|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 17:37
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Már jó ideje nem gyújtogatnak... mikor megtették is túléltem...
Csak enyhén zavaró volt hogy ha számolok sehogy se jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem vele szemben....
|
Ha van 1 bunker elf és tényleg olyan bunker, hogy egy kőkemény orknak is fejfájást okoz bemenni hozzá, akkor annak mennyi tolija van? Sztem ha nagyon akartad volna, simán megtudtad volna oldani a dolgot. De mint mondod te si túlélted...
Én is mentem már be elfekhez, sőt szerencsétlenségemre az egész klán egykupacban csücsült, gondolhatod mit kaptam.... De ha most vigasztalata az a pártucat házikó amit lekapott, akkor legyen. Én jó üzletnek tartottam az elhozott földért cserében. 

05-07-2007, 17:37
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Már jó ideje nem gyújtogatnak... mikor megtették is túléltem...
Csak enyhén zavaró volt hogy ha számolok sehogy se jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem vele szemben....
|
Ez hülyeség egy az egyben. Nincs faj, vagy ország, amivel ne lehetne kikezdeni, de most az elf nem tud felelni az őt ért támadásokra, szinte egyáltalán nem.
Lenne meggyengítve toliban, vagy csak variban, de hogy mindkettőben és ilyen mértékben....
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csupa hulyeseg van megadva, miert varod el, hogy szavazzak? 
|
Én se találtam olyat, amire tudnék.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-07-2007, 17:38
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csupa hulyeseg van megadva, miert varod el, hogy szavazzak? 
|
mert ha arra szavazol h fajt váltanál akkor lesz 1 faj amivel senki nem nagyon akar játszani és talán átgondolják!
legyen 20% ahogy volt eddig is és tünjenek el ezek a negatívumok!!! 
|

05-07-2007, 17:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rém
Nyugi, tudom, csak ezt tudják ha másnak van igaza...
|
Igen, ezért volt a nagy változtatás, mert az a + 10%-ot úgy csinálták ahogy odairták, ill ,,elírták''
|

05-07-2007, 17:41
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by sifu
mert ha arra szavazol h fajt váltanál akkor lesz 1 faj amivel senki nem nagyon akar játszani és talán átgondolják!
legyen 20% ahogy volt eddig is és tünjenek el ezek a negatívumok!!! 
|
Ez tévedés, eddig gyakorlatban 30% volt (elvileg 20%). Ezentúl ha nem tudunk vkit meggyőzni egy gyengítésről, akkor találjunk ki mégtöbb gyengítést és akkor majd az 1xi gyengítést elfogadja??? 

05-07-2007, 17:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Akkor számíthatunk rá, hogy pl a hulla erősítése érdekében is ilyen intenzíven lobbizol Atinál?
Mert pl orkal/gnómmal/óriással szemben, ha számolok sehogy sem jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem. 
|

|
Member
|
|
|
|
Gratulálok sikerült tipikus Hódítós megoldást találni egy problémára.
az elf túl erős volt. igaz.
változtassunk. jó
DE MINEK ÁLLANDÓAN ÁTESNI A LÓ MÁSIK OLDALÁRA ????
ez pont olyan mint régen amikor túl sokba volt a felfedezés nagy hekin, le lett véve max 225re.. no comment az is szar volt és ez a megoldás is az.
javalom indítsunk külön játékot, Hódító-by elf, címmel ,ahol semmiféle akció senkinek nem indítható, csak felfedezni lehet.
|

|
Junior Member
|
|
|
|
elég volt elolvasni 
akkor én is hozzászólnék a dolgokhoz
nemhogy egyensúlyban lenne ez a sok faj,hanem mégjobban szét lett húzva,igy már az elfel se lehet játszani normálisan magasabb szinten,mert ugyanugy nincs értelme,mint a hullával való játék
azokkal maximálisan egyetértek,akik azt mondják,h igy nem érdemes elfként masirozni,mert képtelenség visszavágni a támadóknak,hisz varikkal 3 ártó fér bele,és máris a béka segge alatt lesz a készüli,tolikkal meg épphogy valamicske pusztitást tudunk okozni az ellennél
voltam elfel,akkor sem volt nyerö dolog,most már végképp nem
azért meg nem leszek "zöldben" h csak vonszoljam a valagam 5 csopin keresztül,azért h más meg jot röhögjön a markában,mert nem tudok mit kezdeni varikkal meg tolikkal,ha esetlegesen beüt vagy letekiz vagy beártóz
eddig is az oriás,gnóm volt tulnyomó részt az alsóbb szinteken,most még jobban az lesz
ufff, hozzászoltam 
Last edited by Boby; 05-07-2007 at 17:56..
|

05-07-2007, 17:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Akkor számíthatunk rá, hogy pl a hulla erősítése érdekében is ilyen intenzíven lobbizol Atinál?
Mert pl orkal/gnómmal/óriással szemben, ha számolok sehogy sem jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem. 
|
Hozzátenném az embert és a félelfet is 
|

05-07-2007, 17:56
|
Member
|
|
|
|
Ati, már elnézést, de ebben a témában iszonyatosakat ferdítesz. Miért nem vallod be hogy ez a 20-30% egy írtó nagy bug volt! Elírtátok! Nem kicsit! És nem két hétig volt szar hanem évekig. Történt már ilyen és akkor beláttad a dolgot. Mért nem írtad le egyszer sem, hogy bocsi srácok ezt elszúrtam, igazatok van javítsunk rajta. Az egészet egy erősítésnek adod meg. Nézd: Te jászottál Aban. Ti a klánotokban 20 vagy 30 százalékkal számoltatok????
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|