Quote:
Originally Posted by Hóhér
mint írtam párszor a 20 % ról 30 % ra voksoltam.
gondolom erre érted, ami jó a hadisnak...
én olvastam az összes beírást
mindenki?
|
Én többnyire hadis vagyok.
És én is az elf védelem 30%-ra való korrigálására (direkt en mírtam erősítést) voksoltam!
De a tény, az tény.
Eddig még soha, egyetlen elf sem ártózott le, csak úgy, poénból...
Azok az elfek, akik eddig leártóztak, azokat előtte jól meg is csapkodtam lovasokkal meg elitekkel...
Most annyi a változás, hogy a megcsapkodott elf nem csinál semmit.
Ingyen pénz, heki, rúna, vagy akármi más...
És aki azt mondja, hogy az elf gyorsan helyreáll, hiszen majd visszalopkodja a pénzt... Kötve hiszem.
nem tud mit csinálni, ha nincsenek milliárdjai tartalékban...
Már a 4. (NEGYEDIK) szinten is nem ritka, hogy 30-40 EZER arany 1 darab nyersanyag...
Ha leverek róla teszemazt 50 hektárt... És mondjuk egy épület felépítéséhez kell minden nyersből TÖBBSZÁZ darab... (mondjuk legyen a 3-ból együttvéve 500 nyersanyag- ez csak példa)
Ez kell hozzá (ha egyáltalán tud fedezni még!!!):
50 hektár felfedezése : kb 1000 katona...
Az 50 hektárból lesznek bányák is, amiket fel kell építeni, majd lebontani, hogy torony legyen a helyén. (tehát dupla nyersanyagköltség!)
50 hektárból nagyjából 10 lesz bánya.
tehát 60 épületet kell felépíteni...
Ez aranyban (mindenhol olcsó egységáron számolva)
1.000 katona * 20.000 arany = 20.000.000 arany
60 épület * 500 nyersanyag * 35.000 arany = 1.050.000.000 arany
- - - - - - - - - - - - - - - - - - összesen - - - 1.070.000.000 arany.
És ehhez még nem számoltuk hozzá azokat a napokat, amíg ezek fel is épülnek! Mert ugye nem 1 kör az építkezés...
És itt nem az a baj, hogy károkat okoznak az elfnek. hiszen minden fajnak lehet károkat okozni. súlyosakat is.
csakhogy az elfnek NINCS esélye visszavágni!
Sőt!
Ellehetetlenítették a játékot!
Mert ha teszem azt a TOP30 alján szintet lépni akaró elfre rászáll valaki, és kiüti a TOP 30-ból, minimum 20 kör, mire oda vissza tud fedezni...
20 kör alatt 60 TOP30 kört veszít el.
Tehát ha jól számolok, pár ütéssel MEGÖLTEM az elfet, ugyanis NEM KÉPES szintet lépni! Soha többé! (Illetve addig, amíg ütöm, biztos nem!)