|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2007, 10:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hát a guta üssön meg, de sehol nem találom... 1x sem, nemhogy 3x... lehet hogy most megkapom, hogy tanuljam meg használni a fórumot, de mindenki segítségét kérem:
valaki írja meg nekem üzenetben a linket, hogy hol van Ati magyarázata arra, hogy miért ERŐSÍTÉS az, amikor az elf megkapja azt a 30% védelmet, ami a Súgó szerint az övé, csak egy bug miatt valamikor 20%-ra csökkent, azaz miért erősítés a hibajavítás?
Köszönöm a segítséget, és bocs az offért 
|
azt hiszem együtt leszünk piros laposak..
de én sem értem,eddig senkit nem zavart hogy a "főnök" már legalább egy éve rossz adatot adott meg
és most javitott ugy ,hogy csak egyeseknek jó?
vagyis nem mert szólni ,mert akkor annyi ám a beszélő jogának
kérdezem én a becsület ennyit ér??
vagy már itt is a pénz a fontos csak??
5000 vip köröm van ,remélem hozzájárultam hogy egyszer őszinte legyél
|

|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
lesz változás...
aki mostantól tényleg játszani akar, nem tamagocsizni,vagy nem bunker mögül ártózni,
le mond az elfről,ha eddíg ezt is tette.
|
Húúú dejó!!! Lesz változás, mostantól mindenki óriás lesz és hadi vagy vari. Ez aztán a változatosság!
Amúgy úgy látom neked még nem volt tolis orid, pedig elffel egész szépen ki lehetett pakolni eddig törpéket, orcokat, esetleg ember tolikat, aztán ha a vari rádszállt (aki jobb esetben gnóm volt) te is elkezdted gyilkolni a varijait. Ha meguntátok, jöhetett a diplomácia. És hogy a te szavaiddal éljek, ebben neked mi a "tamagocsizás"?
Ezek után az elf már a gnóm varikkal se tud mit kezdeni, tehát szerintem elég sokat vesztett eddigi toli értékeiből, amiben szerintem egész jó volt.
|

|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most minden bizonnyal összeomlott akkor ez a stratégiád, mert bár a védelmed erősebb lett, és más változás nem érint, most mégis ööö... egész pontosan azon kívül, hogy erősebb lett a védelmed, mi is változott számodra? Semmi.
No akkor egész pontosan mi is a probléma? Ezt még mindig nem fejtetted ki.
|
igen öööö változott valami ? Azon kivül hogy a játék a súgóban leírtakhoz lett igazitva védelem ügyileg ? ööö jah bocs 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-08-2007, 10:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
lesz változás...
aki mostantól tényleg játszani akar, nem tamagocsizni,vagy nem bunker mögül ártózni,
le mond az elfről,ha eddíg ezt is tette.
|
Válasznak ez se rossz
Tehát nem fogunk bunkerből ártózni.
És lemondunk az elfről,mert eddig ártózgattunk szépen a bunker mögűl
Ezekből azt szűröm le elég szelektíven,hogy te nem vagy/voltál képes elbánni egy bunkerből ártozó elfivel..hajjajjj milyen Hóhér vagy te! 
|

05-08-2007, 10:51
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
a változás az angol a-t is érinti, ott vagyok kapcsolatban elfekkel, amúgy voltam már mf elf, úgyhogy így is van kapcsolat...
A másik 3 orim magyarban van, az egyik a B-ben, de ott most egyelőre nem játszom, de ez nem is ide tartozik, a lényeg hogy hülyeséget írtál, vagy csak hülyén fogalmaztál, úgyhogy ne engem hibáztass miatta...
|

05-08-2007, 10:53
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Biztos vagyok benne, hogy azoknak, akikben az alkalmazkodóképesség legkisebb csírája sincs meg, ez lenne a legjobb. De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az alkalmazkodóképesség teljes hiánya legyen mérvadó egy stratégiai játékban a győzelem megszerzéséhez?
|
Ati
Nekem is van elf orim, igaz, változásoktól függetlenül is ki akartam árulni, szóval nem elfogultságból, de én azt sajnálom, hogy csökkennek a tolis orik.
Mindenhol 3hadis, 1 varis szövik fognak szaladgálni...
És ez egyszínűbbé teszi majd a játékot.
Max a szövikben lesz egy olyan gnóm, aki picit több tolit tart.

05-08-2007, 10:53
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Biztos vagyok benne, hogy azoknak, akikben az alkalmazkodóképesség legkisebb csírája sincs meg, ez lenne a legjobb. De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az alkalmazkodóképesség teljes hiánya legyen mérvadó egy stratégiai játékban a győzelem megszerzéséhez?
|
az hogy alkalmazkodóképességfüggő hogy egy harc alatt elveszik a képességem??
a játékot azért játszuk sokan ,mert ugy szeretjük amilyen
nem lehet mindig változtatni
|

05-08-2007, 10:54
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Aliana
azt hiszem együtt leszünk piros laposak..
de én sem értem,eddig senkit nem zavart hogy a "főnök" már legalább egy éve rossz adatot adott meg
és most javitott ugy ,hogy csak egyeseknek jó?
vagyis nem mert szólni ,mert akkor annyi ám a beszélő jogának
kérdezem én a becsület ennyit ér??
vagy már itt is a pénz a fontos csak??
5000 vip köröm van ,remélem hozzájárultam hogy egyszer őszinte legyél
|
Személyeskedésen kívül mást még nem olvastam tőled. Se most, se máskor.
Persze ezzel nincs gond.
De hogy másokat hátráltass ezzel, az azt hiszem elég nagy pofátlanság a részedről. Mert bizony az ilyen személyeskedő, amúgy a témához a legkevésbé sem kapcsolódó beírások miatt nem fognak mások visszaolvasni, mert ezzel van tele a téma. A kérdéseikre pedig ott a válasz, csak az ilyen beírások miatt nem olvasnak vissza.
Ezt sajnálom nagyon, de biztosan minden jogod megvan ahhoz, hogy másokat hátráltass, és ez biztosan jól is esik, különben nem tennéd.
|

05-08-2007, 10:55
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
igen öööö változott valami ? Azon kivül hogy a játék a súgóban leírtakhoz lett igazitva védelem ügyileg ? ööö jah bocs 
|
Szelektív olvasás rulez itt is.  Most a teljes ország olvasási képessége az érettségizőknek adatott meg úgy látom. 
|

05-08-2007, 10:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem unjátok még ezt a sok nyavajgást?
Aki békésen játszott, gondolom az eddig sem gyújott, tehát semmi hátránya nem keletkezett a módosításokból. Aki pedig ütni akar az elffel, ezután is tud. Nem értem mi probléma? Sokféleképpen fel lehet építeni egy elfet.
A játék neve: hódító!
A tk nyitás pl engem is zavar, de ez van, el kell fogadni.
Azt viszont sajnálom, hogy azért változtak a szabályok, mert egyesek nem tudnak orkkal játszani. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|