|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szükséges-e nehezíteni a regisztrációt?
|
Igen, szükséges a teszt és a korlátozás is.
|

|
29 |
36.71% |
Igen, de csak a tesztet tartom szükségesnek.
|

|
6 |
7.59% |
Igen, de csak a topikindítás korlátozását tartom szükségesnek.
|

|
22 |
27.85% |
Nem, maradjon minden úgy, ahogy eddig is volt.
|

|
22 |
27.85% |

05-19-2007, 12:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Engem régebben nagyon bosszantott, hogy a levlistán hetekig vitatkozunk a játék lényegét egyáltalán nem befolyásoló kérdésekről (például faji bónuszok néhány százalékos változtatása), miközben más elég lényeges változások úgy kerültek bevezetésre, hogy még az announce listán sem jelentek meg. Például ilyen volt az 1A klán pontlista frissítés megváltoztatása, amely nagyon nagy mértékben befolyásolta a klántámadásokat.
Úgy gondolom, nem lenne jó senkit sem kizárni a megbeszélésekből. Engem is bosszantott például a fenti eset, gondolom, a kizártak között is sokakat bosszantana, ha nem fejthetnék ki valamely kérdésbe a véleményüket.
Gyakori összefoglalók segíthetnek a hatékonyabb tárgyaláson.
|
Gyakori összefoglaló helyett jobbnak tartom, amit már említettél, a moderálást. Így könnyen ki lehet törölni, ami nem odavaló. Ha Atinak gondot okoz, akkor ki lehetne nevezni moderátorokat, akiknek ez lenne a dolga.
|

05-19-2007, 13:05
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Gyakori összefoglaló helyett jobbnak tartom, amit már említettél, a moderálást. Így könnyen ki lehet törölni, ami nem odavaló. Ha Atinak gondot okoz, akkor ki lehetne nevezni moderátorokat, akiknek ez lenne a dolga.
|
Ha nincs sok időd követni egy témát, akkor nagyon hasznos az összefoglaló. Bár, lehet akkor meg már egy elvetett javaslattal jösz elő (talán azokat is jegyezni kéne...).
Nem szeretem, ha egy fórumról hozzászólásokat törölnek, mert mindig ott van a kérdés, hogy miért? Így nagyon könnyen ki lehet szúrni a hozzászólókkal. Tudom, hogy normális moderátor ilyet nem csinál, már csak elvből sem. De ez akkoris felesleges erőforrás felhasználás. Minden hszt egyesével vizsgálni... (mert mindig van határeset)
A megbeszéléseket offolók ígyis megkapják a jutalmukat Atitól. Meg egy jól összeszedett vita is nyúlhat hosszúra. kb 300 beírás után már rendesen észnél kell lenni, ha vmi értelmeset akarsz írni., vagy vmi újat.
|

05-19-2007, 22:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
Akkor itt is elmondom. Te most azt akarod megtiltani aminek az lenne a funkciója hogy ha van valami kérdése feltegye. Mert a fejlesztés az más dolog, de a "Segítség új játékosoknak" sztem pont arra van hogy bárki "bármit"... Kellene egy moderátor aki már zárná is...
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-19-2007, 23:01
|
Member
|
|
|
|
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-19-2007, 23:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Akkor itt is elmondom. Te most azt akarod megtiltani aminek az lenne a funkciója hogy ha van valami kérdése feltegye. Mert a fejlesztés az más dolog, de a "Segítség új játékosoknak" sztem pont arra van hogy bárki "bármit"... Kellene egy moderátor aki már zárná is...
|
utóbb már töröltem 
megjegyzem azért az olyan kérdések legfeljebb a viccek topicban férhetnének el... ott mondjuk nem is lepődtem volna meg, a súgó súgó elférne a varjak mellett 
de rögtön egy ilyen okossággal nyitni egy fórumon, nem tudom, nekem valahogy nem tetszik 
|

05-19-2007, 23:05
|
 |
Member
|
|
|
|
De figyi Cassy, azt azért szerintem meg tudod ítélni, hogy melyikben van valami érdemi dolog. Mert ha megnézzük azért átlag van valami kérdés benne... de spec ebben semmi (mármint a súgósban) se kérdés, óhaj sóhaj, se semmi... Ezt már rég lehetett volna csukni. De amiben megkérdezi már legalább pl azt hogy az Óriásnak meddig lehet felnyomni a hadi tekijét az egy topic amire lehet válaszolni és aztán esetleg zárni 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-19-2007, 23:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De figyi Cassy, azt azért szerintem meg tudod ítélni, hogy melyikben van valami érdemi dolog. Mert ha megnézzük azért átlag van valami kérdés benne... de spec ebben semmi (mármint a súgósban) se kérdés, óhaj sóhaj, se semmi... Ezt már rég lehetett volna csukni. De amiben megkérdezi már legalább pl azt hogy az Óriásnak meddig lehet felnyomni a hadi tekijét az egy topic amire lehet válaszolni és aztán esetleg zárni 
|
Persze, a mondandóm lényege nem is az első mondat volt.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-19-2007, 23:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Persze, a mondandóm lényege nem is az első mondat volt.
|
Tudom, de én abba kapaszkodtam bele, most a másik feléről mit írjak? Hogy igazad van?!?!
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
Last edited by BimmBimm; 05-19-2007 at 23:11..
Reason: helyesírás
|

05-19-2007, 23:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Tudom, de én abba kapaszkodtam bele, most a másik feléről mit írjak? Hogy igazad van?!?!
|
Például.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-19-2007, 23:16
|
 |
Member
|
|
|
|
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|