Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2007, 10:58
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 29%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by vulpi View Post
Szerintem kezd értelmetlenné válni a beszélgetés ebben a témában.
El kell fogadni ami van.. El kell fogadni , hogy valaki hibázott... A hibát kijavította , de ezért a javításért azok szenvednek akik észrevették a hibát!
Felesleges malusz csökkentésen törni a fejünket! Úgyse lesz... ezt bevezették, nekik ez a jó! A többiek meg nem számítanak!
Egy többtolvajos szöviben még ugyanúgy jól használható az elf... igaz csak tekit tud lopni, de olykor az is elég! A másik 2-3 toli meg rendezi a maradék feladatot!
Újfent örömmel veszem észre, hogy még bőven van fejlődnivalód olvasási képesség terén.
Old 05-09-2007, 11:07
vulpi vulpi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Újfent örömmel veszem észre, hogy még bőven van fejlődnivalód olvasási képesség terén.
Inkább úgy mondanám , lusta vagyok végigolvasni azt a mennyiségű hozzászólást, ami azóta született, hogy utoljára itt jártam :-)
Viszont jómodorból neked sem jutott sok , amikor osztották ezek szerint :-)
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 11:09
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Inkább úgy mondanám , lusta vagyok végigolvasni azt a mennyiségű hozzászólást, ami azóta született, hogy utoljára itt jártam :-)
Viszont jómodorból neked sem jutott sok , amikor osztották ezek szerint :-)
Bocs, hogy elvárom, hogy ha valamihez hozzászólsz, legalább előtte végigolvasd. Micsoda bunkóság már megint a részemről.

De tudom, bizonyos emberek esetében túl sokat várok.
Old 05-09-2007, 11:28
vulpi vulpi is offline
Junior Member

Quote:
Bocs, hogy elvárom, hogy ha valamihez hozzászólsz, legalább előtte végigolvasd. Micsoda bunkóság már megint a részemről.

De tudom, bizonyos emberek esetében túl sokat várok.
Na a kedvedért végigolvastam :P Igaz csak a tegnap délutántól ezidáig elhangzottakat :-)
1., Amit észrevettem, hogy egyszer beírtad azt ( nagy vonalakban idézek ) , hogy amíg nincs nyugalom , addig nem tereled érdemi útra a témát... azóta továbbra is csak a javaslatok repkednek ide-oda...
2., amit én írtam az nagyjából arról szólt , hogy törődjünk bele a dolgokba... és egy meglátást írtam arra, hogyan lehet továbbra is játszani egy elf tolival... nemde???
3., ahelyett , hogy esetleg kijavítanál egy olyannal, hogy : "Bocs de volt erről szó " TE fogod magad és becsmérled az olvasási képességeimet!
Javíts ki ha tévedek! ( Ja és bocs, de még hozzáfűztem egy kis saját véleményt... elvégre szabad országban élünk )

De azért köszi a kioktatást :-)
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 11:31
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Na a kedvedért végigolvastam :P Igaz csak a tegnap délutántól ezidáig elhangzottakat :-)
Quote:
De azért köszi a kioktatást :-)
Tegnap délután óta menne a téma? Nem. Akkor mielőtt hozzászólsz, célszerű lenne az elejétől fogva elolvasni, tudod azért írtak egyesek, többek között én is, annyit, és már akkor is.

Tudom, megint micsoda bunkó volt mindeki, aki nem tegnap délután óta írt, és már arra se méltóak a szemedben, hogy elolvasd a beírásaikat.

Gratsz azért, ez az igazán "értelmes" hozzáállás. Nagyon "hasznosak" is így a hozzászólásaid.

Last edited by Ati; 05-09-2007 at 11:34..
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 11:37
vulpi vulpi is offline
Junior Member

Quote:
Tegnap délután óta menne a téma? Nem. Akkor mielőtt hozzászólsz, célszerű lenne az elejétől fogva elolvasni, tudod azért írtak egyesek, többek között én is, annyit, és már akkor is.

Tudom, megint micsoda bunkó volt mindeki, aki nem tegnap délután óta írt, és már arra se méltóak a szemedben, hogy elolvasd a beírásaikat.

Gratsz azért, ez az igazán "éeretles" hozzáállás. Nagyon "hasznosak" is így a hozzászólásaid.
És ismétcsak a kritizálás :-)
De vajon ha a tegnap délutáni időpontig ismertem a beírásokat, akkor miért olvassam újra?? Könnyen lehet átsiklottam valamin...Na mind1....
Viszont továbbra sem értem mi a problémád.... Lehet nem a kritizálásra kellene fektetni a hangsúlyt, hanem ha már bizonyos "jogaid" vannak, értelmesen megosztani a másikkal a problémáidat :-)
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 11:48
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
És ismétcsak a kritizálás :-)
De vajon ha a tegnap délutáni időpontig ismertem a beírásokat, akkor miért olvassam újra?? Könnyen lehet átsiklottam valamin...Na mind1....
Viszont továbbra sem értem mi a problémád.... Lehet nem a kritizálásra kellene fektetni a hangsúlyt, hanem ha már bizonyos "jogaid" vannak, értelmesen megosztani a másikkal a problémáidat :-)
Remélem nem haragszol meg, ha egy időre a továbbiakban megkímélek mindenkit az igazán sokatmondó hozzászólásaidtól. Amíg nem tudsz írni, addig talán majd veszed a fáradságot, és olvasol is egy picit.
Old 05-09-2007, 15:28
TDK TDK is offline
Member

Longevity: 98%

Mondhatjátok akármennyit, hogy milyen bika katonai védelme van az elfnek, eddig se ettöl volt erös, hanem attól, hogy fent volt a fantomsereg.

Jelen pillanatban azonban következmények nélkül bármelyik óriás csinál 2-3 rengetést az éplistáért, néhány tüzgolyó az egségekért, esetleg pár mérgezés, csak mert toliba fektetett a piacon
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 15:49
merlin merlin is offline
Banned

Longevity: 93%

jelentem végigolvastam 1127 beírást
de már fáraszt a sok beszéd

Lenne egy 1szerű kérdésem:
Van értelme vergődnünk, vagy ez van és kész?

Az ELF Szakszervezet
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 15:53
merlin merlin is offline
Banned

Longevity: 93%

már 1129-t

én már több ízben felvetettem, hogy teljesen emészthető lenne a dolog, ha a változások nem érintenék a térkapu nyitást, és a toli felfedést

kérem a listát kibővíteni szíveskedjenek ezzel is

A (haldokló) ELF Szakszervezett
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

Posting Rules