|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-21-2007, 16:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
Igen emlékszem rád 
Lehet hogy igazad van de én nyitott és őszinte vagyok.
Nekem a világ minden tályán vannak barátaim és megszoktam, hogy szeretetel viseltetünk egymás iránt és ha bajunk van azt közösen megbeszéljük és normális emberi módon rendezzük azt.
|
Khmkhm. Csak hozzáfűzném, hogy mi is találkoztunk S-ben , szövim voltál, hazugnak neveztél majd törölted az orid szó nélkül. Mindezt azért, mert nem hallgattál a tapasztaltabbra. 

05-21-2007, 17:20
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Nekem már emlegették a hozzátartozóim is párszor cseppetsem kellemes stílusban 
Azt hiszem ez eléggé sérelemnek számít...
Véleményem szerintem aki nem tud uralkodni az indulatain az nem a hódítóba való 
|

05-21-2007, 17:49
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nemnagyon akartam hozzaszolni a temahoz, de megsem hagy nyugodni.
Valami itt nekem santit. Nehez elhinni hogy ilyen szintu osszeeskuves-elmelet allna a dolgok mogott, hogy egy hoditos orszag gazdajanak a honlapjat (egyaltalan honnan kellene hogy ez a valaki egyaltalan ismerje a honlapod??) atfesulve valamint hattererol infokat kideritve lepjunk oda ahol az a legjobban faj!? Szerintem kicsit tulreagaltad a dolgot. Ha azonban volt elozmeny is a levelezesben, akkor igy nemegeszen teljes es korrekt a tortenet...
Masreszrol (maganvelemeny) ha az en fejemhez vagna valaki hogy ehenkorasz a *jatekon belul* legeloszor arra asszocialnek hogy
a, o vagy valakije rakott ram szarazsagot es ezzel akarja burkoltan - kemenykedve ezt a tudtomrahozni
b, gombombol - eplistambol kikalkulalta hogy ehezik az orszag.
Lehet en vagyok naiv, de en ezekre gondolnek elsosorban.
|

05-21-2007, 17:53
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Khmkhm. Csak hozzáfűzném, hogy mi is találkoztunk S-ben , szövim voltál, hazugnak neveztél majd törölted az orid szó nélkül. Mindezt azért, mert nem hallgattál a tapasztaltabbra. 
|
Ha az vagy akire gondokok akkor a kijelentésem okát meg is indokoltam azzal hogy mikor szöviztünk megigérted mindenbe támogatsz majd amikor segítséget kértem egy ori ellen tőled mint szövitársamtól te elmondtad a véleményed és hátatfordítottál nekem és a szövinek s nem segítettél.
Ugye így volt????
Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem....
Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem???
Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni.
Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt.
Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád.
Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad!
Ha nem így volt javits ki....
|

05-21-2007, 17:54
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Nekem már emlegették a hozzátartozóim is párszor cseppetsem kellemes stílusban 
Azt hiszem ez eléggé sérelemnek számít...
Véleményem szerintem aki nem tud uralkodni az indulatain az nem a hódítóba való 
|
Pont erről beszélek én is...
|

05-21-2007, 18:02
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Nemnagyon akartam hozzaszolni a temahoz, de megsem hagy nyugodni.
Valami itt nekem santit. Nehez elhinni hogy ilyen szintu osszeeskuves-elmelet allna a dolgok mogott, hogy egy hoditos orszag gazdajanak a honlapjat (egyaltalan honnan kellene hogy ez a valaki egyaltalan ismerje a honlapod??) atfesulve valamint hattererol infokat kideritve lepjunk oda ahol az a legjobban faj!? Szerintem kicsit tulreagaltad a dolgot. Ha azonban volt elozmeny is a levelezesben, akkor igy nemegeszen teljes es korrekt a tortenet...
Masreszrol (maganvelemeny) ha az en fejemhez vagna valaki hogy ehenkorasz a *jatekon belul* legeloszor arra asszocialnek hogy
a, o vagy valakije rakott ram szarazsagot es ezzel akarja burkoltan - kemenykedve ezt a tudtomrahozni
b, gombombol - eplistambol kikalkulalta hogy ehezik az orszag.
Lehet en vagyok naiv, de en ezekre gondolnek elsosorban.
|
Joga van a témához hozzászólni az érintett másik félnek is.
Tegye meg és mondja a szemembe ha én bármit is nem úgy írtam le ahogy volt.
Állok elébe.
Nekem még mindig meg van az a két ominózus levél aminek részemről semmi hasonló sértés nem volt sem az előzménye sem a következménye.
Tehát az, hogy a honlapom vagy engem ismernek akár honnan az nem értem miért csak úgy lehetséges hogy a dolog neked sántítson????
Én most is állítom,hogy sosem léptem túl azt a határt ami álltal jogot formálhatott volna ilyen sértésre....
A levelet pedig nem fogom ide bemásolni még a te megnyugtatásodra sem mert még egy idézet miatt is rámszóltak.
Ezért hát vagy hiszel nekem vagy sem ez már a te szuvenír jogod.....
|

05-21-2007, 18:03
|
Member
|
|
|
|
Ne haragudj de sztem nevet kellene változtatnod. Ilyesmire gondoltam: Don Castello Rodrigo Fernando Juan de Lopez Caro Armando Rosarella
|

05-21-2007, 18:07
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ne haragudj de sztem nevet kellene változtatnod. Ilyesmire gondoltam: Don Castello Rodrigo Fernando Juan de Lopez Caro Armando Rosarella
|
Ez kemény volt 
|

05-21-2007, 18:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
|
Quote:
Originally Posted by Kill
Ez kemény volt 
|
Szerintem meg hülyeség...
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-21-2007, 18:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
Ha az vagy akire gondokok akkor a kijelentésem okát meg is indokoltam azzal hogy mikor szöviztünk megigérted mindenbe támogatsz majd amikor segítséget kértem egy ori ellen tőled mint szövitársamtól te elmondtad a véleményed és hátatfordítottál nekem és a szövinek s nem segítettél.
Ugye így volt????
Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem....
Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem???
Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni.
Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt.
Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád.
Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad!
Ha nem így volt javits ki....
|
Soha nem fogom az íjjakat támadásnál 50%-ra állítani.  Az adott problémát anno véleményem szerint rosszul közelítetted meg. Megbeszélés és vita helyett csak a magadét fújtad az én véleményemet figyelmen kívül hagyva. A helyzetet megfelelően kezelő tanácsokat adtam és rávilágítottam a probléma megoldásának több lehetőségére is. Erre Te csak azon próblémáztál, hogy miért nem viheted el az íjjaim 50%-át támadni.  (A célpont is messzebb volt 2 körnél) Ráadásul szavamat sem adtam, csak ígértem.Az én értékrendemben a kettő különbözik, főleg ,ha az ígéretet feltételekhez kötöm.
|
|
Posting Rules
|