|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: elfogadható ország név-e Auschwitz-Birkenau?
|
Igen, engem különösebben nem zavarna ha ilyen országnév lenne
|

|
40 |
38.46% |
Nem,sértőnek tartom mint nevet
|

|
35 |
33.65% |
Nem tartom elfogadhatónak bár engem különösebben nem érint
|

|
29 |
27.88% |

05-09-2007, 22:51
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
(míg a III.birodalom, nazi németország stb... SS szervezetek mind Hitlerhez kötödnek, addig a szovjetunió nem csak Sztálinhoz köthető!!! és nekem pl Lenin jut eszembe inkább róla...)

05-09-2007, 22:52
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by depth.
OFF:
jah ,hogy te ezt kívülröl megtudod állapítani oké bocsi  )
onnan tudom ,hogy minden ballib sajtoban , nyilatkozatban mindenhol csak magyarellenes írásokat vélek felfedezni , igen erősen megy a sárba tiprás.
ON:
ezt viszont már tényleg nem ide tartozik.
|
Kérdés, hogy mi számít neked magyarellenesnek...
És nem, nem tudom kívülről megállapítani, de mutass nekem egy szésőjobbost, aki egyformán tolerál cigányt, zsidót, románt, ukránt, kínait (és sorolhatnám tovább), valamint (mondjuk) homoszexuálist.
Na jó, hagyom a témát, semmi értelme, mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, amíg másnak nem árt vele 
|

|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
akkor egy a véleményünk
ezt mondjuk annyival egésziteném ki hogy a játékon belül ez hatványozottabban igaznak kellene lenni..Természetesen az orinevekre vonatkozoan..
|
100%osan egyetértek 
és Atival is, ami már elgondolkoztat hogy elfogadható-e azt be se ird!

|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Fentebb leírtam, hogy szerintem SEMMIFÉLE szélsőség nem egészséges.
|
OFF:
pedig néha csak a radikális gondolkodásmód jutathat ki minket a szakadékból (pl most )
ON:
|

05-09-2007, 22:56
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(míg a III.birodalom, nazi németország stb... SS szervezetek mind Hitlerhez kötödnek, addig a szovjetunió nem csak Sztálinhoz köthető!!! és nekem pl Lenin jut eszembe inkább róla...)
|
akkor nekem meg a III. birodalomrol az ősi india jelkép jut eszembe...
lenin... hát mert ez aztán tényleg sokkal jobb , ez kb olyan ,hogy nekem ss ről nem hitler jut eszembe hanem himler  ))
|

05-09-2007, 22:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
OFF:
pedig néha csak a radikális gondolkodásmód jutathat ki minket a szakadékból (pl most )
ON:
|
Hűha... nem is akarom tudni, milyen radikalizmusra gondolsz...
|

05-09-2007, 22:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Kérdés, hogy mi számít neked magyarellenesnek...
És nem, nem tudom kívülről megállapítani, de mutass nekem egy szésőjobbost, aki egyformán tolerál cigányt, zsidót, románt, ukránt, kínait (és sorolhatnám tovább), valamint (mondjuk) homoszexuálist.
Na jó, hagyom a témát, semmi értelme, mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, amíg másnak nem árt vele 
|
várjál ez nem ééééééér  ) tul sokat soroltál fel ,hogy találok így neked ilyen szélsőjobboldalit ?  ha párat kihagytál volna akkor itt lennék én ,de igy ,hogy a homoszexuálist is beleirtad ,így tényleg nehéz találni  ))
|

05-09-2007, 22:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
2 dolog, igazad van sok dologban, annyit módositanék hogy indiai jelkép, és ha jól tudom a békének az egyik szimbolúma ott (ez utobbira lehet rosszul emléxem). sztem ha nem is a rendörök vinnének be, de a legtöbb tudatlan ember csúnyán nézne rád... az hogy a fejekben kéne rendetrakni hát egyfelöl jogos, de másfelöl, szörnyüségeket mindig csatoljuk vmihez. és lehet hogyha másnéven hivod senkinek se fog eszébe jutni... nem hiszem hogy sok embernek jut eszébe a zsidóság ha annyit mondok hogy égőáldozat... viszont ha másszóval mondom: hogy holokauszt egyből mindenki arra gondol, pedig egy jóval régebbi kifejezés az is...
|
sorry a jelképp eredetében nem voltam teljesen biztos igy elnézést a tévedésért...
Viszont sztem a holocaust egy a sok rossz dolog közül és ha állandoan csak ezt az egy valamit sulykolják az emberekbe hogy ez mien rossz volt akkor elsikkadnak az olyan dolgok mint pl Trianon vagy a Don kanyar mohácsi vész..1945 - 1989 közötti " dicsö " idöszak...
De még ide sorolhatnám az Iszlám szent háborut is..az ömgyilkos merénylökkel..Ez mind mind szörnyü és nem normális dolog sztem..
|

05-09-2007, 23:05
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
sorry a jelképp eredetében nem voltam teljesen biztos igy elnézést a tévedésért...
Viszont sztem a holocaust egy a sok rossz dolog közül és ha állandoan csak ezt az egy valamit sulykolják az emberekbe hogy ez mien rossz volt akkor elsikkadnak az olyan dolgok mint pl Trianon vagy a Don kanyar mohácsi vész..1945 - 1989 közötti " dicsö " idöszak...
De még ide sorolhatnám az Iszlám szent háborut is..az ömgyilkos merénylökkel..Ez mind mind szörnyü és nem normális dolog sztem..
|
Végre egy normális ember... ha megnézzük tényleg a médiában csak a holocaust ot verik az emberekbe ,nem ám azt ahol magyarok hullotak el, a gulag táborokban vagy ahogy az "elvtárs  " irta a 45-89 közötti vörös terror idején. És hogy végképp egyetértsek Trianon , még a Horthy korszakban élt a revizio az emberekben és büszkék voltak rá ,most meg szegény holoáldozatok jajj istenem de a revizioért semmit se tesznek elfeledték és lassan szégyen... most is koszovo ürügyén lett volna jogunk a vajdaságért is "harcolni" de semmi se tett a politikai "elit".
|

05-09-2007, 23:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
akkor nekem meg a III. birodalomrol az ősi india jelkép jut eszembe...
lenin... hát mert ez aztán tényleg sokkal jobb , ez kb olyan ,hogy nekem ss ről nem hitler jut eszembe hanem himler  ))
|
öhh de határozottan sokkal jobb volt... nem küldött több 100ezer embert munkatáborba/halálba, amikor rájött sztálin hatalomvágyára megakarta akadályozni hogy ő kövesse (sikertelenül mint kiderült  ) emellett több politologiai könyvet irt amit nagyon sok politikus mai napig követ jobb oldaliak is!!!
öhh azt mond meg nekem hogy hogy lehet hogy az ország fele magyarellenes??? mi a magyarellenes számodra? mert a magyarok fele szted magyarellenes...
|
|
Posting Rules
|