|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 16:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
lassan úgy érzem neked kéne egy
|
Azok után én is h folyton folyvást sírt mert gyújtják. Mást is szétloptak már még se jött ide senki panaszkodni. Nem is értem tényleg, baj ha valaki használja a toliakciókat? Nekem is volt olyan napom h kaptam 24 óra alatt 40 mészárt. Mégse kezdtem el problémázni h vegyék vissza az ork tábornok számát, h ha nem vagyok gépnél ne masírozzanak már át rajtam 8 sereggel.
|

05-07-2007, 16:20
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vanek úr
öregem, beletelt egy órába, mire utolértem a végét...
a változtatás volumene elgondolkodtató.
akárcsak az, hogy alig telt el idő, és már játékban van a változtatás.
hogy mindez az A kedvéért, szintén.
akik a változtatásért, mitöbb maluszokért kardoskodtak, azok is húzzák most a szájukat... ez sem hagy nyugodni.
akkor ez most így kinek JÓ?! a magasztos cél, az Egyensúly is csak egy pofont kapott!
/nekem volt elfem. én is tolvajkodtam. mea culpa, én is gyújtogattam, ha a szövinek az kellett. mostantól viszont, mint az már kiemelték páran, nemkívánatos lesz az elf a hullával egyetemben. kár érte!/
|
Sőt talán már rosszabb lesz mint a hulla. Ki fog ezek után játszani az elffel??
SENKI!! Még a kezdőket se fogja érdekelni az elf!
|

05-07-2007, 16:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
De most komolyan, azért kap az elf ennyi maluszt, mert szegény pára megkapta (30%) azt ami eddig is az övé volt??
Vagy mert a Goldy-t szétgyújtotta A-ban a rajongótábora és az elfek szerencsétlenségére ők voltak többségében mellette. Mekkora mákja van a többi fajnak, hogy a kanyarban sem voltak... 
|
Sajna nem tudok már zöldet adni 
|

05-07-2007, 16:21
|
Member
|
|
|
|
És miért is lenne érdemes elffel játszani? Már semmiért!
|

05-07-2007, 16:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Sajna nem tudok már zöldet adni 
|
adok egyet helyetted 
és kösz 

05-07-2007, 16:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az elf védőerejének növelése mégtöbb védelmet, és mégnagyobb biztonságot ad az elfnek, mint amivel eddig rendelkeztek, így ezt a céljukat az eddiginél sokkal jobban el tudják érni.
|
Hujujjjuj... ezt gondold át mégegyszer, légyszi.
Az elf ugyan megkapta a 30%ot, de nem gondolod kicsit tulzásnak, hogy két térkapu megnyitása után sorra pukkannak a gömbök, mert alacsony a készültsége, hogy ha a varikat elkezdik leölni, akkor mégcsak a tolikészültséget se tudja csökkenteni...
Nemtud ártani, valóban, de védekezni se... nincs visszatartóerő, ami megakadályozzon egy félelfet abbal, hogy szétgyujtsa.
Csak ismételni tudom magam, ez azért nonszensz.
Kérem vissza a 20% védelmi bónuszomat!
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 05-07-2007 at 16:26..
|

|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
békésen fedezgetve ne akarjál már top1 lenni
|
Már elnézést hol van az leirva hogy PL csak felfedezéssel NEM LEHETSZ TOP 1..Mert Én ugy gondolom hogy ha már stratégiai a játék had Én döntsem el hogy hogyan szeretnék elsö lenni..Ha felfedezéssel akkor azzal..Már elég nagy kiszurás a felfedezés korlátozás is..Épp most támadta meg egy szövi az ELF orimat bejönn nem tudtak d e a varisuk levitte a tolikészülimet aztán kitekiztek mint a pinty..Ugyanis MF vagyok ....
|

|
Junior Member
|
|
|
|
vicc vicc vicc  ))
|

05-07-2007, 16:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Már elnézést hol van az leirva hogy PL csak felfedezéssel NEM LEHETSZ TOP 1..Mert Én ugy gondolom hogy ha már stratégiai a játék had Én döntsem el hogy hogyan szeretnék elsö lenni..Ha felfedezéssel akkor azzal..Már elég nagy kiszurás a felfedezés korlátozás is..Épp most támadta meg egy szövi az ELF orimat bejönn nem tudtak d e a varisuk levitte a tolikészülimet aztán kitekiztek mint a pinty..Ugyanis MF vagyok ....
|
erről beszéltem, köszönöm!

05-07-2007, 16:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az elf védőerejének növelése mégtöbb védelmet, és mégnagyobb biztonságot ad az elfnek, mint amivel eddig rendelkeztek, így ezt a céljukat az eddiginél sokkal jobban el tudják érni.
|
Ati, sohasem fogod elfogadni, hogy ez nem erv, es nem erosites? Semmi mas nem tortent, csak eltuntetted a jatekbol a "hoppa, beutottem, hogy a fenebe, be se fertem volna" hibajelensegeket. Nem erositettel semmit, mivel SENKI nem szamolt eddig 20%al. Aki meg teljesen vakon ment, az igy jart. Max tobbet pattan...
Quote:
Originally Posted by Hege
De most komolyan, azért kap az elf ennyi maluszt, mert szegény pára megkapta (30%) azt ami eddig is az övé volt??
Vagy mert a Goldy-t szétgyújtotta A-ban a rajongótábora és az elfek szerencsétlenségére ők voltak többségében mellette. Mekkora mákja van a többi fajnak, hogy a kanyarban sem voltak... 
|
Az a baj, hogy ezen en is elgondolkodtam, es nem is tartom viccnek....
|
|
Posting Rules
|