|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Lehessen e 0%ra állítani a szövetségesi segítség arányát?
|
Ne, rossz ötletnek tartom
|

|
10 |
11.63% |
Igen, jó ötletnek tartom.
|

|
76 |
88.37% |

05-21-2007, 13:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Én akkor sem látok benne problémát.
Nagyon ritka szerintem az hogy valaki védelemmel tudjon megfogni valakit.Általában ugy inditja a támadó a sereget hogy mikor észreveszed akkor már 1 körre van.
-ha én támadok és kérek be védelmet természetesen akkor kérem be mikor mar nincsenek bent a lovak.
-ha valaki béna és mondjuk a kötvaltas elott 50 perccel inditja a támadást és észreveszem siman kérek be védelmet. És ugy se szamit a 10%
|
hááát nem tudom, én nem szoktam megkockáztatni h a támadást 1 mp-el előtte indítom, hanem 1-2percel, és ezzel sokan vannak így
pl a mi szövnkben ha valaki ott van gép előtt körválti előtt(1-2perc) néz egy távolt, a biztonság kedvéért, és ilyenkor még tud az ember segítséget küldeni, visszatámadni már húzósabb, mert oda gömb kell meg miegymás, viszont ha elvittem a szövi elitjeit védeni, és bőven sok lett, akkor azokkat az eliteket már nem bírom támadáshoz segítségül hívni!
|

05-21-2007, 13:26
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
hááát nem tudom, én nem szoktam megkockáztatni h a támadást 1 mp-el előtte indítom, hanem 1-2percel, és ezzel sokan vannak így
pl a mi szövnkben ha valaki ott van gép előtt körválti előtt(1-2perc) néz egy távolt, a biztonság kedvéért, és ilyenkor még tud az ember segítséget küldeni, visszatámadni már húzósabb, mert oda gömb kell meg miegymás, viszont ha elvittem a szövi elitjeit védeni, és bőven sok lett, akkor azokkat az eliteket már nem bírom támadáshoz segítségül hívni!
|
már ne haragudj Ede, de ha vki 1-2 perccel kv. előtt támad, annak mindegy, milyen segítséget hány %-ra állítgat
|

05-21-2007, 13:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
már ne haragudj Ede, de ha vki 1-2 perccel kv. előtt támad, annak mindegy, milyen segítséget hány %-ra állítgat
|
A témából kicsit kiestem, de ezzel egyetértek.
Sőt, ha annyival korábban kimegy, akkor simán van idő szembetámadni, védelmet behívni meg még újságot is olvasni kv-ig 
|

05-21-2007, 13:50
|
Member
|
|
|
|
Én is ezt mondom.
Siman megoldható hogy ne is jelentsen problémát a lovak megléte.
Aki meg ijjat visz támadni hogy lovat védedekezni az meg előbb utobb ugyis rajon hogy mit rontott el.
|

05-21-2007, 14:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nézel egy távolt körváltás előtt 5 mp-el. Az esetek nagy részében (legalábbis azokon a szinteken ahol eddig én jártam) már lehet látni hogy kire jönnek, mert kiküldték a sereget. Az az 5 mp pont elég arra hogy a másik ablakban ahol meg van nyitva a szövetségesi segítség nyújtás bepipáld hogy kinek küldjed és elküld. Aztán köv körben nyilván szembe fogsz menni vele de könnyen előfordulhat hogy pont az a 10% ló hiányzik. Ha meg rád jön a sereg akkor 3 embertől is hívsz be és akkor már a 3x 10% érzékenyen érinthet. Ha már csak 1 körre van a sereg, és akkor látod meg akkor tényleg mind1 nagyjából hogy mennyire van állítva, mert akkor csak simán szembemész.
|

05-21-2007, 18:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by sema034
Nézel egy távolt körváltás előtt 5 mp-el. Az esetek nagy részében (legalábbis azokon a szinteken ahol eddig én jártam) már lehet látni hogy kire jönnek, mert kiküldték a sereget. Az az 5 mp pont elég arra hogy a másik ablakban ahol meg van nyitva a szövetségesi segítség nyújtás bepipáld hogy kinek küldjed és elküld. Aztán köv körben nyilván szembe fogsz menni vele de könnyen előfordulhat hogy pont az a 10% ló hiányzik. Ha meg rád jön a sereg akkor 3 embertől is hívsz be és akkor már a 3x 10% érzékenyen érinthet. Ha már csak 1 körre van a sereg, és akkor látod meg akkor tényleg mind1 nagyjából hogy mennyire van állítva, mert akkor csak simán szembemész.
|
jelen esetben dönthetsz 5 mp. alatt, hogy védekezel, és a lovak egy része elmegy, vagy nem védekezel, hanem támadsz, mint atom
én az utóbbit választom speciel 
ha már várod, hogy jönni fog, meg tudod előzni a támadással, és védekezhetsz is
|

05-26-2007, 12:20
|
Member
|
|
|
|
szerintem semmi zavaró sem lenne abban, ha 0%-ra lehetne állítani a szövisegítséget... aki pacit akar küldeni védekezni, az ezután is meg fogja tudni tenni.
és igenis jelenleg bármikor előfordulhat, hogy a pacik mennek védekezni. gondoljunk csak arra, hogy nem full pacival támadsz, és kell majd szövisegítség védekezni...
de ebben a témában nem hiszem, hogy arról van szó, hogy szépen ki lehet kerülni most is azt, hogy a pacik ne mehessenek védekezni. úgy érzem, hogy ez nem megfelelő indoklás ahhoz, hogy ne lehessen ezután sem 0%-ra állítani a segítséget.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|