Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-24-2007, 15:10
Gilberta's Avatar
Gilberta Gilberta is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

idézet ati leveléből:
"Azt írta, hogy sose dobálózik, hanem ember módjára mindent megbeszél azzal, akivel problémája van.

Azt hittem, hogy komolyan írta.

Erre ma felhívják a figyelmem, hogy azért, mert itt összeveszett valakivel, mára már szerinte az egész Hódító a korrupció melegágya.

Látok némi ellentmondást." idézet vége

vannak kiskapuk, nagykapuk szemet szúró jksz-ek amiket nem lehet nem észre venni de kitiltás nem jár(hat) érte, de ez hódon ÉS játékon belül kialakult "korrupció" (Korrupt az a személy, aki - közvetlen vagy közvetett önérdekből - megszegi a közösségi együttélés egy vagy több olyan szabályát, amelynek érvényesítéséért ő a felelős") nem pedig játékot üzemeltetők és VIP tagok közti kapcsolat. Játszom már pár éve, azóta előrre haladt minden...
Őszíntén,ha én lennék Te, akkor nem hagynám ezt...
Old 05-24-2007, 15:18
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Longevity: 94%

Beleolvastam abba amit most a honlapján ír egy másik valakivel egyetemben... "érdeke", de ha nekik ez így jó hogy írnak mindent egymásnak és még talán el is hiszik amit írnak... akkor tegyék... csak nem értem miért jó ez nekik...

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Reply With Quote
Old 05-24-2007, 15:19
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Longevity: 94%

"Langelikaboxi [url]
24.05.2007 16.19.02

Természetesen ezután is segítek bár kinek a játékban elérni a legjobb orit, de sajnos azt is el kell árulnom semmi esély a nyerésre mert minden egyes orit folyamatosan figyelnek és csak azt engedik tovább aki folyamatosan fizeti a vipet a játékban.:-"

nem kommentálnám

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Reply With Quote
Old 05-24-2007, 15:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Gilberta View Post
vannak kiskapuk, nagykapuk szemet szúró jksz-ek amiket nem lehet nem észre venni de kitiltás nem jár(hat) érte, de ez hódon ÉS játékon belül kialakult "korrupció" (Korrupt az a személy, aki - közvetlen vagy közvetett önérdekből - megszegi a közösségi együttélés egy vagy több olyan szabályát, amelynek érvényesítéséért ő a felelős") nem pedig játékot üzemeltetők és VIP tagok közti kapcsolat. Játszom már pár éve, azóta előrre haladt minden...
Őszíntén,ha én lennék Te, akkor nem hagynám ezt...
Igazából ez nem tudom hogy jött ide. Itt most csak arról van szó, hogy bár ő mindenkivel mindent emberi módon megbeszél, és nem dobálózik, mégis azt állítja, hogy mi semmi mást nem csinálunk, csak kicsaljuk az emberektől a vipet.

Állítja ezt egy olyan valaki, akinél emeltdíjas sms-ért cserébe filmeket lehet letölteni, és ennek érdekében a teljes magyar netet teleszemeteli a weboldalának címével.

Őszintén szólva nem vagyok meggyőződve különben arról, hogy ő van a képeken, vagy hogy egyáltalán valóban lányról van szó, csakhát így sokkal könnyebb rávenni a hiszékeny embereket az sms küldésre, mintha valamit tenne is. De ez csak a magánvéleményem, természetesen én is azt gondolok erről, amit akarok, nem feltétlenül igaz.
Old 05-24-2007, 15:22
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
"Langelikaboxi [url]
24.05.2007 16.19.02

Természetesen ezután is segítek bár kinek a játékban elérni a legjobb orit, de sajnos azt is el kell árulnom semmi esély a nyerésre mert minden egyes orit folyamatosan figyelnek és csak azt engedik tovább aki folyamatosan fizeti a vipet a játékban.:-"

nem kommentálnám
Ja ezt olvastam. Az ő oldalát is azért figyeljük ilyen titkosszolgálati eszközökkel, mert része a nagy titkos tervnek. Még véletlenül sem azért, mert topicnyitó környékén bevágta ide.
Old 05-24-2007, 15:28
Gilberta's Avatar
Junior Member

Hódító a korrupció melegágya, vagyis kicsaltok a vipesektől pénzt stb... erre írtam,
de akár sérelem is lehet, hogy sokan úgy ütnek(máshol téma is ez) hogy az korrupció is lehetne( itt JKSZ nek hívják), s ha hóditó korrupt akkor az nem a hódító szerzői stb követik el hanem a játékosok.
Old 05-24-2007, 15:44
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Ati: Nekem a normálos és anarhos orikat együtt véve, több ezer, tizezer vip köröm van összesen, az angolban is drága pézér vipeltem két orit. Most már jó lenne ha feltennéd az orimat az A-ban top1-nek.

Köszönöm.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 05-24-2007, 15:50
Gilberta's Avatar
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Ati: Nekem a normálos és anarhos orikat együtt véve, több ezer, tizezer vip köröm van összesen, az angolban is drága pézér vipeltem két orit. Most már jó lenne ha feltennéd az orimat az A-ban top1-nek.

Köszönöm.
na ja, ez lenne e korrupció
igazából elnézést, de asszem összekevertem a korrupciót a jksz-szel, pontosabban megpróbáltam úgy értelmezni, h vannak akik igazából semmiért adnak földet a másiknak, s ez végülis jksz s valahol korrupció csak a fizetőeszköz nem pénz.
messzemenőlegesen távol áll tőlem az, h a hódítót (mint honlapot, azok üzemeltetőit stb) korruptnak nevezzem, vagy akár csak ilyemit is gondoljak.
elnézést ha félreérthető voltam
Old 05-24-2007, 17:05
laci laci is offline
Member

Atyaisten, azt a szöveget, amit a kiscsaj fórumán löknek egymásnak... most már azt kell mondanom, hogy a többi problémája mellett még súlyosan paranoiás is

Ráadásul adja a nagy játékost, aki két év alatt rájött a nagy "svingli"-re (bár a "szuvenír jog" elszólás sem volt semmi valahol a topic elején )

Megvan: "Ezért hát vagy hiszel nekem vagy sem ez már a te szuvenír jogod....."
Reply With Quote
Old 05-24-2007, 17:15
Kill
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Atyaisten, azt a szöveget, amit a kiscsaj fórumán löknek egymásnak... most már azt kell mondanom, hogy a többi problémája mellett még súlyosan paranoiás is

Ráadásul adja a nagy játékost, aki két év alatt rájött a nagy "svingli"-re (bár a "szuvenír jog" elszólás sem volt semmi valahol a topic elején )

Megvan: "Ezért hát vagy hiszel nekem vagy sem ez már a te szuvenír jogod....."
Uhh a fóruma tényleg elég kemény, megnéztem...

Last edited by Kill; 05-24-2007 at 17:24..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules