|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2007, 09:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hát nézzük csak, nemrégiben ugye erősítve volt például az elf...
|
Már elnézést de papíron edig is ennyi volt a védelme..
Ez a mi hibánk???
|

05-08-2007, 09:50
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Aliana
Ez a mi hibánk???
|
Nem, de milyen jó egy javítást úgy előadni, mint erősítést, utána meg maluszokat adni miatta...
|

05-08-2007, 09:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hol volt erősítve? Jaaa, hogy megkapta azta 30% védelmet a gyakorlatban, ami ugyebár a Súgó szerint évek óta járt neki?
|
hát persze nem tudtad    Ez így fair megkapja az eredeti 10%-át ami a súgóba is volt és ezért le kell amortizálni hogy békés faj legyen  Hát ilyet nem tudniiiii szörnyűűűűűűűű
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-08-2007, 09:52
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
én úgy tudtam a klánokban az elfet főleg védekezésre használják, esetleg éplista készítésére, de arra jobb a gnóm...
légyszi mond már meg nekem , mert kezdem nem érteni, hogyan lett gyöngítve az elf A ban?
|
azért nem csak éplista készítésre volt jó az elf, ha 10 ezer pontnál közelebb voltunk, akkor mehetett tőlük a gyújtogatás, a hadiktól a mészár, a variktól a v+sz , és másnapra már földelhetett az egész klán az oriról...
|

|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Ati, ez még mindig nem igaz! Légyszíves csak erre válaszolj: Te, a szövid és a klánod ha elfet ütöttetek 20 vagy 30%kal számoltatok???
|
Miért csak az 1/A-ban gondolkozol? Van ezen kívül még jópár szint, ahol nincsenek klánok!
|

|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért csak az 1/A-ban gondolkozol? Van ezen kívül még jópár szint, ahol nincsenek klánok!
|
ott van hogy szövid vagy klánod !
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

05-08-2007, 09:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hát nézzük csak, nemrégiben ugye erősítve volt például az elf...
|
Ok fogadjuk el (csak a példa kedvéért) hogy erősítve volt az elf. Eldöntötted. De nem láthatták előre, hogy ezért cserébe maluszokat kapnak, hiszen azokról a döntésedben írtál elösször. Mindegy. Méltányos maluszt elfogadtak volna de ez aránytalan, az egyensúly, és véleményem szerint hosszabb távon a játék ellen hat. Ha a malusz tudtával ment volna a 20-30% vita én is a 20% ra szavaztam volna. Az kevésbé bontaná meg az egyensúlyt.
|

|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
"Te, a szövid és a klánod..."
Steve ezt írta. Nem csak az 1A-ra gondolt és a klánokra.
|

|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Aliana
Ez a mi hibánk???
|
Ja értem. Senki nem volt, aki csak bepróbálkozott, mert úgyse tudta, hogy mije van az elfnek, ezért próba szerencse alapon ment bem, és emiatt mostantól nem tud bemenni. Hogy is gondolhatok ilyet, hogy valaki a nulla sereget meglátva a gömbben, nem azonnal számolni kezdett, hogy vajon mivel férhet be... 
|

05-08-2007, 09:54
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nem, de milyen jó egy javítást úgy előadni, mint erősítést, utána meg maluszokat adni miatta...
|
hát ha hibázom be is látom..
ha olyantól lopok akitől nem kellene,és ráfaragok akkor jön a becsületes diplomácia..
ez van a játékban is leírva
nekem eddig bejött
egy éve játszom csak,de azóta ez van írva az elf védelmére,szóval most jön csak a hibáztam és ezért meglakol aki elhitte??????
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|