Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: elfogadható ország név-e Auschwitz-Birkenau?
Igen, engem különösebben nem zavarna ha ilyen országnév lenne 40 38.46%
Nem,sértőnek tartom mint nevet 35 33.65%
Nem tartom elfogadhatónak bár engem különösebben nem érint 29 27.88%
Voters: 104. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2007, 23:07
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by depth. View Post
Végre egy normális ember... ha megnézzük tényleg a médiában csak a holocaust ot verik az emberekbe ,nem ám azt ahol magyarok hullotak el, a gulag táborokban vagy ahogy az "elvtárs " irta a 45-89 közötti vörös terror idején. És hogy végképp egyetértsek Trianon , még a Horthy korszakban élt a revizio az emberekben és büszkék voltak rá ,most meg szegény holoáldozatok jajj istenem de a revizioért semmit se tesznek elfeledték és lassan szégyen... most is koszovo ürügyén lett volna jogunk a vajdaságért is "harcolni" de semmi se tett a politikai "elit".
azokért is harcolni, akik nem akarnak ehez az országhoz tartozni??? mert a nagytöbbségük nem akar. és hulljon mégtöbb vér??? köszönöm szépen én nem kérek belöle... nekem nem kell a vérrontás

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-09-2007, 23:11
depth. depth. is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
öhh de határozottan sokkal jobb volt... nem küldött több 100ezer embert munkatáborba/halálba, amikor rájött sztálin hatalomvágyára megakarta akadályozni hogy ő kövesse (sikertelenül mint kiderült) emellett több politologiai könyvet irt amit nagyon sok politikus mai napig követ jobb oldaliak is!!!
öhh azt mond meg nekem hogy hogy lehet hogy az ország fele magyarellenes??? mi a magyarellenes számodra? mert a magyarok fele szted magyarellenes...
ezaz egy pozítivum ,hogy nem akarta ,hogy sztálin kerüljön hatalomra ,de a munkások parasztsághelyzete akkor se volt jobb...

hol mondtam én ,hogy a fele?? én a csendes kisebbségre gondoltam a balib sajtóra ,olvass 168 órát néhány számon kivül ott csak magyarellenes cikkek találhatóak + forumbeirások.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:14
depth. depth. is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
azokért is harcolni, akik nem akarnak ehez az országhoz tartozni??? mert a nagytöbbségük nem akar. és hulljon mégtöbb vér??? köszönöm szépen én nem kérek belöle... nekem nem kell a vérrontás
azért tettem a harcot idézőjelbe ,mert itt nem tetleges harcrol beszéltem. ez a nagytöbbség nem akar , ezt nemtom honnan vetted ,de nagyon nemérdekelnek a szerbek itt a magyarokrol van szó. a harc nál arra probáltam célozni ,hogy most az eu lobizik a koszovoi albán kissebség mellet ,hogy Szerbiábol kiszedjék azt a területet és független állam legyen. És egy EU s politikus nyilatkozta ,hogy nem érti a magyar politikusokat ,hogy miért nem lobbiznak ők is a vajdaság mellet ,mivel ilyen alapon megvan a joguk hozzá.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:15
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Bakker... "szegény holoáldozatok jajj istenem"... depth, ha a te anyád/apád/testvéred/bárkid is ott pusztult volna el, akkor is ilyen maróan cinikus lennél?
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:19
depth. depth. is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Bakker... "szegény holoáldozatok jajj istenem"... depth, ha a te anyád/apád/testvéred/bárkid is ott pusztult volna el, akkor is ilyen maróan cinikus lennél?
nem, akkor öngyilkos ) viccet félretéve persze megkell emlékezni meg satöbbi de engem csak az zavar ,hogy más nemis kap teret . nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de ma csak a zsidóság sajnálása megy mindenhol holott több magyar halt meg ugyanilyen munkatáborokban + 45-89 idején de mégis ez folyik csapből. mint ahogy blacky irta van sok ennél szörnyűb is mégis ez megy mindenhol.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:23
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
nem, akkor öngyilkos ) viccet félretéve persze megkell emlékezni meg satöbbi de engem csak az zavar ,hogy más nemis kap teret . nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de ma csak a zsidóság sajnálása megy mindenhol holott több magyar halt meg ugyanilyen munkatáborokban + 45-89 idején de mégis ez folyik csapből. mint ahogy blacky irta van sok ennél szörnyűb is mégis ez megy mindenhol.
viszont ezzel teljesen egyetértek, rendben emlékezzünk meg róla, de ne egyévben 4x milliós adományokkal...

Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:24
laci laci is offline
Member

Quote:
Lehet hogy van hasonlóan szörnyű, de mi lehetett szörnyűbb? Egyáltalán mi határozza meg a szörnyű-szörnyűbb-legszörnyűbb közti különbséget? Hányan haltak meg, vagy mekkora terület égett le, vagy micsoda?
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:31
depth. depth. is offline
Junior Member

Quote:
Lehet hogy van hasonlóan szörnyű, de mi lehetett szörnyűbb? Egyáltalán mi határozza meg a szörnyű-szörnyűbb-legszörnyűbb közti különbséget? Hányan haltak meg, vagy mekkora terület égett le, vagy micsoda?
akkor tegyül fel ,hogy egyenlöen szörnyű mind (bár én picit elfogutl vagyok)

akkor egyszerűen irom le

vörös terror megemlékezés X
"gulagos" halottakért megemlékezés X/3
trianoni megemlékezés X/2
holocaust megemlékezés 15X

X a megemlékezésekre ráforditott pénzalap például.
És ahoz képest ,hogy mind egyenlöen szörnyű mégis az egyik sokkal több támogatást illetve visszhangot kap.

összegezve engem ez zavar és ez összefüggésbe hozható a topic címével ,hogy miért tartják azt sértőnek.

Last edited by depth.; 05-09-2007 at 23:36..
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:35
laci laci is offline
Member

Quote:
akkor egyszerűen irom le

vörös terror megemlékezés X
"gulagos" halottakért megemlékezés X/3
trianoni megemlékezés X/2
holocaust megemlékezés 15X

X a megemlékezésekre ráforditott pénzalap például.
És ez most mire volt válasz? Én azt kérdeztem, hogy mi szerinte rangsoroljuk a történelem borzalmait?
És ilyen komoly kimutatásokat honnan szereztél?

De mondok valamit: Trianonban egy vesztes birodalmat szedtek szét a győztesek . A szovjet munkatáborokba a (vesztes) ellenség polgárait vitték.
De a nácik által megöltek a saját állampolgáraik voltak, akik nem voltak ellenségek, csak vaalami homályos elméletbe nem fértek bele.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:42
depth. depth. is offline
Junior Member

Quote:
És ez most mire volt válasz? Én azt kérdeztem, hogy mi szerinte rangsoroljuk a történelem borzalmait?
És ilyen komoly kimutatásokat honnan szereztél?

De mondok valamit: Trianonban egy vesztes birodalmat szedtek szét a győztesek . A szovjet munkatáborokba a (vesztes) ellenség polgárait vitték.
De a nácik által megöltek a saját állampolgáraik voltak, akik nem voltak ellenségek, csak vaalami homályos elméletbe nem fértek bele.
most mondjam azt ,hogy de azok is ellenségek voltak , a náci birodalom ellenségei és ha jól tudom német állampolgárok se voltak ,hanem egyszerüen zsidók voltak(mivel az állampolgárságot elvették tőlük ,de ebbe ne menjünk bele) , felesleges ,mert mind2en a saját monologunkat mondjukmondjuk és egyikünkse figyel normálisan a másikra )
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules