|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 22:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Hiena-
minden mas faj ugyanigy veszithet. csak mas fajokat sokkal nehezebb felmerni es megtamadni egyarant! nem letezik az elfnel vedettebb faj.
|
Csakhogy a többi faj valamilyen módon tud válaszolni a támadásra.
Tényleg nem érted a különbséget aközött, hogy támadásra ellentámadsz, és aközött, hogy támadásra magatehetetlenül lesel?
Javaslom, indíts egy elf országot, attól tartok, hamar megérted majd a különbséget 
|

05-07-2007, 22:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Yberia
Cassandra: azt azért Te is elismered, hogy egy elfet áltálában óriás árthat csak le (erős tolis elf esetében) aki ellen eddig sem a varigyilkolászás, gyújtogatás volt a megoldás.
|
Elismerem, hisz a játékban jelenleg az óriás az EGYETLEN varisnak használható faj, máképp nem is lehet.
Quote:
Viszont az is tarthatalan hogy az elf bónuszait aki érti a fajt arra használja, hogy más amúgy jól felépített országokat tegyen tönkre. Én például végig 0 tanyás elf voltam és sokan vannak itt akik igazolhatják, hogy azt nehéz megfogni, leginkább nem is lehet. Ezért még mindig azt mondom, hogy vizsgáljuk meg ki mire használja az elfet, aki békés építgető 1-2 odacsapással, aki őt is támadja azt minek bántani, aki naponta akciózik (trükközik) az meg megkapja a büntetést %okban. Ez jól működhet egy szövire is, aki nem az egy szem elfjével végezteti a piszkos munkát innentől.
Spanyol
|
Már nem azért a kétfillérért, de... Innentől van mint fent írtam egy szem varis faj, az óriás. Nem nehéz megjósolni, hogy nemsokára mindenütt 3óriásból és egy félelfből álló szövik fognak szaladgálni, eddig az elf ártózott sunyin, bunkerből, most majd az óriás teszi ugyanezt csak kicsit másképp és nem lesz faj, ami egy oriáshoz "felérne", tulajdonképp ezzel az óriás lépett elő "kikezdheztetlen tamagocsivá". Most akkor kapjon ő is még maluszokat?
És ismétlem nem minden elf ártózgat hobbyból...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 05-07-2007 at 22:35..
|

|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Akkor szeretném ujra megkérdezni az illetékesektöl vagy bárkitöl..Ha ELF-fel vagyok miért kerül nekem 9%ba egy TK nyitása ????
Jo rendben rendes ELF ek nem gyujtanak de egy nyamvadt szövifelderitéshez a TK ne legyen már 9 % Légyszi... 
|
amíg ki nem derül, hogy te rendes elf, vagy-e marad a 9% A genetikai vizsgálatra ezrek várnak a folyosó végén 
|

|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
ez kesz  tekilopassal akarod kicsinalni az oriast ? barkit ?
|
ez az utolsó off:
ennyire rossz az emlékezeted?
én azt írtam, hogy az óriást nem lehet kicsinálni telilopással, eléggé nehéz
TE írtad azt, hogy az óriást úgy lehet kicsinálni 
be is idézem emlékeztetőnek, hogy Te írtad, hogy simán ki lehet tekizni az óriást
Quote:
az oriastol? pl folyamatosan szedheted a tekijet aprankent. ne akarj 10ezrevel lopkodni naponta tobbszor. raadasul teljesen vedve.
|
remélem mostmár nem lesz több off, és nem beszélsz többször mellé.. :d
|

|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Goldy neharagudj, de az ork faj egyik sajátossága hogy nagyon rosz mágus. Nem könnyű faj, mint a törpe, célszerü csak olyan embernek választani, aki ért hozzá.
|
wááááááááááá
csak ecsetelni mertem hogy a másik oldal se fenékig tejfel....
mondom ide lőjetek
|

|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
láttál te már orkot imádkozni? minek oda templom, imádkozik az eleget, aki felé a pacik mennek, nyííííííííhaaaaaaaaaaaaaa
Spanyol
|
naggyonjo 
|

05-07-2007, 22:34
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Csakhogy a többi faj valamilyen módon tud válaszolni a támadásra.
Tényleg nem érted a különbséget aközött, hogy támadásra ellentámadsz, és aközött, hogy támadásra magatehetetlenül lesel?
Javaslom, indíts egy elf országot, attól tartok, hamar megérted majd a különbséget 
|
nem láttam olyan országot még, amelyik beütött egy elfet, és akkora védelme maradt otthon, hogy az elf ne tudjon szembe menni vele.
|

05-07-2007, 22:35
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Elismerem, hisz a játékban jelenleg az óriás az EGYETLEN varisnak használható faj, máképp nem is lehet.
Már nem azért a kétfillérért, de... Innentől van mint fentz írtam egy szem varis faj, az óriás. Nem nehéz megjósolni, hogy nemsokára mindenütt 3óriásból és egy félelfből álló szövik fognak szaladgálni, eddig az elf ártózott sunyi, bunkerből, most majd az óriás teszi ugyanezt csak kicsit másképp és nem lesz fej, ami egy oriáshoz "felérne", tulajdonképp ezzel az óriás lépett elő "kikezdheztetlen tamagocsivá". Most akkor kapjon ő is még maluszokat?
És ismétlem nem minden elf ártózgat hobbyból...
|
Cassandra: én sem ártóztam sosem, a béna elf nem tud a profi elf nem akar. Nemes elf létünkre megválogatjuk kihez érünk hozzá  akár még spirituálisan is.  Nyilván nem ártok valakit a sikertelen akciója után, mikor az esti félelf-szüret-re gyűjtöm a készültségem.
Mellékesen eddig még senki nem írta mit szól a kis "jótétlélekelfvagyok" detektoromhoz. 
|

05-07-2007, 22:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
nem láttam olyan országot még, amelyik beütött egy elfet, és akkora védelme maradt otthon, hogy az elf ne tudjon szembe menni vele.
|
Na jó... eddig megkaptam, hogy az elf nem tolvaj és nem varázsló, de már tudom a megoldást: az elf HADIS! Szembemegy a gonoc támadóval, és porrá zúzza. Végetek van, csúnya orkok, meg ilyen fajzatok!
Te hallottál már olyan dologról, hogy szövetség? Azzal ki tudsz úgy támadni egy kellően megpuhított elfre, hogy simán marad védelmed otthon...
|

05-07-2007, 22:37
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by nyolcvan
ez a sok készülés inkább csak az A-ra vonatkozik, nem?
nem lehet hogy télleg túlságosan az A-hoz viszonyitva lett alakitva minden 
|
Igyekszem az A-tól elvonatkoztatni, már csak azért is, mert az A-ban nem voltam elf, csak lentebbi szinteken.
200 hektáron, kiépítetlen ország esetén biztos nem kell nagy rákészülés, de egy kiépített elfnél, akár már az 5. szint topjában is, meg kell dolgozni a beütésért.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|