|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-17-2007, 10:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...
|
OFF: ez csúsztatás. a közvetlen demokrácia igenis erről szól. Amiről te beszélsz az a közvetett (ti választások útján bekerült képviselőkön keresztül vagyunk képviselve) demokráciára igaz
ON: ma lesz két órám és átolvasom egy hét termését ebben a topicban, bár örülnék ha találnék pár összefoglaló hszt is 
Steve`sfield (#324643)
|

05-17-2007, 10:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más. Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
|
Nah én ezzel értek teljesen egyet 

05-17-2007, 11:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más. Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
|
Csak tudnám miért engem idézel
nem én kezdtem dobálódzni a diktatúrázással...
Légyszives idéz pontosan..
|

05-17-2007, 15:26
|
Banned
|
|
Longevity: 93%
|
|
létezik egy olyan fogalom, hogy vevői elégedettség mérés
|

05-17-2007, 21:35
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... a mostani reakciókat látva komolyan elgondolkoztam már azon, hogy a fórum adta lehetőségeket jobban ki kéne használni, és néhány emberből álló zártabb csoportot létrehozni, akik az ilyen megbesztéléseken részt vehetnek...
Ez a jövő zenéje, az elf kérdése most már nem így fog eldőlni.
|
Egyébiránt,hogy ne keltsen felesleges indulatokat a megbeszélések topic, a mélyen tisztelt adminok és a zárt csoportjuk megfogják magukat,és telefonon vagy bármely más úton-módon megtárgyalják a dolgokat és a végeredményeket mindig egy "változtatások" topicban közlik ...
Csak a morál fenntartása végett,hogy senki ne érezze magát kirekesztve !!
|

05-18-2007, 01:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Egyébiránt,hogy ne keltsen felesleges indulatokat a megbeszélések topic, a mélyen tisztelt adminok és a zárt csoportjuk megfogják magukat,és telefonon vagy bármely más úton-módon megtárgyalják a dolgokat és a végeredményeket mindig egy "változtatások" topicban közlik ...
Csak a morál fenntartása végett,hogy senki ne érezze magát kirekesztve !!
|
ŐŐŐ ezzel nem értek egyet, nem az a célja ennek hogy a játékosokat ki legyenek rekesztve, hanem hogy azokat az embereket szürjék ki akik nem éppen a pozitiv fejlesztő hozzászólással támogatták a topicot és ezzel láncreakcióként többé kevésbbé off topicot kreálnak. Én úgy gondolom hogyha korlátozva is lenne a megbeszélések topic akkor sem 10ember vehetne részt benne hanem a fórumozok nagytöbbsége, csak lehetőség szerint mégis szürve (mint az elfes témában a korlázotás elött legalább 20-30 olyan hozzászolót aki nem olvasot vissza és 40.szer is elmondta azt ami már mindenki számára lerágott csont volt, vagy csak 0hszal a fórumon szavazott...)
a szavazatokat én anno összeszámoltam,és sok olyan ori szavazott akinek 0 vagy 1hsz-e volt.
az elismertséghez kötést azért nem tartom jónak, mert könnyü zöldeket szerezni vicc és hasonló topicban, viszont sokkal könnyebb pirosat szedni, akár egy félreértéssel is... én még mindig azt tartanám jónak ha a témák nyitását Ati engedélyéhez kötnénk a megbeszélésekbe. úgy gondolom tud elég objektíven hozzá állni a dolgokhoz,hogy minden vmit is érő téma bekerülhessen . Emellett sztem Atinak nem kénne ilyen lágyszivünek lennie az offollokkal szemben, mert ha több "pihenőt" osztana ki kevesebb lenne az offolo, persze mindig lenne 1-2kezdő, de még mindig csökkenne az offtopicoc száma
Goldy ötlete meg azért nem tetszik nekem, mert ha valaki hoz egy ötletet 5 hozzászolással nem tud igazán érvelni mellette az ellenzőkkel szemben, emellett a 2-3napos topic idő az meg méginkább nem tetszik, mert annyi idő alatt kevesebben veszik észre a topicot és adott esetben lehet a megfelelő ötlet nem jut el a topicba mert az ötlet gazda nem jut géphez ez alatt, és amire megszületne már lezárt topic...

