Élőfellépésének felvétele írj nekem: langelikaboxi@freemail.hu"
Küldeni Te 1000 vip, kapni meg felvétel.
Nem küldeni vip 24 óra, mi törölni le felvétel!

05-26-2007, 21:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
"Ha megan Sean Paul Dusseldof-i vagy Szigetfesztiváli Élőfellépésének felvétele írj nekem: langelikaboxi@freemail.hu"
Küldeni Te 1000 vip, kapni meg felvétel.
Nem küldeni vip 24 óra, mi törölni le felvétel!
|
LOL    
|

05-26-2007, 23:09
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Pörkölt volt ebédre, aztán meg bedobtam két hideg sört.
Azt hiszem, most sziesztázom egyet.
|
Igazán témábavágó. Amúgy ez sérelem? : )
|

05-26-2007, 23:11
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Egy ismerősöm pár hete felkért, hogy a gportálos honlapján regisztráljam magam, különben jun 1.-el megszünik, ha nincs legalább 50 regisztrált látogatója.
Nem jártam utána, hogy ez mennyiben igaz, de ezzel kísértetiesen egybevág Langelika honlapcímének itteni meghírdetése, a regisztrációk növelése érdekében 
|

05-26-2007, 23:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by jura
Egy ismerősöm pár hete felkért, hogy a gportálos honlapján regisztráljam magam, különben jun 1.-el megszünik, ha nincs legalább 50 regisztrált látogatója.
Nem jártam utána, hogy ez mennyiben igaz, de ezzel kísértetiesen egybevág Langelika honlapcímének itteni meghírdetése, a regisztrációk növelése érdekében 
|
Bioztos ezért zárta be a chat-et is a nagyközönség előtt 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|