Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-17-2007, 10:19
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...
OFF: ez csúsztatás. a közvetlen demokrácia igenis erről szól. Amiről te beszélsz az a közvetett (ti választások útján bekerült képviselőkön keresztül vagyunk képviselve) demokráciára igaz

ON: ma lesz két órám és átolvasom egy hét termését ebben a topicban, bár örülnék ha találnék pár összefoglaló hszt is
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-17-2007, 10:26
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más. Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
Nah én ezzel értek teljesen egyet

Reply With Quote
Old 05-17-2007, 11:19
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más. Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
Csak tudnám miért engem idézel
nem én kezdtem dobálódzni a diktatúrázással...

Légyszives idéz pontosan..
Reply With Quote
Old 05-17-2007, 15:26
merlin merlin is offline
Banned

Longevity: 93%

létezik egy olyan fogalom, hogy vevői elégedettség mérés
Reply With Quote
Old 05-17-2007, 21:35
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
... a mostani reakciókat látva komolyan elgondolkoztam már azon, hogy a fórum adta lehetőségeket jobban ki kéne használni, és néhány emberből álló zártabb csoportot létrehozni, akik az ilyen megbesztéléseken részt vehetnek...

Ez a jövő zenéje, az elf kérdése most már nem így fog eldőlni.
Egyébiránt,hogy ne keltsen felesleges indulatokat a megbeszélések topic, a mélyen tisztelt adminok és a zárt csoportjuk megfogják magukat,és telefonon vagy bármely más úton-módon megtárgyalják a dolgokat és a végeredményeket mindig egy "változtatások" topicban közlik ...
Csak a morál fenntartása végett,hogy senki ne érezze magát kirekesztve !!

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 05-18-2007, 01:44
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Egyébiránt,hogy ne keltsen felesleges indulatokat a megbeszélések topic, a mélyen tisztelt adminok és a zárt csoportjuk megfogják magukat,és telefonon vagy bármely más úton-módon megtárgyalják a dolgokat és a végeredményeket mindig egy "változtatások" topicban közlik ...
Csak a morál fenntartása végett,hogy senki ne érezze magát kirekesztve !!
ŐŐŐ ezzel nem értek egyet, nem az a célja ennek hogy a játékosokat ki legyenek rekesztve, hanem hogy azokat az embereket szürjék ki akik nem éppen a pozitiv fejlesztő hozzászólással támogatták a topicot és ezzel láncreakcióként többé kevésbbé off topicot kreálnak. Én úgy gondolom hogyha korlátozva is lenne a megbeszélések topic akkor sem 10ember vehetne részt benne hanem a fórumozok nagytöbbsége, csak lehetőség szerint mégis szürve (mint az elfes témában a korlázotás elött legalább 20-30 olyan hozzászolót aki nem olvasot vissza és 40.szer is elmondta azt ami már mindenki számára lerágott csont volt, vagy csak 0hszal a fórumon szavazott...)
a szavazatokat én anno összeszámoltam,és sok olyan ori szavazott akinek 0 vagy 1hsz-e volt.

az elismertséghez kötést azért nem tartom jónak, mert könnyü zöldeket szerezni vicc és hasonló topicban, viszont sokkal könnyebb pirosat szedni, akár egy félreértéssel is... én még mindig azt tartanám jónak ha a témák nyitását Ati engedélyéhez kötnénk a megbeszélésekbe. úgy gondolom tud elég objektíven hozzá állni a dolgokhoz,hogy minden vmit is érő téma bekerülhessen . Emellett sztem Atinak nem kénne ilyen lágyszivünek lennie az offollokkal szemben, mert ha több "pihenőt" osztana ki kevesebb lenne az offolo, persze mindig lenne 1-2kezdő, de még mindig csökkenne az offtopicoc száma

Goldy ötlete meg azért nem tetszik nekem, mert ha valaki hoz egy ötletet 5 hozzászolással nem tud igazán érvelni mellette az ellenzőkkel szemben, emellett a 2-3napos topic idő az meg méginkább nem tetszik, mert annyi idő alatt kevesebben veszik észre a topicot és adott esetben lehet a megfelelő ötlet nem jut el a topicba mert az ötlet gazda nem jut géphez ez alatt, és amire megszületne már lezárt topic...

Reply With Quote
Old 05-18-2007, 03:51
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Huhh, szerintem ez meredek...
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele.

