|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-09-2007, 01:02
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Egy kérdés .. ha teljes-t nézek,az miért vesz le 8%-ot?
Támadó varinak minősül??
|
mert gnóm vagy?   
amúgy a 8% az sehogy sem jó... mert vagy 10-nek, vagy 7-nek kellene lennie 
|

05-09-2007, 01:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
gyerekek több mint 1 hete (3nap hiján 2hét) tudtátok hogy Elf maluszokat fog kapni az ártókra, és a hangvételből számitani lehetett hogy nem 10-20%al többet... aki bárhol a topban van az most is kibirja még azt a pár napot, mert tudomásom szerint nem indult még hajtóvadászat az Elfek ellen... aki lejjebb van mint a top az meg nagyobb károsodás nélkül tud egyet újrázni ha ekkora gondja van, ráadásul ezt megtehette volna 2hete is amikor még tuti hogy nem érné óriási kár, mert lehetett rá számitani... az A-s elfeket ez meg nem befolyásolja túlzottan... mit vártok hogy legyen rá 2hónapod hogy eldöntsd és addig ne indithass elf orit??? az emberek nagy többsége ilyen mérvü bejelntésre sem nézi meg a külsőt, úgyhogy az elfek nagyrésze nem tud az itt folyó dolgokról semmit akkor meg??? mint ahogy sokan mondtuk/mondjuk a változtatás mellékhatásai csak hetek múlva fog kiderülni, ha játékban van a módositás...
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ez jó megoldás lenne, nekem is ez tetszik komolyra fordítva
de hogyan lehet határt húzni, hogy most már támadnak, most nem támadnak...
talán úgy mint a szabadságnál , legyen 12 óra ?
vagyis onnantól , ahogy akcióznak ellene, 12 óráig törlődne a malusza...
ha abba marad az akció az elf ellen, visszajön a malusz ,az utolsó akciótól számított 12 órára rá...
|
Ez az ötlet nekem is teccik amúgy

05-09-2007, 01:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
az eredeti felvetésemben erre azt írtam, hogy 24 óra alatt fokozatosan állna vissza a malusz az eredetire
támadás esetén 1%-ra csökkene a varik extra fáradása, 12 óránként/körönként nőne egyet
tolvajok hatásfoka gyengítése 40%-ra csökkenne, 6 óránként/körönként növekedne vissza 10%-okkal
de persze ha elfogadható elviekben, akkor kis kozmetikázással tökéletesíteni lehetne
teszem azt, a szabadsághoz is tehetnénk hasonlóvá, ahogy most mondtad
persze azt is meg kellene beszélni, mi minősül támadásnak... gondoltam én itt mindenféle hadi akcióra és az ártó toli/vari akciókra + esetleg a haszonszerzőkre, de a térkapura és az infószerzőkre semmi esetre sem
nahh jóéjt, majd 3 nap múlva megnézem mi lett belőle 
|
biztosan van előnye ha fokozatos, de szerintem legyen minél egyszerűbb: vagy maluszos elf, vagy ha megtámadják akkor régi önmaga
|

05-09-2007, 01:16
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
|
|
Quote:
|
elfvagyok..és akkor 7% lesz
De akkor is .. nem túl sok egy kicsit??
|

05-09-2007, 01:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
biztosan van előnye ha fokozatos, de szerintem legyen minél egyszerűbb: vagy maluszos elf, vagy ha megtámadják akkor régi önmaga
|
igen, amit én mondtam azzal az a probléma, hogy bonyolult egy csöppet... bonyolult mint az állat 
tehát üthetnek a hadisok elfet, de akkor készüljenek föl, hogy 12-24 óriág magukra szabadítanak egy szörnyet  
|

05-09-2007, 01:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
elfvagyok..és akkor 7% lesz
De akkor is .. nem túl sok egy kicsit??
|
mindenkinek ennyi a teljes krónika 

05-09-2007, 06:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Ezzel az erővel akkor az óriásnak is lehetne adni viharra-rengésre-szárazra maluszokat és csak akkor tudja használni mikor megtámadták...
Szerintem ha ez a dolog amit írtok hogy ha ártanak neki akkor visszakapja régi önmagát, arra lesz jó hogy az összes hódban található elf mf lesz. mert így még mindig ott tartunk hogy szöviben alkalmatlan lesz.
Ha látok egy szövit ahol elf a toli, akkor őt nem bántom csak a szövijeit, a tolis úgyse tud semmit csinálni 
|

05-09-2007, 07:12
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
kevesebb elf
sziasztok
ezekkel a változásokkal,szntem kevesebb elf marad a játékban. +kellene hagyni a régi ártó értékeket,de csak az elfekkel szemben. mint hogy a gnóm csak gnómtol lophat tekit. nem örlök a változásoknak,most egy kicsivel több ideig tart +nyomorítani a kedves gnómokat.
|

05-09-2007, 07:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
nekem teljesen mindegy melyik változat, együtt tudok élni bármelyikkel
összefoglalva én az 5. és 8. javaslatot érzem életképesnek, esetleg a a kettő kombinációját, de én a 8-as számút erőltetném, mert ez megfelelő mind azoknak akik a bunker mögül ártózó elfeket szeretnék eltüntetni, mind azoknak, akik elfként szeretnék megvédeni magukat.
|
ezt szerintem nem ártana kitenni egy új topicba, tudom, rengeteg van már, de itt elveszik legtöbbek elől, mert túl sok a hsz, és már nem olvasnak ide, csak a fórumon kárognak és síránkoznak. Úgy legalább láthatnák, hogy egyesek keresik a megoldást a problémájukra. esetleg még egy szavazást is be lehetne tenni, hogy 5. vagy 8.
de ez csak egy ötlet 

05-09-2007, 07:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
igen, amit én mondtam azzal az a probléma, hogy bonyolult egy csöppet... bonyolult mint az állat 
tehát üthetnek a hadisok elfet, de akkor készüljenek föl, hogy 12-24 óriág magukra szabadítanak egy szörnyet  
|
Nekem is tetszene a javaslatod, de van egy másik oldala is. Ha le akarnám vinni a maluszt akkor a nem csökkentett erejű toliakciókkal addig provokálom a célpontot míg tesz ellenem valamit. Nem is kell valós kárt okozni, van akit már egy gömbkisérletre is elkap a hév. Tehát visszaélésekre ad lehetőséget.
Ezt hogyan küszöbölnéd ki? Naplózná a rendszer az eseményeket és döntene ki kezdte?
A másik ami bonyolultá teszi: Ha elfel játszom békésen, de támadnak, állandóan számolgatnom kell, hogy ki ellen épp mennyi most a maluszom. Ráadásul ezt néha az ellenfél is szeretné tudni ezért őt is plussz számolgatásra késztetnénk. Picit macerásnak tűnik.
Last edited by Artúr; 05-09-2007 at 07:52..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|