|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-11-2007, 18:52
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
.....járható útnak tartom a térkapunyitás kivételét az ártók közül, és a nem konkrétan ártó szándékú akciók átminősítését: meggyőzhető vagyok a felfedés és az emberlopás ilyen mivoltáról.
Ilyen irányban érdemes gondolkodni.
|
Átminősítés alatt mit kell érteni? Hogy a felfedés és az emberlopás nem lenne ártónak minősítve? Mert azt ámogatnám. Lényegében ezek önvédelmi akciók offenzív tolik meg betegség esetén.
Ezek szerint a katonai védelemtől függő malusz felejtős?
|

05-11-2007, 18:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Átminősítés alatt mit kell érteni? Hogy a felfedés és az emberlopás nem lenne ártónak minősítve? Mert azt ámogatnám. Lényegében ezek önvédelmi akciók offenzív tolik meg betegség esetén.
|
Így van, és mint ilyen, nem vonatkozna rájuk a szigorítás, tehát a régen megszokott mennyiségű készültséget vinné a térkapunyitás, a tolvajok felfedése, illetve az emberlopás nem 80%-os, csak 20%-os maluszt kapna. A tolvajok mérgezése varázslat az maradna az ártó varázslatok között, az nem átmeneti, védelmi jellegű akció.
|

05-11-2007, 19:46
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Így van, és mint ilyen, nem vonatkozna rájuk a szigorítás, tehát a régen megszokott mennyiségű készültséget vinné a térkapunyitás, a tolvajok felfedése, illetve az emberlopás nem 80%-os, csak 20%-os maluszt kapna. A tolvajok mérgezése varázslat az maradna az ártó varázslatok között, az nem átmeneti, védelmi jellegű akció.
|
Nekem ez a változat teljesen szimpatikus...Erre szavazok..Már ha ezek a változások életbe lépnének hatalmas segitség lenne Legalább is az orimnak.. 
|

05-11-2007, 20:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
a régen megszokott mennyiségű készültséget vinné a térkapunyitás, a tolvajok felfedése, illetve az emberlopás nem 80%-os, csak 20%-os maluszt kapna. A tolvajok mérgezése varázslat az maradna az ártó varázslatok között, az nem átmeneti, védelmi jellegű akció.
|
Ez teljesen korrektnek tűnik...
|

05-11-2007, 20:29
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Ez teljesen korrektnek tűnik...
|
Akkor van összhang
|

05-11-2007, 20:46
|
Junior Member
|
|
|
|
Nekem a 9es javaslat a legszimpatikusabb, és szerintem aki már egy ideje hódítózik, annak nem fog gondot okozni egy kis számolgatás, aki meg nem az úgyse ezen fog felakadni
Így egy elf tolis ország is elképzelhető lenne, ugyanakkor meg kell h gondolja kitől lop, mert ha jó toli akar lenni, akkor a védelmet kell feláldoznia, így már nem kell egy nagy sereg hogy átlépjenek raja.
Ha ez nem működik nekem még a 8as javaslat is szimpatikus.
A számolgatásra visszatérve, a súgóban egy egyszerű táblázat megoldaná ezt a problémát is.
Last edited by Trek; 05-11-2007 at 20:51..
|

05-11-2007, 21:04
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
|
|
Quote:
Originally Posted by Trek
Nekem a 9es javaslat a legszimpatikusabb, és szerintem aki már egy ideje hódítózik, annak nem fog gondot okozni egy kis számolgatás, aki meg nem az úgyse ezen fog felakadni
Így egy elf tolis ország is elképzelhető lenne, ugyanakkor meg kell h gondolja kitől lop, mert ha jó toli akar lenni, akkor a védelmet kell feláldoznia, így már nem kell egy nagy sereg hogy átlépjenek raja.
Ha ez nem működik nekem még a 8as javaslat is szimpatikus.
A számolgatásra visszatérve, a súgóban egy egyszerű táblázat megoldaná ezt a problémát is.
|
A súgóban így is vannak képletek...azokat behelyettesíteni tényleg nem nagy munka és még az is meg tudná csinálni,aki nem ért annyit az ilyeshfajta dolgokhoz.. 
|

05-11-2007, 18:56
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Ezek szerint a katonai védelemtől függő malusz felejtős?
|
Erős bonyolításnak érzem, nagyon nehezen számolhatóvá válik tőle minden.
|

05-11-2007, 19:01
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
|
|
Jó vagy Ati,köszi 
Megtennéd,hogy az egyes javaslatokról elmondod a véleményed?
Kíváncsi lennék,hogy a tízesen kívül melyikben látsz 'fantáziát' ... 
|

05-11-2007, 19:01
|
Banned
|
|
|
|
köszönjük
az elf szakszerv
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|