|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: elfogadható ország név-e Auschwitz-Birkenau?
|
Igen, engem különösebben nem zavarna ha ilyen országnév lenne
|

|
40 |
38.46% |
Nem,sértőnek tartom mint nevet
|

|
35 |
33.65% |
Nem tartom elfogadhatónak bár engem különösebben nem érint
|

|
29 |
27.88% |

05-09-2007, 23:07
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by depth.
Végre egy normális ember... ha megnézzük tényleg a médiában csak a holocaust ot verik az emberekbe ,nem ám azt ahol magyarok hullotak el, a gulag táborokban vagy ahogy az "elvtárs  " irta a 45-89 közötti vörös terror idején. És hogy végképp egyetértsek Trianon , még a Horthy korszakban élt a revizio az emberekben és büszkék voltak rá ,most meg szegény holoáldozatok jajj istenem de a revizioért semmit se tesznek elfeledték és lassan szégyen... most is koszovo ürügyén lett volna jogunk a vajdaságért is "harcolni" de semmi se tett a politikai "elit".
|
azokért is harcolni, akik nem akarnak ehez az országhoz tartozni??? mert a nagytöbbségük nem akar. és hulljon mégtöbb vér??? köszönöm szépen én nem kérek belöle... nekem nem kell a vérrontás

05-09-2007, 23:11
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
öhh de határozottan sokkal jobb volt... nem küldött több 100ezer embert munkatáborba/halálba, amikor rájött sztálin hatalomvágyára megakarta akadályozni hogy ő kövesse (sikertelenül mint kiderült  ) emellett több politologiai könyvet irt amit nagyon sok politikus mai napig követ jobb oldaliak is!!!
öhh azt mond meg nekem hogy hogy lehet hogy az ország fele magyarellenes??? mi a magyarellenes számodra? mert a magyarok fele szted magyarellenes...
|
ezaz egy pozítivum ,hogy nem akarta ,hogy sztálin kerüljön hatalomra ,de a munkások parasztsághelyzete akkor se volt jobb...
hol mondtam én ,hogy a fele?? én a csendes kisebbségre gondoltam a balib sajtóra ,olvass 168 órát néhány számon kivül ott csak magyarellenes cikkek találhatóak + forumbeirások.
|

05-09-2007, 23:14
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
azokért is harcolni, akik nem akarnak ehez az országhoz tartozni??? mert a nagytöbbségük nem akar. és hulljon mégtöbb vér??? köszönöm szépen én nem kérek belöle... nekem nem kell a vérrontás
|
azért tettem a harcot idézőjelbe ,mert itt nem tetleges harcrol beszéltem. ez a nagytöbbség nem akar , ezt nemtom honnan vetted ,de nagyon nemérdekelnek a szerbek itt a magyarokrol van szó. a harc nál arra probáltam célozni ,hogy most az eu lobizik a koszovoi albán kissebség mellet ,hogy Szerbiábol kiszedjék azt a területet és független állam legyen. És egy EU s politikus nyilatkozta ,hogy nem érti a magyar politikusokat ,hogy miért nem lobbiznak ők is a vajdaság mellet ,mivel ilyen alapon megvan a joguk hozzá.
|

05-09-2007, 23:15
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Bakker... "szegény holoáldozatok jajj istenem"... depth, ha a te anyád/apád/testvéred/bárkid is ott pusztult volna el, akkor is ilyen maróan cinikus lennél?
|

05-09-2007, 23:19
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Bakker... "szegény holoáldozatok jajj istenem"... depth, ha a te anyád/apád/testvéred/bárkid is ott pusztult volna el, akkor is ilyen maróan cinikus lennél?
|
nem, akkor öngyilkos  ) viccet félretéve persze megkell emlékezni meg satöbbi de engem csak az zavar ,hogy más nemis kap teret . nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de ma csak a zsidóság sajnálása megy mindenhol holott több magyar halt meg ugyanilyen munkatáborokban + 45-89 idején de mégis ez folyik csapből. mint ahogy blacky irta van sok ennél szörnyűb is mégis ez megy mindenhol.
|

05-09-2007, 23:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
nem, akkor öngyilkos  ) viccet félretéve persze megkell emlékezni meg satöbbi de engem csak az zavar ,hogy más nemis kap teret . nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de ma csak a zsidóság sajnálása megy mindenhol holott több magyar halt meg ugyanilyen munkatáborokban + 45-89 idején de mégis ez folyik csapből. mint ahogy blacky irta van sok ennél szörnyűb is mégis ez megy mindenhol.
|
viszont ezzel teljesen egyetértek, rendben emlékezzünk meg róla, de ne egyévben 4x milliós adományokkal...

05-09-2007, 23:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Lehet hogy van hasonlóan szörnyű, de mi lehetett szörnyűbb? Egyáltalán mi határozza meg a szörnyű-szörnyűbb-legszörnyűbb közti különbséget? Hányan haltak meg, vagy mekkora terület égett le, vagy micsoda?
|

05-09-2007, 23:31
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Lehet hogy van hasonlóan szörnyű, de mi lehetett szörnyűbb? Egyáltalán mi határozza meg a szörnyű-szörnyűbb-legszörnyűbb közti különbséget? Hányan haltak meg, vagy mekkora terület égett le, vagy micsoda?
|
akkor tegyül fel ,hogy egyenlöen szörnyű mind (bár én picit elfogutl vagyok)
akkor egyszerűen irom le
vörös terror megemlékezés X
"gulagos" halottakért megemlékezés X/3
trianoni megemlékezés X/2
holocaust megemlékezés 15X
X a megemlékezésekre ráforditott pénzalap például.
És ahoz képest ,hogy mind egyenlöen szörnyű mégis az egyik sokkal több támogatást illetve visszhangot kap.
összegezve engem ez zavar és ez összefüggésbe hozható a topic címével ,hogy miért tartják azt sértőnek.
Last edited by depth.; 05-09-2007 at 23:36..
|

05-09-2007, 23:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
akkor egyszerűen irom le
vörös terror megemlékezés X
"gulagos" halottakért megemlékezés X/3
trianoni megemlékezés X/2
holocaust megemlékezés 15X
X a megemlékezésekre ráforditott pénzalap például.
|
És ez most mire volt válasz? Én azt kérdeztem, hogy mi szerinte rangsoroljuk a történelem borzalmait?
És ilyen komoly kimutatásokat honnan szereztél?
De mondok valamit: Trianonban egy vesztes birodalmat szedtek szét a győztesek . A szovjet munkatáborokba a (vesztes) ellenség polgárait vitték.
De a nácik által megöltek a saját állampolgáraik voltak, akik nem voltak ellenségek, csak vaalami homályos elméletbe nem fértek bele.
|

05-09-2007, 23:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
És ez most mire volt válasz? Én azt kérdeztem, hogy mi szerinte rangsoroljuk a történelem borzalmait?
És ilyen komoly kimutatásokat honnan szereztél?
De mondok valamit: Trianonban egy vesztes birodalmat szedtek szét a győztesek . A szovjet munkatáborokba a (vesztes) ellenség polgárait vitték.
De a nácik által megöltek a saját állampolgáraik voltak, akik nem voltak ellenségek, csak vaalami homályos elméletbe nem fértek bele.
|
most mondjam azt ,hogy de azok is ellenségek voltak , a náci birodalom ellenségei és ha jól tudom német állampolgárok se voltak ,hanem egyszerüen zsidók voltak(mivel az állampolgárságot elvették tőlük ,de ebbe ne menjünk bele) , felesleges ,mert mind2en a saját monologunkat mondjukmondjuk és egyikünkse figyel normálisan a másikra  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|