05-18-2007, 03:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Huhh, szerintem ez meredek...
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele.
E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki...
Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak.
a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...
|
köszi a választ 
De akkor miért jött létre ez a fórum?
Sok nagyon sok játékos van a hódban akik játszanak és már függői a játéknak azok szeretnek azért hozzászólni az olyan változáshoz mint amilyen a mostani is volt.Mondjuk én nem tudok olyan jól előadni ezért nem igazán tépem a számat inkább beletörődök a változásba,mert elfogadni nem tudom,de azért játszani meg szeretnék amíg lehet
Quote:
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más.
|
Akkor ,ha ezt valóban így gondolod akkor ne szólj bele egyik témába se ,mert a játék üzemeltetőinek biztos megvannak a saját véleményük a dolgokról és,majd úgy döntenek ahogy a legmefelelőbb!
Quote:
Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
|
Ez a tescós dolog meg szerintem nagyon nem ide való
A tesco az a vásárlókért van(legalábbis azokhoz próbálnak igazodni)
Én dolgoztam tescoban és az alapszabály az az volt,hogy mindent a vásárlókért,mert a vásárlókból él az a rohadt tesco.
Szóval,ha a tesco csak a saját érdekeit nézné akkor a vásárlók átmennének a corába vagy az auchanba!
Itt viszont egy nagyon jó játékról van szó és ameddig lehet vele élvezhetően játszani addig nem is lesz gond
Változás ide változás oda még mindig jó a hód és még mindig sokan szeretjük!
Max nem leszek elf ,mert nekem az nem tetszik..ennyi!
|

05-18-2007, 06:56
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ŐŐŐ ezzel nem értek egyet, nem az a célja ennek hogy a játékosokat ki legyenek rekesztve, hanem hogy azokat az embereket szürjék ki akik nem éppen a pozitiv fejlesztő hozzászólással támogatták a topicot és ezzel láncreakcióként többé kevésbbé off topicot kreálnak. Én úgy gondolom hogyha korlátozva is lenne a megbeszélések topic akkor sem 10ember vehetne részt benne hanem a fórumozok nagytöbbsége, csak lehetőség szerint mégis szürve (mint az elfes témában a korlázotás elött legalább 20-30 olyan hozzászolót aki nem olvasot vissza és 40.szer is elmondta azt ami már mindenki számára lerágott csont volt, vagy csak 0hszal a fórumon szavazott...)
a szavazatokat én anno összeszámoltam,és sok olyan ori szavazott akinek 0 vagy 1hsz-e volt.
az elismertséghez kötést azért nem tartom jónak, mert könnyü zöldeket szerezni vicc és hasonló topicban, viszont sokkal könnyebb pirosat szedni, akár egy félreértéssel is... én még mindig azt tartanám jónak ha a témák nyitását Ati engedélyéhez kötnénk a megbeszélésekbe. úgy gondolom tud elég objektíven hozzá állni a dolgokhoz,hogy minden vmit is érő téma bekerülhessen . Emellett sztem Atinak nem kénne ilyen lágyszivünek lennie az offollokkal szemben, mert ha több "pihenőt" osztana ki kevesebb lenne az offolo, persze mindig lenne 1-2kezdő, de még mindig csökkenne az offtopicoc száma
Goldy ötlete meg azért nem tetszik nekem, mert ha valaki hoz egy ötletet 5 hozzászolással nem tud igazán érvelni mellette az ellenzőkkel szemben, emellett a 2-3napos topic idő az meg méginkább nem tetszik, mert annyi idő alatt kevesebben veszik észre a topicot és adott esetben lehet a megfelelő ötlet nem jut el a topicba mert az ötlet gazda nem jut géphez ez alatt, és amire megszületne már lezárt topic...
|
Természetesen igaz,amit mondasz és így lenne helyes ... én is támogattam a korlátozást az arról szóló topicban,de Ati nem ilyesmiről beszélt,hanem néhány emberes zárt csoportról... lehet én értetem félre valamit,de ez nálam 10 -nél is kevesebb hozzászólót jelent 
|

05-20-2007, 19:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Csak egy halk kérdés. mikorra jön a döntés Ati?

05-20-2007, 20:33
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Csak egy halk kérdés. mikorra jön a döntés Ati?
|
Nekem pl csak a körmeim fogytak eddig el ... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|