|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 17:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Így én meg mormolok egy imát, hogy benne legyek elég időt a top 30%ban, mielött valaki kiszúrja, hogy milyen fajjal vagyok.
|
kéne egy kis faji vari kiegészítés az elfeknek, hogy a fajukat se lássák 

05-07-2007, 17:04
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
ezek szerint a védőérték nem lett változtatva 
azért, ez elég kemény változás, és talán ki lehetne írni a kezdőlapra ezt is, hogy nézzék át az emberek a súgót, mert változások történtek 
|
Jajaja....hogy tudjak az emberek,hogy ezt a fajt ne valasszak mert mar eleve halott....zSzegeny korlatozottabb lesz mint egy hulla.En csak azokat sajnalom,akik feluton vannak ket szint kozott,es mar egy rakat ellenseguk van a sok lopasbol kifolyolag....mit mondja,ez van 
|

05-07-2007, 17:06
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Na végig olvastam...
Elszomorított a dolog, nem tudom ki találta ki, hogy nem jó tolisnak...
Én az össz elfemmel loptam ami kellett, sőt ütöttem is, úgy haladtam előre, (ha nem látnak be, minek a nyíl?)
Sajnos eljött az az idő, hogy most törlöm az összes elfet, pedig kezdtem már angolban is kész lenni vele.
Last edited by bari; 05-07-2007 at 17:08..
|

05-07-2007, 17:06
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
az nagyon kafa amikor 5-10 korrol egy keszultseggel 100-200millio aru epitoanyagot tuzel el. haszna semmi de jo poen mert ugye a tolikeszultseg nem csokken progressziven a tavolsag fuggvenyeben.
aki elfet valaszt a nyugissaga es a vedelem miatt az ne akarja terrorizalni kornyezo orszagokat. elegedjen meg a tamagocsizasert kapott kek szamokkal.
|

05-07-2007, 17:07
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
komcsi, inkább hullával leszek és televágom magam tolival meg varival  D megmondom hogy na most majdnem oylan vagyok mint egy elf  D
|

05-07-2007, 17:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Hiena-
az nagyon kafa amikor 5-10 korrol egy keszultseggel 100-200millio aru epitoanyagot tuzel el. haszna semmi de jo poen mert ugye a tolikeszultseg nem csokken progressziven a tavolsag fuggvenyeben.
aki elfet valaszt a nyugissaga es a vedelem miatt az ne akarja terrorizalni kornyezo orszagokat. elegedjen meg a tamagocsizasert kapott kek szamokkal.
|
és ezt tudják a többiek is és nemtámadnak???
mert akkor mionek ijj,torony na meg az elf is.....
|

05-07-2007, 17:12
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Hiena-
|
Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????
sztem sehol meg légyszives ne általánosits mert nem hiszem hogy az lenne a jellemzö hogy unalombol gyilkolnak az ELF-ek ez tiztára nonszensz..probálj meg légyszive s pl a 4-ben vagy a 3-ban passziobol gyujtogatni..Ráadásul ha MF vagy és kiszurják hogy ELF valahogy tuti rádszáll egy Fél-elf Oriás varis meg két hadis szövi azt addig nem nyugszanak mig kitekiznek..ez az unalmamban gyujtok dolog max az A ban ha van..De ott meg unalombol az orkok meg elviszik a földet egy egy akkor...
|

05-07-2007, 17:13
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az elf védőerejének növelése mégtöbb védelmet, és mégnagyobb biztonságot ad az elfnek, mint amivel eddig rendelkeztek, így ezt a céljukat az eddiginél sokkal jobban el tudják érni.
|
de Ati a 30%-ot ti találtátok ki. ennyi lett volna mindig is csak páran vannak annyira tapasztaltak és figyelmesek, hogy rájöttek az nem 30%. ti is rájöttetek hogy 20%. tehát ti csak javítottatok, korrigáltatok, nem emeltetek 
|

05-07-2007, 17:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????
|
mi is a játék neve? Felfedező?
|

05-07-2007, 17:14
|
Member
|
|
|
|
Mostmár nem lesznek olyan orik amiknek az a neve hogy Mindenkit megsemmisítő elf birodalom 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|