|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-16-2007, 13:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by jura
Bezáródott az elf finomítás topic?
úgy látom :igen
pedig még le akartam írni , hogy nehogy valaki a 3.verzióra gondoljon, hogy a 30% nem is volt elirva és a rendszer is 30-at számolt, csak valami indok kellett a maluszokra, hogy a bunkerból gyújtó elfet leállítsák
erre nem is merek gondolni , csak a billenytyűim maguktól kattognak
|
inkább járj többet társaságba 
|

05-16-2007, 13:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Ha okosat nem tudsz mondani azért hülyeséget nem kell!
|
Igazad van ...
bár mondtam majdnem okosakat is, sőt sokan nagyon okosat írtak, számolgattak órákon át, ezzel keltek-feküdtek, már már áldozatot hoztak az ügyért.
csak sajnos nem jutunk vele előbbre
Talán nem bűn, ha nem érek rá 4 topikot egész nap olvasni, játszani szeretnék, nem hülyeségekkel terhelni benneteket.
Biztosan feltűnt, hogy évek óta először jöttem a fórumra, mert ez az elf probléma nagyon húsbavágó, csak akkor jöttem, ahogy megtudtam...
nem is fogtok velem többet a fórumon találkozni, mert én inkább játszani szeretnék, ha lehetne...
azért ettől függetlenül örülhettek, hogy egy hülyével kevesebb lesz
ATI hozza meg a döntését végre ! Kérem szépen !
nem gondoltam semmi összeesküvésre, csak már nem tudom normális dolgokkal magyarázni ezt az egyre érthetetlenebb megoldhatatlansági problémát
|

05-16-2007, 13:32
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Gyártsak én is valami összeesküvést?
valakik már nagyon unták, hogy nem történt már másnap sőt harmadnap se semmi, ezért szabotálták a megbeszélést, hogy ne vita legyen, hanem Ati döntsön egyedül, mert az mégis gyorsabb.
Na milyen a fantáziám? 
|

05-16-2007, 13:51
|
Member
|
|
|
|
Tulajdonképpen búcsúzni jöttem...
megyek játszani inkább
nem haragszom senkire, nem dacból megyek a fórumokról, csak így terveztem, hogy pár napig maradok
sajnos mint újonc nem volt elég 1 nap alatt megtanulnom a fórum kezelését szabályait, megtanulni, fejben tartani, az összes visszaolvasott hozzászólást, ezért aztán a következő napokban megkaptam ezekért a magamét, meg azokért is amit csak félreértettetek , sebaj
legtöbben itt úgy gondolkodnak és írnak, nehogy kis pirospontot kapjanak 
ezt a szabályt szerencsére sokáig nem tudtam  (kezdőként)
az őszinte beszéd (és nem a megfelelni akarás) híve vagyok, ezért nem is voltam szimpi, ez rendben van, ez így működik mindenhol...
vállalom az őszinte soraimat, még akkor is ha ostobaságot sikerült írni, mert hátha így-vagy úgy , de lehet, hogy éppen az visz valamit előbbre, persze később rájöttem, ha hülyeséget írtam
inkább haragudjanak a szavaimért, vagy mi több győzzenek meg érvekkel ,mintsem azért kedveljenek, mert azt mondom, amit hallani jó (még akkor is ha mást gondolok)
Szándékosan nem volt célom senkinek rosszat,
ha mégis belegázoltam valakibe, akkor bocsánatot kérek !
remélem az elf kérdés is megoldódik hamarosan
Mindenkinek jó játékot kívánok !
ugye kezdőként most meg az a gondom, hogy hol lehet törölni magamat innen, majd csak rájövök... DD
|

05-16-2007, 14:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Gyártsak én is valami összeesküvést?
valakik már nagyon unták, hogy nem történt már másnap sőt harmadnap se semmi, ezért szabotálták a megbeszélést, hogy ne vita legyen, hanem Ati döntsön egyedül, mert az mégis gyorsabb.
Na milyen a fantáziám? 
|
egész jó
gyanus vagyok !
nem untam-csak már reménytelennek tartom, hogy több engedmény születhessen
én szabotáltam sajnos, (nem kellett volna), mert így meg rám lehet kenni most, hogy az ilyenek(mint én) miatt nem lehet megvitatni
mindenki tudja, hogy ez csak kifogás lenne, az igazi baj az hogy ezt az elf problémát lehetetlen igazságosan eldönteni, ezért látom jobbnak, ha Ati dönt, ehhez már rengeteg érvet olvasott, tud belőle egy jó megoldást gyúrni
most én eltünök, de figyeljétek meg , mindig lesz majd valaki, aki kikattan a viták alatt, főleg akinek egy ilyen legyengített elf orija van...
|

05-16-2007, 14:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Sajnálom hogy fejlesztés le lett zárva.
Azt meg méginkább,hogy Ati néha csak végig szaladsz a beírásokon és így kevered amikor toli támadóerőről ill a támadás hatásfokáról beszélünk.
Csak egy értelmes indokot szeretnék valakitől hallani, egy békés faj esetén miért nem a tevékenység támadó erejét csökkentsük és miért a tevékenység hatásfokát.Hiszen védekező fajnak is azért van kikiáltva, mert védekező bónusz %-ot kap a védőerejére, nem azért mert nem kissebb az őt érő támadás hatása! 8mint pl a sziesztánál)
|

05-16-2007, 19:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
|

05-16-2007, 20:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
|
teljességgel igazad van, és meg lehet nézni, kik offolták szana széjjel a témát... lassan újra végig kellene gondolni azt a topicot, ami arról szól, hogy ki írhat a megbeszélésekbe!
még abban bízhatunk, hogy Ati figyelembe veszi, hogy a toronyarányos malusznövekedést még az 50% maximum hatékonyság mellett is támogatták jópáran
|

05-16-2007, 20:03
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
|
Joggal? Ezt gondold át még1X
|

05-16-2007, 20:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Joggal? Ezt gondold át még1X
|
az elején leszögezte, hogy nem tűr meg semmiféle offolást... ha ezt nézzük, sajnos igenis joggal zárta le
admin joggal   
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|