|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2007, 10:13
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
komoly tapasztalt hadis szövi...
nem hiszem, hogy tönkre kéne tenni valakinek az országát több anpon keresztül azért, hogy be üsd földre...
főleg amióta alíg megy 1-2 sereg alúlról
inkább gyúrjál lóra, ha beakarod ütni

|
az ork lovaimnak nem okoz gondot beütni egy országot, a gond az hogy a többiek hogy tudnak utánnam jönni, illetve hogy előzzem meg hogy visszakísérjen, amúgy sem teszem tönkre, amennyi tartaléka van, illetve ahogy elhaladtunk pár nap alatt visszaáll a rend, lemegy az emberhiány, és folytathatja...ilyen ez a játék, amikor az 5ös szinten neki mentem én is egy 4 személyiséges szövinek, ugyanezt kaptam...amúgy meg az angolban vagyok az A-an, ott sincs nagy mozgás, de ha van, akkor 2 napig folyamatosan
|

05-08-2007, 10:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Aliana
szeretem az elfet és nem óhajtok megválni tőle
de,most léptem a szövimmel vari vagyok vagyis már csak voltam,szöviháború közepén elveszik a lehetőségeimet...
|
Teljessen igazad van,de erre azt a választ fogod kapni,hogy "mit képzelsz?Az elfet varniak mered használni?" 
...az elf nem vari...ja és nem is toli...védekezni jó az elf,mert jól védi a klánt..(hóhér mondaná)..,de aki nem klánban van ,hanem szöviben?
Persze fedezgessünk és várjunk amíg a sült galambot lelövik nekünk és hamm.
|

05-08-2007, 10:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Akkor már én is beleszólok.Eddig 1napig az mellett voltam,h télleg eléggé bnagyok a maluszok és így télleg gáz lett,de most itt már annyira bizonygatjátok,h szegény ef védtelen lett.A fenét!!!Olyan védelme van főleg A-ban,h 85%barakk kell orknak h átüsse,és akkor is az elf anynit csibál h beveszi s ereget és alábint ,te meg orkkal 5%ház mellett fokozzál katit figyel a bontásra,varit is fel kelelne rakni,ti meg elffel rakjátok a vihart(szárazat azért felesleges  )gyilkoltok gyujtotok meg ami jol esik...nah hagyjuk már...
Lentebbi szinten én is voltam elffel 3szintet azzal végig cammogtam és sok rengés gyilok,gyujtás nem csináltam csak egyedül toli fedést h atörpikhez némelyikhez nyersiért beférjek....egydül azt sajnálom h az is nagyon drága lett de a többiért már nem kár....
|
ok
kérdés
miért is pont azt kell beütni???
te fedezhetsz is amíg az elf nem
nem kötelező 5% házzal szenvedni 
|

05-08-2007, 10:15
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
ezt magyarázom én is, hogy nem menet közben kellene az egészet csinálni....
holnaptól meg majd az óriás nem varázsolhat, a sok óriás meg miért nem hadi, az ő bajuk.... 
|

05-08-2007, 10:20
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
mind1, én befejeztem ezt a témát ha Ati válaszra sem méltat.
|
Azt gondolom, hogy itt a 7-8 elf témában (mert egy nem volt elég valamiért) minden kérdésre választ adtam már, volt, amire többször is. Olvass vissza, ha valamelyik válasz érdekel, ne nekem kelljen annyiszor leírni mindent, ahány topic van.
Úgy gondolom, hogy minden olyan okot elmondtam, ami ehhez a döntéshez vezetett, az ezzel kapcsolatos felvetések mindegyikére válasz is ment.
Azt is leírtam, hogy mi várható elf kapcsán, akit érdekel, az szintén visszaolvas, és megkeresi a személyeskedések között.
|

05-08-2007, 10:22
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Teljessen igazad van,de erre azt a választ fogod kapni,hogy "mit képzelsz?Az elfet varniak mered használni?" 
...az elf nem vari...ja és nem is toli...védekezni jó az elf,mert jól védi a klánt..(hóhér mondaná)..,de aki nem klánban van ,hanem szöviben?
Persze fedezgessünk és várjunk amíg a sült galambot lelövik nekünk és hamm.
|
persze ez van
de kérdem én,napi 10-12 órát foglalkozom a játékkal
nem vagyok egy harcos amazon bocsássa meg a világ!!!
akkor mi a csuda legyek???
azt azért ne várja el senki hogy termelgetek ennyi időt naponta
szeretek nézelődni felmérni
sosem gyujtogatok,ölök,csak ha bántják a szövimet
de most itt llok és nem tudom megvédeni őket
itt nem egy elf megváltozásárol van szó!!!
az egész szövi kezdhet ujra egy szintet mert igy más a felállás
ez emberek 4-6 heti munkája
ja és a vip-ről nem beszélek
fizettük a semmiért... vagyis nnekünk a semmiért
|

05-08-2007, 10:24
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azt gondolom, hogy itt a 7-8 elf témában (mert egy nem volt elég valamiért) minden kérdésre választ adtam már, volt, amire többször is. Olvass vissza, ha valamelyik válasz érdekel, ne nekem kelljen annyiszor leírni mindent, ahány topic van.
Úgy gondolom, hogy minden olyan okot elmondtam, ami ehhez a döntéshez vezetett, az ezzel kapcsolatos felvetések mindegyikére válasz is ment.
Azt is leírtam, hogy mi várható elf kapcsán, akit érdekel, az szintén visszaolvas, és megkeresi a személyeskedések között.
|
Pffff... én még mindig nem tudom, miért veszed te erősítésnek a hibajavítást, és a választ sem találom.
És bocsáss meg, de azt sem találom, hol írtál te 80%-os maluszokról mielőtt meghoztad volna a döntést. Maluszokról volt szó általában, semmi konkrétumról, kíváncsi vagyok, ki gondolt ekkora pofonra.
|

05-08-2007, 10:25
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Pffff... én még mindig nem tudom, miért veszed te erősítésnek a hibajavítást, és a választ sem találom.
|
Pedig ezt spec vagy 3x is leírtam, úgyhogy ennél többször már tényleg nem vagyok hajlandó leírni. 
|

05-08-2007, 10:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
A bölcs válasz!
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ezt mentse el magának mindenki és itt lezárhatjuk a témát!
A változásokat meg fogadjátok el!!
Aki nem tudja elfogadni az meg szépen sírjon itt még több oldalon keresztűl...
Lehet Dragonnak lesz igaza és tevét kéne nevelni..
|

05-08-2007, 10:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm
az ork lovaimnak nem okoz gondot beütni egy országot, a gond az hogy a többiek hogy tudnak utánnam jönni, illetve hogy előzzem meg hogy visszakísérjen, amúgy sem teszem tönkre, amennyi tartaléka van, illetve ahogy elhaladtunk pár nap alatt visszaáll a rend, lemegy az emberhiány, és folytathatja...ilyen ez a játék, amikor az 5ös szinten neki mentem én is egy 4 személyiséges szövinek, ugyanezt kaptam...amúgy meg az angolban vagyok az A-an, ott sincs nagy mozgás, de ha van, akkor 2 napig folyamatosan
|
Angol A ?
gondolom meg van a beosztott körönkénti táv, ne hogy beverjen egy másik klán a figyelés stb... non stopp 24 óra
nem értem miért választana a szövid egy elfet, hogy azt földelje, amikor vannak könnyebb célpontok is...
jah mert az az egyetlen mf a környéteken?
általában ez a megfigyelhető...
Last edited by Hóhér; 05-08-2007 at 10:28..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|