Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Filmek, sorozatok, TV
Register Stats Members List Today's Posts

Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-05-2006, 01:42
director
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Enkidu
Ezeket én is komálom. :) Nem tudom, mi "alap" és mi nem, de mindegy, ami tetszik az embernek, azt érdemes megnézni, nem? :)
Jarmuschtól más? Kávé és cigarettán kívül. Pl Éjszaka a Földön: Kávé és cigaretta szerű, rövid beszélgetős sztorik, helyzetek. Mondjuk kevésbé jó. Szellemkutya: fekete városi bérgyilkos a szamuráj törvények és tanítások (Hagakure) szerint él, összetűzésbe keveredik a helyi (olasz "hangulatú") maffiával, nagyon jó film, király humorral és igazi hip-hop zenével (nem divatrepperekkel eminem és többiek)! Szintén király Jarmuschtól a Down by law (Tow Waits király! :D ) és a Dead man (nem vagyok oda Johnny Deppért, de tényleg marha jól játszik ebben a filmben).
Kubrick (Clockwork orange) legendás rendező, nekem kicsit túl precíz és mérnöki, Lynch elborult szürreális látomásait jobban szeretem, de azért a "Dr. Strangelove or How I Stopped Worrying And Started To Love The Bomb" és a Ragyogás így is zseniális művek, no meg persze a Mechanikus narancs. :D

Ázsiai filmekkel hogy álltok?
persze, night on earth is jó.. azt is szeretem.. és az is ide illik:) mondom, csak néhányat soroltam, ilyen kedvcsinálókat;)
dr strangelove is kimaradt, pedig az is jöhetett volna tényleg.. szóval nézzétek azt is! :)
dead man-t meg nem láttam, pedig depp-et szeretem, meg vki mondta is hogy nézzem.. na majd legközelebb nézem azt:)
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules