Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-16-2007, 13:20
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by jura View Post
Bezáródott az elf finomítás topic?

úgy látom :igen

pedig még le akartam írni , hogy nehogy valaki a 3.verzióra gondoljon, hogy a 30% nem is volt elirva és a rendszer is 30-at számolt, csak valami indok kellett a maluszokra, hogy a bunkerból gyújtó elfet leállítsák

erre nem is merek gondolni , csak a billenytyűim maguktól kattognak
inkább járj többet társaságba
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-16-2007, 13:24
jura jura is offline
Member

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
Ha okosat nem tudsz mondani azért hülyeséget nem kell!
Igazad van ...

bár mondtam majdnem okosakat is, sőt sokan nagyon okosat írtak, számolgattak órákon át, ezzel keltek-feküdtek, már már áldozatot hoztak az ügyért.

csak sajnos nem jutunk vele előbbre

Talán nem bűn, ha nem érek rá 4 topikot egész nap olvasni, játszani szeretnék, nem hülyeségekkel terhelni benneteket.

Biztosan feltűnt, hogy évek óta először jöttem a fórumra, mert ez az elf probléma nagyon húsbavágó, csak akkor jöttem, ahogy megtudtam...
nem is fogtok velem többet a fórumon találkozni, mert én inkább játszani szeretnék, ha lehetne...
azért ettől függetlenül örülhettek, hogy egy hülyével kevesebb lesz

ATI hozza meg a döntését végre ! Kérem szépen !

nem gondoltam semmi összeesküvésre, csak már nem tudom normális dolgokkal magyarázni ezt az egyre érthetetlenebb megoldhatatlansági problémát
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 13:32
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Gyártsak én is valami összeesküvést?

valakik már nagyon unták, hogy nem történt már másnap sőt harmadnap se semmi, ezért szabotálták a megbeszélést, hogy ne vita legyen, hanem Ati döntsön egyedül, mert az mégis gyorsabb.

Na milyen a fantáziám?
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 13:51
jura jura is offline
Member

Tulajdonképpen búcsúzni jöttem...
megyek játszani inkább

nem haragszom senkire, nem dacból megyek a fórumokról, csak így terveztem, hogy pár napig maradok

sajnos mint újonc nem volt elég 1 nap alatt megtanulnom a fórum kezelését szabályait, megtanulni, fejben tartani, az összes visszaolvasott hozzászólást, ezért aztán a következő napokban megkaptam ezekért a magamét, meg azokért is amit csak félreértettetek , sebaj

legtöbben itt úgy gondolkodnak és írnak, nehogy kis pirospontot kapjanak
ezt a szabályt szerencsére sokáig nem tudtam (kezdőként)
az őszinte beszéd (és nem a megfelelni akarás) híve vagyok, ezért nem is voltam szimpi, ez rendben van, ez így működik mindenhol...
vállalom az őszinte soraimat, még akkor is ha ostobaságot sikerült írni, mert hátha így-vagy úgy , de lehet, hogy éppen az visz valamit előbbre, persze később rájöttem, ha hülyeséget írtam
inkább haragudjanak a szavaimért, vagy mi több győzzenek meg érvekkel ,mintsem azért kedveljenek, mert azt mondom, amit hallani jó (még akkor is ha mást gondolok)

Szándékosan nem volt célom senkinek rosszat,
ha mégis belegázoltam valakibe, akkor bocsánatot kérek !

remélem az elf kérdés is megoldódik hamarosan

Mindenkinek jó játékot kívánok !

ugye kezdőként most meg az a gondom, hogy hol lehet törölni magamat innen, majd csak rájövök... DD
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 14:14
jura jura is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Gyártsak én is valami összeesküvést?

valakik már nagyon unták, hogy nem történt már másnap sőt harmadnap se semmi, ezért szabotálták a megbeszélést, hogy ne vita legyen, hanem Ati döntsön egyedül, mert az mégis gyorsabb.

