|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Mennyi pénzt forditassz táplálékkiegészitőkre ?
|
Nem használok.
|

|
10 |
76.92% |
1000-5000 Ft
|

|
2 |
15.38% |
5000-10000 Ft
|

|
1 |
7.69% |
10000-100000 Ft
|

|
0 |
0% |
100000-... Ft
|

|
0 |
0% |

03-04-2006, 09:37
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by G.O.D.
Ebben vitatkoznék, de hülyékkel nem vitatkozom, és főleg húzom fel magam... Tojok rád magasan... Keress mást akivel ércelődhetsz. Menj és fuss...
Tényleg nem kell valami agyérregeneráló? Nem tom hány éves lehetsz, de szerintem szoros lehet a nyaklánc a nyakadon  elszoritja az oxigént szállitó ereket. Vedd le és tedd a csuklódra  Ott nem baj ha nem mozog a gépelőcskéd:-)
|
Bocs, de nekem nincs szükségem kokszra.  és mondom, csak magadat minősíted, az "okos gyúróst". :-D Ha valakiről meg nem tudsz semmit, hát érdeklődj;-)
Last edited by Davalon; 03-04-2006 at 09:43..
|

03-04-2006, 11:31
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Bocs, de nekem nincs szükségem kokszra.  és mondom, csak magadat minősíted, az "okos gyúróst". :-D Ha valakiről meg nem tudsz semmit, hát érdeklődj;-)
|
szerintem itt lenne az ideje hogy befejezed a felesleges provokálást. senki nem biztat koxolásra senkit ugyhogy felesleges háborognod. megnyugodhatsz.
|

03-04-2006, 11:54
|
Guest
|
|
|
|
ok, köszönöm a segítséget
megpróbálom rábeszélni szüleimet, mert csak akkor lesz pénz 
|

03-04-2006, 11:55
|
 |
Member
|
|
|
|
nagyon helyes, ha nem ajánlgatjátok tovább őket. Pá és további jó gyúrást.
Last edited by Davalon; 03-04-2006 at 12:44..
|

03-04-2006, 13:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
nagyon helyes, ha nem ajánlgatjátok tovább őket. Pá és további jó gyúrást.
|
nem ajánlgattuk öket max beszéltünk rola. de te ugy látszik mindenáron falra kivánod festeni az ördögöt hogy aztán utána legyen min joool felháborodnod.
|

03-04-2006, 22:44
|
 |
Banned
|
|
|
|
Ez a Davalon szerintem direkt idegesitett mindenkit...
Szerintem erre áll fel neki. Senkinek nem ajánlottam semmilyen szteroidot, Neki kellene valamilyen nyugtató, ha örömét leli abban, hogy másokat szekál... Mésrészt a topic ismertetőjében is le van irva, hogy mire és miért jött létre...
,,Ezen az oldalon mindenről lehet dumcsizni ami legális és illegális...
Edzéstervek, tapasztalatok, edzőtermek, szteroidok, táplálékkiégészitők, stb...,,
Ma beszéltem egy 53éves fazonnal a teremben Davalonról, azt mondta, hagyjam az ilyeneket, ne húzzam fel magam az idióta okoskodásukon. Ő már több mint 40éve edz és sosem hagyta magát provokálni. Igy is simán körbefutja a Margit-szigetet kétszer, ha akarja, és simán beleguggol !mélyen! a 180kg-ba, Mellette siel 6 éve, és semmi problémája sincs...
Hát én is valahogy igy képzelném el az életemet... Csak néhány hülyétől mentesitve... :-)
TEHÁT !!!TESTÉPITÉS 4 EVER!!! Ettől függetlenül mindenkit tisztelek aki komolyan veszi amit csinál! Legyen az testépités, futás, sakk, peca stb...
Last edited by G.O.D.; 03-04-2006 at 23:03..
|

03-05-2006, 07:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Vicces, hogy folyamatosan úgy hülyézel mást, hogy azt se tudod, ki az  Ami mutatja a kifejlődött vitakészségedet és még előítéletesebbé tesz mindenkit ...Azért vigyázz, el ne sírd magad a végére... A tiszteletedet pedig jól bemutattad:-DDD A topic-od további olvasottságát légyszives ne rajtam próbáld növelni, hanem térj vissza a spo... gyúráshoz.
Ja és 2 gyúrás között, ha van szabadidőd, néha olvass el mondjuk egy könyvet...
Last edited by Davalon; 03-05-2006 at 07:55..
|

03-05-2006, 18:17
|
 |
Banned
|
|
|
|
Quote:
Vicces, hogy folyamatosan úgy hülyézel mást, hogy azt se tudod, ki az  Ami mutatja a kifejlődött vitakészségedet és még előítéletesebbé tesz mindenkit ...Azért vigyázz, el ne sírd magad a végére... A tiszteletedet pedig jól bemutattad:-DDD A topic-od további olvasottságát légyszives ne rajtam próbáld növelni, hanem térj vissza a spo... gyúráshoz.
Ja és 2 gyúrás között, ha van szabadidőd, néha olvass el mondjuk egy könyvet...
|
Kedves davalon ! (direkt irtam kis betűvel a neved)
A rágalmazásaid elején leirtad, mit csinálsz. Felfogtam. Bár én inkább az utcán sepergető tigris-örs valamelyik tagjának gondolnálak... Ahoz meg van az intelligenciád. (Bár ha meggondolom, nem sérteném meg szegényeket akik becsületesen dolgozgatnak és éldegélnek...)
Tisztelet??? Téged??? Tiszteljen téged a markoló de keményen... Nem érdemled meg még azt sem, hogy szóba álljak veled. Sajnálom a drága időmet pazarolni rád, inkább
Nem kivánom tovább folytatni veled ezt a csevelyt... Innentől kezdve nem kivánatos személy vagy itt...
Köszönöm, hogy idáig boldogotottál minket!
G.O.D.
Last edited by G.O.D.; 03-05-2006 at 18:32..
|

03-06-2006, 06:26
|
 |
Banned
|
|
|
|
Folytatjuk...
Szóval...
Eme kis nemkivánatos közjáték után, ismét várnánk az edzéssel kapcsolatos kérdéseket, lehet az legális, illegális. Itt továbbra sincsenek tabu témák!
Üdv mindenkinek!
Ja.. Ha kérhetem akkor osztályozzátok a topikot:-) Lehet nagy nulla is:-) Nem sértődök meg 
|

03-06-2006, 06:28
|
 |
Member
|
|
|
|
akkor további jó gyúrást 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|