|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-25-2007, 20:42
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Azon gondolkodtatok már,hogy akit olyan tragédia ér,mint amit írt,annak van akkora büszkesége,hogy nem sírja el a világnak egy nyilvános fórumon? 
|
igen. de nem feltétlenül van így.

05-25-2007, 23:49
|
Member
|
|
|
|
es akkor ide is.
mia jo eletert kell egy topikot ami akarmilyen furcsa dolgokrol is szoljon ilyen mertekben szetoffolni, vagy nemis tudom mar hogy kellene ezt nevezni (szetjopofizni?).
Orulok ha jo a hangulat, de basszus az utolso minimum 20 oldalon nemsokmindenrol van szo aminek lenne is valami ertelme, csak arrol hogy tegyunk hozza megegy 'pojent'. minek?
arrol meghogy ki kitakar felesegulvenni, vagy hany szeme van (hangsulyoznam, mindenfele szemelyeskedes nelkul, csak talalomra visszaolvasasbol veve a peldakat) szerintem ellehet csacsogni sokfele, de hogy illenek ezek EBBE a topikba?
nekem perpill ez a serelmem.
|

05-26-2007, 08:24
|
Member
|
|
|
|
Szétoffoljuk???
Mi a fenéröl beszéljünk, ha Angelika nem fog egy értelmes magyarázatot adni a hülyeségeire, irány a diliház..!
Mondjuk ez a 20 oldal sem szétoffolás, mert mindenkinek Angelika a sérelme, hogy miért nem akar magyarázatot adni, és most Őt beszéljük ki. 
Azért sajnálom hogy ilyen ember lett belőle.
|

05-26-2007, 08:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Azon gondolkodtatok már,hogy akit olyan tragédia ér,mint amit írt,annak van akkora büszkesége,hogy nem sírja el a világnak egy nyilvános fórumon? 
|
Ez csak az embertől függ...
|

05-26-2007, 08:33
|
Member
|
|
|
|
Kellene szavazást csinálni:
Sajnálom Angelikát, de dilis
Nem dilis, csak rossz hangulatban volt

|

05-26-2007, 08:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Kellene szavazást csinálni:
Sajnálom Angelikát, de dilis
Nem dilis, csak rossz hangulatban volt

|
Én csak azt nem értem, mi a fenét lehet ezen ragozni 48oldalon keresztül, na asszem ideje kipróbálni az új funkciót. 
|

05-26-2007, 11:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
es akkor ide is.
mia jo eletert kell egy topikot ami akarmilyen furcsa dolgokrol is szoljon ilyen mertekben szetoffolni, vagy nemis tudom mar hogy kellene ezt nevezni (szetjopofizni?).
Orulok ha jo a hangulat, de basszus az utolso minimum 20 oldalon nemsokmindenrol van szo aminek lenne is valami ertelme, csak arrol hogy tegyunk hozza megegy 'pojent'. minek?
arrol meghogy ki kitakar felesegulvenni, vagy hany szeme van (hangsulyoznam, mindenfele szemelyeskedes nelkul, csak talalomra visszaolvasasbol veve a peldakat) szerintem ellehet csacsogni sokfele, de hogy illenek ezek EBBE a topikba?
nekem perpill ez a serelmem.
|
Neked is elmondom, nem kötelező ám olvasgatni, ha nem tetszik 
Van már új funkció is, szóval nem értelek.
Másrészt nem az utolsó 20 oldal poénkodás, az egész topic egy hatalmas nagy "vicc". innentől kezdve nem értem, hogy egy értelmetlen topicot miért ne lehetne "szétoffolni".
az ilyenek pont beleférnek ebbe a topicba. biztosan sérelme annak a valakinek, hogy kinyomták a szemét 

05-26-2007, 12:33
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Még mindig az van, hogy az T. hozzászólók személye között nagyobb az ellentét, mint a témák iránti vélemények különbözőségén.
Sokszor hangsúlyosabb a hsz-ok szerzőit ért kritika, mint az hogy megfontolnánk gondolata tartalmát és higgadtan, és átgondoltan válaszoljunk.
Amikor valaki a reagálásában azt írja, hogy:
ne tedd !
tedd !
ne írd!
ne gondold!
szerintem te ilyen vagy!
meg olyan 
stb.
Ilyenkor tulajdonképpen egymást utasítani akarjátok a véleménye, vagy a sítilusa miatt és ez már nem is a téma ?
így lesz sokmindenből off.
Vagy azért mert -szerintem is ártalmatlan- inkább humorba fordítják, mintsem drámába.
A beszélegetések természetesen sokszor offra futnak, de ez így van a valós életben is.
Pl: Ha nyitnék egy topicot az almáról, nyilván előbb utóbb előkerülnének olyan témák is, mint almás pite, almamoly, almaecet, Tell Vilmos stb...és ez akkor máris OFF?Hiszen már nem magáról az almáról szól a csevej.
Dehogy off, csak éppen az van, hogy a téma újabbakat hoz elő, ami így vagy úgy kapcsolódik, s a topicot is úgy érdemes olvasni, ha vissza olvastam mindent.
Ezt jól megtaníttattátok velem ( 17 piros ponttal alátámasztva  )
Ha kissé elkanyarodik egy topic téma, türelem!
Majd visszatér.
Ha mégsem, akkor meg be kell zárni 
vagy nem olvasni...
|

05-26-2007, 12:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Neked is elmondom, nem kötelező ám olvasgatni, ha nem tetszik 
Van már új funkció is, szóval nem értelek.
|
Engem igazabol erdekelt volna, hogy esetleg hozzaszol-e meg invisible a temahoz, ugyhogy igenis olvasgattam... csakhat ugye amikor a ket oldalfrissites kozott a sok "vicces" hozzaszolas miatt mar megint plusz 3 oldal volt a topikban... oszt ezek utan probald meg nemolvasgatas nelkul kihamozni a "relevans, fontos" infokat.
Az uj modul meg szep es jo, de en nemlatom sok ertelmet, ami nem erdekelt eddig sem olvastam, nemzavar ha ottvan a listaban. Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek, de alapvetoen ezt sem valasztanam, mindenkinek lehet 100 hulyeseg mellett 1 ertelmes hozzaszolasa 
|

05-26-2007, 12:40
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek
|
OFF: ez eddig is alap funkciója volt a fórumnak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|