|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
|
View Poll Results: Egyetértesz-e azzal, hogy a b-ben 2000 kör után kezdjen a morál romlani ?
|
|
igen
|

|
60 |
76.92% |
|
nem
|

|
18 |
23.08% |

03-06-2006, 23:05
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Ati
Igazítása? Nincs szó igazításról. Ha 1800 körnél többet vagy ott, akkor már nehezebb körülmények között kell játszanod. Ez így van rendjén, ha a topba érkezel, amint fellépsz. Nem hiszem, hogy ez igazítás kérdése lenne, ez a többi játékost védi, akik adott esetben 1000 kört szeretnének csak eltölteni a szinten, nem pedig az eleve topba érkezők kizsákmányoltjai szeretnének lenni.
|
Atis, mivel az 1800 kör után induló morálromlást pénzzel lehet negálni, ezért pont e miatt még jobban kizsákmányoltak lesznek azok az orik akikről beszélsz, tehát az ő helyzetüket is rontja ez, míg az 1800 top fölött lévő, de csak 2000 top-ig maradó orikat, max csak idegesíti, hogy körönként kap egy üzit, aminek nincs túl sok hatása.
Ezért javaslom a következőt:
A top 2000 körétől kezdjen el romlani a lakossági morál, de úgy, hogy onnan a most meglévő aránnyal induljon (tehát úgy, mintha lehagytuk volna a 1801-1999-ig lévő top kör idős táblázatot). Így nem kerül sok programozásba, nem változik jelentősen az eredeti funkciója sem és mégis megszűnik a 200 körön át olvasott felesleges üzenet. Aki viszont 2000 top idő fölött is a topban akar maradni, az fizesse meg azt az árat amit most is kell.
És születnek emberek.
|

03-29-2006, 15:16
|
|
Member
|
|
|
|
ha feljutottál a B-be, akkor csak kell legyen egy minimális tartalékod is. nehogymá sajnáld azt a keveset szétosztani az a 8-9 nap alatt... ha újraindulsz, úgysem fog kelleni az a pénz. körönként 1% a morálcsökkenés, az napi 24%.
|

03-29-2006, 15:30
|
 |
Member
|
|
|
|
épp azt mondja hogy megoldható, de felesleges büntetés  sztem jobban idegesiti hogy körönként üzentet kap hogy menj innen:P
|

03-29-2006, 18:20
|
|
Member
|
|
|
|
érdekes... valaki pedig azt írta, hogy szenvedés, ha jól olvastam...
200 kört ki lehet bírni, nem lesz világvége. amúgy is a többséget nem érinti a dolog, szóval néhány ori kedvéért nem érdemes változtatni. ha mégis, akkor szvsz mindenhol változtatni kellene.
|

03-29-2006, 23:46
|
|
Senior Member
|
|
|
|
en ezt ugy oldottam meg hogy a 3/g-ben 500 kort csucsultem, nem utottem, es epp a topon kivulre erkeztem 2/b-be, es ott is csucsultem 200 kort....

03-30-2006, 00:22
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ha vkinek van egy rahedli kocsmája akkor is mindenképpen le fog menni a morálja? Azaz mondjuk 2000 kör letelte után akár elérheti az 50%-ot is a morál mégha mondjuk 150 emberre jut 1 kocsma? Ill. ha még az adót akár 10%-ra leviszi akkor is romlik állandóan, v. elképzelhető, hogy lesz egy zöld nyilacska?
|

03-31-2006, 11:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Sakkmester
Ha vkinek van egy rahedli kocsmája akkor is mindenképpen le fog menni a morálja? Azaz mondjuk 2000 kör letelte után akár elérheti az 50%-ot is a morál mégha mondjuk 150 emberre jut 1 kocsma? Ill. ha még az adót akár 10%-ra leviszi akkor is romlik állandóan, v. elképzelhető, hogy lesz egy zöld nyilacska?
|
Zöld nyilacska lesz mellette, de ettől ugyanúgy csökkenni fog körönként és 200 körön át kapod az üzenetet, hogy az embereid nem nézik jó szemmel...
És születnek emberek.
|

03-31-2006, 11:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by csunyabogar
érdekes... valaki pedig azt írta, hogy szenvedés, ha jól olvastam...
200 kört ki lehet bírni, nem lesz világvége. amúgy is a többséget nem érinti a dolog, szóval néhány ori kedvéért nem érdemes változtatni. ha mégis, akkor szvsz mindenhol változtatni kellene.
|
Jah, végülis 200 körön keresztül villog a piros, hogy fontos esemény, aztán mikor belépsz, akkor olvashatod, hogy az embereid nem nézik jó szemmel, hogy nálad gyengébbek leigázásával töltöd az idődet és lépjé már feljebb... miközben pont azért vársz ott, hogy végre tovább léphess... ráadásul ha be van jelölve a fontos eseményekről való értesítés, akkor erről kapod szépen az emileket is és ha már nem fér be hozzád, akkor ez letiltást eredményez a hód felől, hisz ürítsd az emiledet, ha már használod ezt az opciót, hogy a spam szűrőket már ne is említsem, amik egy idő után nem ritkán spam-ra teszik a hódot emiatt...  Szóval jah, ki lehet bírni, csak tök felesleges "büntetés", ahogy a többiek írták, hiszen kötelező ott lenni 2000 kört, ha 1/a-ban már van orid és nem akarsz, vagy tudsz vele fordulni.
És születnek emberek.
|

04-01-2006, 15:29
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by aúú
Jah, végülis 200 körön keresztül villog a piros, hogy fontos esemény, aztán mikor belépsz, akkor olvashatod, hogy az embereid nem nézik jó szemmel, hogy nálad gyengébbek leigázásával töltöd az idődet és lépjé már feljebb... miközben pont azért vársz ott, hogy végre tovább léphess... ráadásul ha be van jelölve a fontos eseményekről való értesítés, akkor erről kapod szépen az emileket is és ha már nem fér be hozzád, akkor ez letiltást eredményez a hód felől, hisz ürítsd az emiledet, ha már használod ezt az opciót, hogy a spam szűrőket már ne is említsem, amik egy idő után nem ritkán spam-ra teszik a hódot emiatt...  Szóval jah, ki lehet bírni, csak tök felesleges "büntetés", ahogy a többiek írták, hiszen kötelező ott lenni 2000 kört, ha 1/a-ban már van orid és nem akarsz, vagy tudsz vele fordulni.
|
ha nem tudsz akkor a 2/bbol sem tudsz 

04-01-2006, 16:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Remedy
ha nem tudsz akkor a 2/bbol sem tudsz 
|
Nem csak azért nem lehet 1/a-ból fordulni, mert nincs meg a top időd, hanem pld azért is, mert van az 5-en orid... bár kétségtlen, hogy 2-ról ekkor sem tudsz lépni... 
És születnek emberek.
Last edited by aúú; 04-01-2006 at 16:29..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|