|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-05-2006, 17:47
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
nincsen túltöltés, variknál, és toliknál sem. csak addig számítanak, amig van helyed.
|
Reméltem, hogy így működik a dolog, köszönöm a választ.
|

03-05-2006, 17:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
sejtettem, hogy erre akarsz kilyukadni, csak 3k varihelyet emlegettél  Director már válaszolt is 
|

03-05-2006, 18:12
|
Guest
|
|
|
|
És ha lesz új szövetségesem ez idő alatt, akkor is meg tudok később válni ettől az első szövetségestől (vezérként)? (Mert olvastam vmi olyat, hogy vezérként minden kapcsolatot meg kell bontani, vagy micsoda...)
Vagy célszerűbb szövi tagra változtatnom magam?
|

03-05-2006, 18:15
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cimbi
Ati, ha már itt jársz lenne egy kérdésem, amire nem láttam választ sehol, és sztem nem egyértelmű;
van mondjuk 3000férőhelyem templomba, ám van mellette egy kisebb vagyonom, mondjuk 30millió. Ha egy körben a piacon veszek ezért az összegért 1000 varit, varázsolgatok ellenségre, (majd ugyanebben a körben eladom a varikat) akkor a vari-értékbe ez a plusz bele fog számítani? Mivel így egy tartalékokat felhalmozó ori is le tud ártózni kiélezett varist, ha van kellő anyagi tőkéje.. Ez számomra furcsa lenne, barakknál egyértelmű a dolog, ott a körváltásnál elmenne a plusz lovas, de kocsma és templom esetében..
|
Csak annyi számít, amennyinek helye van. Ha van 3000 helyed, és van 4000 varázslód, akkor az olyan, mintha lenne 3000 varázslód.
|

03-05-2006, 18:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Orsika
annyira jó, hogy itt vagytok és segítetek  !
Na már most... Szövetségi vezérként próbálom felbontani a kapcsolatot azzal az egyetlen szövetségesemmel, akim van. Azt mondja, 63 körön keresztül nem lehet... Miért?
|
Idézet a súgóból:
" Ha megkötöttél egy szövetségi kapcsolatot egy másik országgal, azt 72 körig semmiképp nem bonthatod fel."
|

03-05-2006, 18:33
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
És ha lesz új szövetségesem ez idő alatt, akkor is meg tudok később válni ettől az első szövetségestől (vezérként)? (Mert olvastam vmi olyat, hogy vezérként minden kapcsolatot meg kell bontani, vagy micsoda...)
Vagy célszerűbb szövi tagra változtatnom magam?
|
Ki tudod rakni az illetőt, míg a másik benn marad. Készülj fel, hogy kirakás után plusz 24 körig a szövetségesed marad az illető. Illetve maradna, ha adminék nem tennék ki hajnalba anarch csoportba 
|

03-05-2006, 18:36
|
Guest
|
|
|
|
Köszi Ati, Cimbi.
Cimbi, ilyen hatékonyak ezek az admin skacok?
|

03-05-2006, 18:46
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Köszi Ati, Cimbi.
Cimbi, ilyen hatékonyak ezek az admin skacok?
|
Igen, szerintem nem túl gyakori hogy valaki megússza a csalást..( És ezért a kommentért én semmi pénzt-vip kört nem kapok Admintól  )
|

03-05-2006, 18:53
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Geri
ha két országa van ugyanazon a szinten, az csalás
|
Nono! Maradjunk csak az 5. szintnáél, és azon belül is csak az anarchista csoporttól eltérő csoportoknál. Ha valakinek van négy 4. szintű csoportban országa, és ezek össze is vannak kapcsolva, az teljesen szabályos!
Csupán az 5. szinten van korlátozva az egész szintre (leszámítva az anarchosta csoportot), hogy csak 1 országa lehet.
|

03-05-2006, 19:06
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Csupán az 5. szinten van korlátozva az egész szintre (leszámítva az anarchosta csoportot), hogy csak 1 országa lehet.
|
Ennek lehet tudni az okát? Nem mintha indítani akarnék újat, ez az egy bőven elegendő,
így is több időt töltök gép előtt az ildomosnál. Puszta kíváncsiság.
Valamiféle visszaélésre ad lehetőséget?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|