Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-18-2007, 19:25
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
csak akkor kell óriással/gnómmal játszani ha aggaszt a tekilopás
azért mondják, hogy fölösleges, mert a csoport körülményei következtében lett az
de ha nem zavar a tekercslopás, jól el lehet lenni törpével, meg orkkal is, mind2-nek haznos, hogy elős 2 helyen állnak az 1 barakkra levetített támadóerőben
Mint irtam engem nem zavar a lopás ha neki ugy jó háát csinálja..Én szeretném a lehetö legtöbbet kihozni a törpéböl már amennyirre a bátor 4-5 körös tolvajoktol lehet
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-18-2007, 19:41
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Mint irtam engem nem zavar a lopás ha neki ugy jó háát csinálja..Én szeretném a lehetö legtöbbet kihozni a törpéböl már amennyirre a bátor 4-5 körös tolvajoktol lehet
attól függ, hogy hol vannak 4-5 körre ezek a tolvajok, mert ha 200 hekin, ott még egyszerű odabontani melléjük
ha meg magasabbon, akkor kimész 1szer 2szer földre, és mrá nincs gond
ha elég nagy arányban tartassz barakkot, mondjuk úgy 50%-ban, akkor az elég jó elrettentő erőt biztosít tolvajok ellen
és gyors távolodásra is alkalmas
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 22:39
otto500 otto500 is offline
Member

Longevity: 93%

Nem mindenki szeret harcolni, van aki szereti a törpöt, mert a törpivel nyugisan lehet fejlődni, komolyabb problémák nélkül.
Azt kéne megérteni, hogy a törpit termelésre találták ki, ezért nem kellene egy törpből, kemény hadist, varist, vagy tom is én hogy mit csinálni. Ha azt csinálod a fajjal, amire kitalálták, nem lesznek mindenféle problémáid(csak minimális), ha meg mégis harcolni akarsz vele, akkor viseld a következményeket. Ezért kell a sugót normálisan elolvasni, és olyan fajt választani, ami megfelel a játékstílusodank.
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 22:41
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Originally Posted by otto500 View Post
Nem mindenki szeret harcolni, van aki szereti a törpöt, mert a törpivel nyugisan lehet fejlődni, komolyabb problémák nélkül.
Azt kéne megérteni, hogy a törpit termelésre találták ki, ezért nem kellene egy törpből, kemény hadist, varist, vagy tom is én hogy mit csinálni. Ha azt csinálod a fajjal, amire kitalálták, nem lesznek mindenféle problémáid(csak minimális), ha meg mégis harcolni akarsz vele, akkor viseld a következményeket. Ezért kell a sugót normálisan elolvasni, és olyan fajt választani, ami megfelel a játékstílusodank.
ha termelgetsz, agyon vissza fognak lopni
viszont ha van hozzá pénzed, akkor csinálsz egy 50-55% barakkos éhezős törpét, végigvered a csoportot, akkor jó eséllyel nem fognak többet lopni
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 22:47
Member

nem értek veled eggyet, igaz a te elgondolásod is beválhat, de aki jól csinálja a termelést, az gyakran üríti a raktárt., és már nincs mit elvinni.Ha tekit visznek akkor azt a pénzből pótolom, és a pézt pedig csak a jobb hadisok tudnák csak elvinni.
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 23:06
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
nem értek veled eggyet, igaz a te elgondolásod is beválhat, de aki jól csinálja a termelést, az gyakran üríti a raktárt., és már nincs mit elvinni.Ha tekit visznek akkor azt a pénzből pótolom, és a pézt pedig csak a jobb hadisok tudnák csak elvinni.
na épp ez az, hogy széjjellopnak tekiből, és úgy meg simán bevernek
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 23:10
Member

Az a baj, hogy nem próbáltad. Nálam heti 1-2 lopást kell átvészelni.A tekiből meg elvisznek 5-6k-t az meg pótlom, ha nem áll le feljebbmegyek vagy 40-50 hekit.
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 23:20
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Az a baj, hogy nem próbáltad. Nálam heti 1-2 lopást kell átvészelni.A tekiből meg elvisznek 5-6k-t az meg pótlom, ha nem áll le feljebbmegyek vagy 40-50 hekit.
szerencséd volt
találkoztam olyannal is, akit naponta lehúztak egy halom tekivel, és hetente még be is verték egy ilyen után
meg én úgy állok hozzá, hogy a mezőnyben szerintem nem nagyon lehet termelni... túl nagy az esélye annak, hogy valki nekedesik

Last edited by Andrew; 05-18-2007 at 23:28..
Reply With Quote
Old 05-19-2007, 07:27
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Termelni nem unalmas? Ráadásul még a figyelni is kell egész nap, hogy ne lopjanak szét, nekem nem jönne be ez a játékstílus
Reply With Quote
Old 05-19-2007, 09:59
sasa sasa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Termelni nem unalmas? Ráadásul még a figyelni is kell egész nap, hogy ne lopjanak szét, nekem nem jönne be ez a játékstílus

ha már nem az első orit csinálod, akkor érdemes kipróbálni a termelő életet is. lehet azt jól is művelni. pl amíg termelsz, addig üres az ori, csak íjak meg tolik leldzenek benne. Ha meg még rendesen meg is szeded magad, akkor már az egtész játék sokkal könnyebb

meg különben ki mondta, hogy a termelést nem lehet felváltani harcra? ha megunod a sötét és veszélyes tárnákat, akkor mehetsz a szép zöld, bizonságos harcmezőre
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules