Quote:
Originally Posted by Blacky
Jó Reggelt Én egyvalamit tudok De nagyon sérelmezni és mivel ez a sérelmeink topic le is irom....Én az élveboncolást sérelmezem..miröl is van szó ?? Rugjunk bele abba aki nem tud vcisszarugni....Nekem roppant unalmas már ez a beidézek a kiscsajtol valamit és jol lefikázom meg egyebek hagyjátok már légyszi Békén hisz ki lett tiltva nem tud visszaütni..Azért a rendszeres forumlátogatoktol az adminoktol többet vártam...sajnálom hogy képesek voltatok egy sznt alá süllyedni..sztem ez szégyen és gyalázat....
JOGOSAN KI LETT RAKVA ennyi..aztán amiota nincs itt folyamatosan megy a fikázás elég sok ember részéröl..Ha problémátok van Vele menjetek a honlapjára azt intézzétek ott..De a háta mögött ugy hogy még ide sem irhat az sztem szánalmas.. de nagyon....
maradjatok meg ..EMBERNEK
Mert ha folytatjátok TI sem lesztek különbek annál a kiscsajnál aki ki lett Tiltva...
Amugy Tök jó a bumeráng szinpad inkább azt nézzétek a neten..
|
szia! te melyik csatornát nézed ?  Ki lett kirakva ? 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|