E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki...
Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak.

a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...

köszi a választ
De akkor miért jött létre ez a fórum?
Sok nagyon sok játékos van a hódban akik játszanak és már függői a játéknak azok szeretnek azért hozzászólni az olyan változáshoz mint amilyen a mostani is volt.Mondjuk én nem tudok olyan jól előadni ezért nem igazán tépem a számat inkább beletörődök a változásba,mert elfogadni nem tudom,de azért játszani meg szeretnék amíg lehet

Quote:
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más.
Akkor ,ha ezt valóban így gondolod akkor ne szólj bele egyik témába se ,mert a játék üzemeltetőinek biztos megvannak a saját véleményük a dolgokról és,majd úgy döntenek ahogy a legmefelelőbb!

Quote:
Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
Ez a tescós dolog meg szerintem nagyon nem ide való
A tesco az a vásárlókért van(legalábbis azokhoz próbálnak igazodni)
Én dolgoztam tescoban és az alapszabály az az volt,hogy mindent a vásárlókért,mert a vásárlókból él az a rohadt tesco.
Szóval,ha a tesco csak a saját érdekeit nézné akkor a vásárlók átmennének a corába vagy az auchanba!
Itt viszont egy nagyon jó játékról van szó és ameddig lehet vele élvezhetően játszani addig nem is lesz gond
Változás ide változás oda még mindig jó a hód és még mindig sokan szeretjük!
Max nem leszek elf ,mert nekem az nem tetszik..ennyi!
Reply With Quote
Old 05-18-2007, 06:56
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
ŐŐŐ ezzel nem értek egyet, nem az a célja ennek hogy a játékosokat ki legyenek rekesztve, hanem hogy azokat az embereket szürjék ki akik nem éppen a pozitiv fejlesztő hozzászólással támogatták a topicot és ezzel láncreakcióként többé kevésbbé off topicot kreálnak. Én úgy gondolom hogyha korlátozva is lenne a megbeszélések topic akkor sem 10ember vehetne részt benne hanem a fórumozok nagytöbbsége, csak lehetőség szerint mégis szürve (mint az elfes témában a korlázotás elött legalább 20-30 olyan hozzászolót aki nem olvasot vissza és 40.szer is elmondta azt ami már mindenki számára lerágott csont volt, vagy csak 0hszal a fórumon szavazott...)
a szavazatokat én anno összeszámoltam,és sok olyan ori szavazott akinek 0 vagy 1hsz-e volt.

az elismertséghez kötést azért nem tartom jónak, mert könnyü zöldeket szerezni vicc és hasonló topicban, viszont sokkal könnyebb pirosat szedni, akár egy félreértéssel is... én még mindig azt tartanám jónak ha a témák nyitását Ati engedélyéhez kötnénk a megbeszélésekbe. úgy gondolom tud elég objektíven hozzá állni a dolgokhoz,hogy minden vmit is érő téma bekerülhessen . Emellett sztem Atinak nem kénne ilyen lágyszivünek lennie az offollokkal szemben, mert ha több "pihenőt" osztana ki kevesebb lenne az offolo, persze mindig lenne 1-2kezdő, de még mindig csökkenne az offtopicoc száma

Goldy ötlete meg azért nem tetszik nekem, mert ha valaki hoz egy ötletet 5 hozzászolással nem tud igazán érvelni mellette az ellenzőkkel szemben, emellett a 2-3napos topic idő az meg méginkább nem tetszik, mert annyi idő alatt kevesebben veszik észre a topicot és adott esetben lehet a megfelelő ötlet nem jut el a topicba mert az ötlet gazda nem jut géphez ez alatt, és amire megszületne már lezárt topic...

Természetesen igaz,amit mondasz és így lenne helyes ... én is támogattam a korlátozást az arról szóló topicban,de Ati nem ilyesmiről beszélt,hanem néhány emberes zárt csoportról... lehet én értetem félre valamit,de ez nálam 10 -nél is kevesebb hozzászólót jelent

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:

Reply With Quote
Old 05-20-2007, 19:33
Kutyuleee's Avatar
Member

Csak egy halk kérdés. mikorra jön a döntés Ati?

Reply With Quote
Old 05-20-2007, 20:33
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Csak egy halk kérdés. mikorra jön a döntés Ati?
Nekem pl csak a körmeim fogytak eddig el ...

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules