|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-11-2007, 21:52
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
elvileg ez akkor lehet így, ha ebben a körben többen tűntek el a pontlistából, mint amennyien megjelentek mert helyezés csak kv-kor frissül, de a csoportlétszám elvileg azonnal
|
Azt mondod, hogy amikor vki fellép, akkor a helye üresen marad? Tehát van egy 1368., 1369. ország, aztán jön pl a 1371.? Hát ha így van, akkor az még furcsább. 
Ad absurdum előfordulhat hogy mondjuk 1472. sorszámból kettő van? 
|

05-11-2007, 21:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
én már láttam olyat, hogy fellépett L-ből a csoportelső, és arra a körre a csoport tetején a második helyezésű ori volt  
nem tudom, lehet, hogy ez olyan hiba, amit orvosolni kellene 
|

05-11-2007, 22:24
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
A pontlista körönként egyszer rendeződik a kiszámíthatóság érdekében. Ha valaki fellép/töröl, vagy új fellépő van, akkor a létszám nem változik, illetve üres hely marad, hogy a körtávok ne változzanak. Ez így a jó.
|

05-11-2007, 22:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A pontlista körönként egyszer rendeződik a kiszámíthatóság érdekében. Ha valaki fellép/töröl, vagy új fellépő van, akkor a létszám nem változik, illetve üres hely marad, hogy a körtávok ne változzanak. Ez így a jó.
|
Tehát ha jól értem, akkor minden olyan körben magasabb az utolsó ori sorszáma a kiírt csoportlétszámnál, amikor újak jöttek kv óta. Mivel kapnak új számot, és nem kell közösködniük senkivel. Akkor sajnálom h sikerült ismét 'megvitatni a játék helyes működését'..
|

05-11-2007, 23:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Tehát ha jól értem, akkor minden olyan körben magasabb az utolsó ori sorszáma a kiírt csoportlétszámnál, amikor újak jöttek kv óta. Mivel kapnak új számot, és nem kell közösködniük senkivel. Akkor sajnálom h sikerült ismét 'megvitatni a játék helyes működését'..
|
rosszul érted. akkor van ez így, ha elmentek orik.
az új orik csak az első körváltás után rendeződnek be a listába, addig 0. helyezettek. ezért van az, hogy ha fellépsz egy csoportba, akkor az első x helyezettet látod a listában, magadat nem.
|

05-11-2007, 23:31
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
rosszul érted. akkor van ez így, ha elmentek orik.
az új orik csak az első körváltás után rendeződnek be a listába, addig 0. helyezettek. ezért van az, hogy ha fellépsz egy csoportba, akkor az első x helyezettet látod a listában, magadat nem.
|
Ha fellépsz, akkor is a megfelelő helyre kerülsz azonnal.
|

05-12-2007, 10:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha fellépsz, akkor is a megfelelő helyre kerülsz azonnal.
|
ez itt tuti, hogy nem pontos, ugyanis láttam már 30k értéken frissen fellépő orit a pontlistában a 100k-sok mellett 
mi több, amikor én léptem föl, akkor sem a megfelelő helyre kerültem, hanem a 3-4 hely környékére
sajnos nem készítettem róla képet, de majd legközelebb figyelek 
|

05-12-2007, 13:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ez itt tuti, hogy nem pontos, ugyanis láttam már 30k értéken frissen fellépő orit a pontlistában a 100k-sok mellett 
mi több, amikor én léptem föl, akkor sem a megfelelő helyre kerültem, hanem a 3-4 hely környékére
sajnos nem készítettem róla képet, de majd legközelebb figyelek 
|
elképzelhető, hogy lépés előtt bontott, mert több hekije volt, mint amit átvihetett..a raklap emberke meg szépen növelte az értéket, de köv. körökben az is rendezeződött
|

05-12-2007, 13:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
elképzelhető, hogy lépés előtt bontott, mert több hekije volt, mint amit átvihetett..a raklap emberke meg szépen növelte az értéket, de köv. körökben az is rendezeződött
|
ez így igaz is lehetne, de akkor nem 30k értékkel virított volna a 100k-sok között
meg egy bizonyos mennyiség fölött az emberek nem is növelhetik az értéket
|

05-14-2007, 01:49
|
Member
|
|
|
|
apro hiba:
ha lejar a vip a piacozasnal a 3 lehetoseg piros lesz, de a 4 az marad zolden, noha nem lehet belepni a piacra. tehat itt is pirosnak kene lennie.
ettol fuggetlenul kerdes / javaslat. aznapra legyen mar meg az 5 piacozasi lehetoseg, megha le is jar a vip, hiszen mondjuk lejar delutan 4kor, es mindaddig 5szor lehetett bemenni. ez 1 napra vonatkozik (marmint az 5 lehetoseg) es nem a peldakent emlitett delutan 4ig.
sztem nem lenne nehez megprogramozni, hogy meg aznap a piacozas ujrainditasaig eljen az 5 lehetoseg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|