Na milyen a fantáziám?
egész jó

gyanus vagyok !

nem untam-csak már reménytelennek tartom, hogy több engedmény születhessen
én szabotáltam sajnos, (nem kellett volna), mert így meg rám lehet kenni most, hogy az ilyenek(mint én) miatt nem lehet megvitatni

mindenki tudja, hogy ez csak kifogás lenne, az igazi baj az hogy ezt az elf problémát lehetetlen igazságosan eldönteni, ezért látom jobbnak, ha Ati dönt, ehhez már rengeteg érvet olvasott, tud belőle egy jó megoldást gyúrni
most én eltünök, de figyeljétek meg , mindig lesz majd valaki, aki kikattan a viták alatt, főleg akinek egy ilyen legyengített elf orija van...
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 14:25
Everlasting Everlasting is offline
Member

Longevity: 99%

Sajnálom hogy fejlesztés le lett zárva.

Azt meg méginkább,hogy Ati néha csak végig szaladsz a beírásokon és így kevered amikor toli támadóerőről ill a támadás hatásfokáról beszélünk.

Csak egy értelmes indokot szeretnék valakitől hallani, egy békés faj esetén miért nem a tevékenység támadó erejét csökkentsük és miért a tevékenység hatásfokát.Hiszen védekező fajnak is azért van kikiáltva, mert védekező bónusz %-ot kap a védőerejére, nem azért mert nem kissebb az őt érő támadás hatása! 8mint pl a sziesztánál)
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 19:56
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Longevity: 94%
Angry

Szeretnék gratulálni minden "kedves" nagyszájú fórumozónak, hogy sikerült megint előhozni a 20/30 vitát, és a nem is túl burkolt célozgatásokat a hiba miatt! Sikerült elérni hogy a jó úton haladó megbeszéléseket Ati joggal lezárja! Meg mostmár tényleg elárulhatná valaki, hogy ha egész komolyan szóbakerül egy 50-80% közt változó malusz a felfedés+tknyitás mellé, akkor egyszerre miért elég a felfedés+tknyitás??? Tény hogy az 50 is elég kevéske eredményt hoz, de még mindig 2,5*akkora a hatékonyság mint 80nal! Akkor miről beszélünk, hogy ha csak 50ig csökkenhet akkor inkább ne csökkenjen??? Attól jobb lesz? Mert az az egy képlet aztán marhára megbonyolította volna a játékot!

http://stevzland.myminicity.com/ind
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 20:02
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Szeretnék gratulálni minden "kedves" nagyszájú fórumozónak, hogy sikerült megint előhozni a 20/30 vitát, és a nem is túl burkolt célozgatásokat a hiba miatt! Sikerült elérni hogy a jó úton haladó megbeszéléseket Ati joggal lezárja! Meg mostmár tényleg elárulhatná valaki, hogy ha egész komolyan szóbakerül egy 50-80% közt változó malusz a felfedés+tknyitás mellé, akkor egyszerre miért elég a felfedés+tknyitás??? Tény hogy az 50 is elég kevéske eredményt hoz, de még mindig 2,5*akkora a hatékonyság mint 80nal! Akkor miről beszélünk, hogy ha csak 50ig csökkenhet akkor inkább ne csökkenjen??? Attól jobb lesz? Mert az az egy képlet aztán marhára megbonyolította volna a játékot!
teljességgel igazad van, és meg lehet nézni, kik offolták szana széjjel a témát... lassan újra végig kellene gondolni azt a topicot, ami arról szól, hogy ki írhat a megbeszélésekbe!
még abban bízhatunk, hogy Ati figyelembe veszi, hogy a toronyarányos malusznövekedést még az 50% maximum hatékonyság mellett is támogatták jópáran
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 20:03
Penya Penya is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Joggal? Ezt gondold át még1X
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 20:05
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Joggal? Ezt gondold át még1X
az elején leszögezte, hogy nem tűr meg semmiféle offolást... ha ezt nézzük, sajnos igenis joggal zárta le
admin joggal
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules