Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-21-2007, 16:49
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by invisible View Post
Igen emlékszem rád
Lehet hogy igazad van de én nyitott és őszinte vagyok.
Nekem a világ minden tályán vannak barátaim és megszoktam, hogy szeretetel viseltetünk egymás iránt és ha bajunk van azt közösen megbeszéljük és normális emberi módon rendezzük azt.
Khmkhm. Csak hozzáfűzném, hogy mi is találkoztunk S-ben , szövim voltál, hazugnak neveztél majd törölted az orid szó nélkül. Mindezt azért, mert nem hallgattál a tapasztaltabbra.
Old 05-21-2007, 17:20
Robin Robin is offline
Member

Longevity: 94%

Nekem már emlegették a hozzátartozóim is párszor cseppetsem kellemes stílusban
Azt hiszem ez eléggé sérelemnek számít...

Véleményem szerintem aki nem tud uralkodni az indulatain az nem a hódítóba való
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 17:49
Lik-lak Lik-lak is offline
Member

Longevity: 95%
Arrow

Nemnagyon akartam hozzaszolni a temahoz, de megsem hagy nyugodni.
Valami itt nekem santit. Nehez elhinni hogy ilyen szintu osszeeskuves-elmelet allna a dolgok mogott, hogy egy hoditos orszag gazdajanak a honlapjat (egyaltalan honnan kellene hogy ez a valaki egyaltalan ismerje a honlapod??) atfesulve valamint hattererol infokat kideritve lepjunk oda ahol az a legjobban faj!? Szerintem kicsit tulreagaltad a dolgot. Ha azonban volt elozmeny is a levelezesben, akkor igy nemegeszen teljes es korrekt a tortenet...

Masreszrol (maganvelemeny) ha az en fejemhez vagna valaki hogy ehenkorasz a *jatekon belul* legeloszor arra asszocialnek hogy
a, o vagy valakije rakott ram szarazsagot es ezzel akarja burkoltan - kemenykedve ezt a tudtomrahozni
b, gombombol - eplistambol kikalkulalta hogy ehezik az orszag.
Lehet en vagyok naiv, de en ezekre gondolnek elsosorban.
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 17:53
invisible
Guest

Longevity: 0%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Khmkhm. Csak hozzáfűzném, hogy mi is találkoztunk S-ben , szövim voltál, hazugnak neveztél majd törölted az orid szó nélkül. Mindezt azért, mert nem hallgattál a tapasztaltabbra.
Ha az vagy akire gondokok akkor a kijelentésem okát meg is indokoltam azzal hogy mikor szöviztünk megigérted mindenbe támogatsz majd amikor segítséget kértem egy ori ellen tőled mint szövitársamtól te elmondtad a véleményed és hátatfordítottál nekem és a szövinek s nem segítettél.
Ugye így volt????
Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem....
Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem???
Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni.
Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt.
Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád.
Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad!
Ha nem így volt javits ki....
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 17:54
invisible
Guest

Arrow

Quote:
Originally Posted by Robin View Post
Nekem már emlegették a hozzátartozóim is párszor cseppetsem kellemes stílusban
Azt hiszem ez eléggé sérelemnek számít...

Véleményem szerintem aki nem tud uralkodni az indulatain az nem a hódítóba való
Pont erről beszélek én is...
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 18:02
invisible
Guest

Arrow

Quote:
Originally Posted by Lik-lak View Post
Nemnagyon akartam hozzaszolni a temahoz, de megsem hagy nyugodni.
Valami itt nekem santit. Nehez elhinni hogy ilyen szintu osszeeskuves-elmelet allna a dolgok mogott, hogy egy hoditos orszag gazdajanak a honlapjat (egyaltalan honnan kellene hogy ez a valaki egyaltalan ismerje a honlapod??) atfesulve valamint hattererol infokat kideritve lepjunk oda ahol az a legjobban faj!? Szerintem kicsit tulreagaltad a dolgot. Ha azonban volt elozmeny is a levelezesben, akkor igy nemegeszen teljes es korrekt a tortenet...

Masreszrol (maganvelemeny) ha az en fejemhez vagna valaki hogy ehenkorasz a *jatekon belul* legeloszor arra asszocialnek hogy
a, o vagy valakije rakott ram szarazsagot es ezzel akarja burkoltan - kemenykedve ezt a tudtomrahozni
b, gombombol - eplistambol kikalkulalta hogy ehezik az orszag.
Lehet en vagyok naiv, de en ezekre gondolnek elsosorban.

Joga van a témához hozzászólni az érintett másik félnek is.
Tegye meg és mondja a szemembe ha én bármit is nem úgy írtam le ahogy volt.
Állok elébe.
Nekem még mindig meg van az a két ominózus levél aminek részemről semmi hasonló sértés nem volt sem az előzménye sem a következménye.
Tehát az, hogy a honlapom vagy engem ismernek akár honnan az nem értem miért csak úgy lehetséges hogy a dolog neked sántítson????
Én most is állítom,hogy sosem léptem túl azt a határt ami álltal jogot formálhatott volna ilyen sértésre....
A levelet pedig nem fogom ide bemásolni még a te megnyugtatásodra sem mert még egy idézet miatt is rámszóltak.
Ezért hát vagy hiszel nekem vagy sem ez már a te szuvenír jogod.....
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 18:03
Penya Penya is offline
Member

Ne haragudj de sztem nevet kellene változtatnod. Ilyesmire gondoltam: Don Castello Rodrigo Fernando Juan de Lopez Caro Armando Rosarella
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 18:07
Kill
Guest

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Ne haragudj de sztem nevet kellene változtatnod. Ilyesmire gondoltam: Don Castello Rodrigo Fernando Juan de Lopez Caro Armando Rosarella
Ez kemény volt
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 18:09
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Quote:
Originally Posted by Kill View Post
Ez kemény volt
Szerintem meg hülyeség...

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Reply With Quote
Old 05-21-2007, 18:10
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Quote:
Originally Posted by invisible View Post
Ha az vagy akire gondokok akkor a kijelentésem okát meg is indokoltam azzal hogy mikor szöviztünk megigérted mindenbe támogatsz majd amikor segítséget kértem egy ori ellen tőled mint szövitársamtól te elmondtad a véleményed és hátatfordítottál nekem és a szövinek s nem segítettél.
Ugye így volt????
Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem....
Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem???
Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni.
Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt.
Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád.
Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad!
Ha nem így volt javits ki....

Soha nem fogom az íjjakat támadásnál 50%-ra állítani. Az adott problémát anno véleményem szerint rosszul közelítetted meg. Megbeszélés és vita helyett csak a magadét fújtad az én véleményemet figyelmen kívül hagyva. A helyzetet megfelelően kezelő tanácsokat adtam és rávilágítottam a probléma megoldásának több lehetőségére is. Erre Te csak azon próblémáztál, hogy miért nem viheted el az íjjaim 50%-át támadni. (A célpont is messzebb volt 2 körnél) Ráadásul szavamat sem adtam, csak ígértem.Az én értékrendemben a kettő különbözik, főleg ,ha az ígéretet feltételekhez kötöm.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules