Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok
Register Stats Members List Today's Posts

Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-04-2006, 22:25
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Enkidu
Egy három szemű smiley meg pláne! (Fallout rulez! )
Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)
ha visszanéztél volna, be lehet még talán gy kari van kész és kettő nagyon közel a készhez, és lesz online kaland, de persze majd te is csinálhatsz egyet simán, csak beszélj Atival!

*Fallout fan*
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-05-2006, 09:04
Enkidu
Guest

Longevity: 0%

Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 10:19
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Quote:
Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.
héééé! a törpe rigó pont én vagyok...^^
van egy sámán és egy mágus meg egy szamuráj még. szóval dekás vagy szeletelő simán jöhet
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 12:17
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Quote:
Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)
Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát... Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 12:21
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Chris
Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát... Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.
Úgy van, M.A.G.U.S.-t indítsatok, máris jelentkezik rá egy uwel-paplovag
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 13:08
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Természetesen van még hely.... Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék )... Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 19:11
Enkidu
Guest

Quote:
Originally Posted by Chris
Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.
Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett). Akkor már inkább csinálnék egy nyomozós mesélést, amolyan Call of Cthulhu-hangulatút (nem feltétlenül lovecrafti mitológiával kapcsolatosat, de annyiban mindenképpen CoC-szerű, hogy a karakterek nem hősök, hanem hétköznapi emberek (professzorok, amatőr történészek, újságírók, esetleg magánnyomozók), akiknek nem érdemes fegyveres konfliktusokkal kezelniük a kaland során felmerülő problémákat, mert igenis meghalnak 1-2 lövéstől, ha meg nem, akkor lesittelik őket ^^). De az se baj, ha Lovecraft "lényei" szerepelnek benne, mert ha nem olvastatok sok Lovecraftot, annál nagyobb para lesz.

Quote:
Originally Posted by aúú
Természetesen van még hely.... Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék )... Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is...
Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba?
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 19:56
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba?
Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter... Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 20:24
Enkidu
Guest

Quote:
Originally Posted by aúú
Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter... Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...
KM és játék függő, hogy ki mennyire hal meg. Oké, akkor Renével jövök.
Reply With Quote
Old 03-05-2006, 20:40
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Quote:
Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett).
Azért ezt a két játékot említettem, mert a külön témák meglétéből arra következtettem ezek iránt lenne érdeklődés. Ha gondolod nyiss új neked tetsző témát, hátha lesznek érdeklődők

Jah, és üdv a csapatban!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules