|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 15:08
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 18%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Butítsuk le az összes fajt és mindenki mehet tevét nevelni és minden probléma letudva 
|
LOL 
Ha tudnék,adnék zöldet   
|

05-07-2007, 15:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
akkor viszont nem a malusszal van a baj, hanem a pénzhiánnyal 
|
arrol viszont a játékosok tehetnek 
méé nem tanultak meg kiskorukba gazdálkodni 
NewGárdony (#200400)
|

05-07-2007, 15:09
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Pff... Na ez azért no comment..
Itt a különbség abból adódik, hogy aki 1/A-ban eddig nem, vagy csak nehezen tudott elfet ütni, most jót röhög a markában...
Aki meg 5,4,3,2 szitnen van, eddig is, és ezután is meg fogja tudni az elfeket. Annyi a külöbség, hgoy most nem kap érte cserébe semmit........
|

05-07-2007, 15:10
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
arrol viszont a játékosok tehetnek 
méé nem tanultak meg kiskorukba gazdálkodni 
|
erről van szó 
|

05-07-2007, 15:12
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Húúú
Szeretem az elfet és ezután se fogok fajt váltani, mivel az Aban minden egyes újítással teret veszít a varázsló és a toli, és szerintem jó hadis maradt. Megértem azt is, hogy Goldynak nem tetszett hogy begyújtják a mellette lévő félős elfek és nem adták ingyen a hekijüket. (bocs a személyeskedésért, de te vagy a leghangosabb elfgyűlölő  ). Tehát azt megértem hogy toli terén gyengítve lett. De miért kellett a vari részét is gyengíteni? Szerintem az ötszörös rúnát mindenki nagyívből... De az hogy nem lehet ezentúl varisnak se használni az dúúúúúúrva. Tolis fajnak eddig volt három, most maradt kettő. Elfből is lehetett varist csinálni, mostmár nem éri meg, tehát maradt az óriás. Semmilyen más normális alternatívája nincs a varis orinak. Akkor meg hol az egyensúly? Ha ennyire übertáp volt az elf akkor miért csak az emberek 10%a játszik vele???????
Röviden: én megértem a gyengítést, de csak az egyik pilléren, ne kettőn.
|
igen ez a helyzet 
el lett véve, mint toli és mint vari is...
marad a hadi, de nem tudom melyik betonelf váltana hadira 
nem tagadom biztos lesz ilyen, mert mint tudjuk a hullával is játszanak, tehát nem fog ez a faj sem kihalni, de szerintem abból a 10%-ból 7-8 lesz 
|

|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Szerintem kb ott a gond, hogy Goldy az A-ban vitézkedik, lentebbi csopik nyista, Ati meg szabin van mióta játszom...
És elhiszem, hogy az A-ban ez valós probléma. Mert biztos az.
De a lentebbi csoportokban már játszhatatlanná vált így az elf!!!

|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Ati, én komolyan nem értelek!
Nagyon sok tapasztalt hadis írta, hogy eddig is 30% kal számolt.
Akkor meg miért hajtogatod, hogy az elf kapott valamit?
Nem kapott, hanem egy programhibát kijavítottál.
|
Ezzel en is egyetertek. Keretik nem felhozni ellenervkent, hogy az elf erositve lett. Keretik azt mondani, hogy "A Goldi olyan sokaig ragta a fulem, hogy igy kb elfek, meg ugy kb elfek, hogy beadtam a derekam, es mar en is ugy latom, hogy az elfeknek marha nagy maluszokat kell adni artozasra"
Ezt en is tulzasnak tartom, es egyetertek azokkal, akik azt mondjak, hogy ki kell lepni az 1/A arnyekabol. Nem lehet beutni, nem lehet beutni, olyan ori nincs, amit nem lehet beutni. Ezt az ervet is el lehetne felejteni. A fold a legfontosabb ebben a jatekban szerintem. Tessek vallalni ha egy elf artoz cserebe, vagy megelozo akciokat tesz ellened. Ezzel a malusszal tenyleg jelentosen csokken az elf jatszhatosaga, bekes, tamagocsi faj ide vagy oda. Miert kenyszeritunk ennyire egy fajt egy adott jatekstilus fele? Hiszen epp az volt a jatek egyik szepsege, hogy ha en egy adott fajjal mast akartam jatszani, mint ami megszokott, megtehettem. Nehezebben, de meg lehetett csinalni. Miert kell kijelenteni, hogy az elf nem tolis faj? Persze, most mar nyugodtan lehet mondani, hogy nem az, de eddig az volt...
Cassyval sem ertek egyet, ettol az elf nem lett konnyebben beutheto egyaltalan.... Max a visszatarto ero csokkent egy kicsit... Meg nem jatszhatatlan az elf faj igy se, de a jatekelmeny jelentosen csokkent valoban, es ugy erzem, ha igy marad, tomegesen csokkeni fog az elfek szama...
De legalabb Goldy orulni fog neki 
Last edited by Remedy; 05-07-2007 at 15:16..
|

05-07-2007, 15:13
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
udv,
Elfesek, ne csak a hatranyait emlegessetek hanem az elonyeit is 
1. fantomsereg eleg kafa 1 ilyen fajnak. mindig rizikos a felmeres. a tuzgolyozas csak saccolas.
2. katmoral 85%hoz kozelit. + 10% minden haderonek tobbi fajhoz kepest.
3. ha sok tolit tart akkor felmerni is csak a speci tolisok tudjak mert +20% vedelmet kap a tolikra is. +magasan tartja a katmoraljat a sok kocsma.
4. artozni is kevesebben tudjak a +20% magikus vedelem miatt.
5. tanya +30% tobbet termel, tehat a tanyak 30%-a helyett lehet mas epuletet huzni!
6. hadugy, magia 40%! +5% ha tudos.
7. 30%vederotobblet katonai tamadasokra
8. raadasul ha tornyos ijat tart akkor +2pont ijaszonkent ami szinten +30%
lophat, csak tobbszor kell lopnia ugyanannyi zsakmanyhoz.
nem fair, hogy az elf hatranyait mas fajok elonyeivel hasonlitjatok ossze.
aki panaszkodik az elf maluszaira, menjen egy kort az altala irigyelt fajjal es majd rajon...
ha brutalul vedekezik akkor huzza meg magat es fedezgessen, ne a bunker vedelmebol tavolrol eloskodjon a tobbi orin.
a teljesseg igenye nelkul:
az oriast 80%-ban vedi a szieszta a de nem gyujthat, nem olhet, bunrossz tolvaj, tobb epitoanyagra van szuksege mas fajoknal, nagyobbak a vesztesegei...
a torpe jo termelo, iparos, de botranyosan bena varazslo es frankon gyilkolhato...
az ork atut szinte mindent de ha kimegy akkor kiserhetik siman, + ha megall 1helyben szetkapjak mint foxi a labtorlot...
|

05-07-2007, 15:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Szerintem kb ott a gond, hogy Goldy az A-ban vitézkedik, lentebbi csopik nyista, Ati meg szabin van mióta játszom...
És elhiszem, hogy az A-ban ez valós probléma. Mert biztos az.
De a lentebbi csoportokban már játszhatatlanná vált így az elf!!!
|
Kaptál egy ződet.
Nagyon igazad van... itt a leghangosabbak azok, aki A-ban játszanak.
Mikozben az A coporton kívül még van 16csoport (gyors fejszámolás, lehet nem igaz. ), azzal senki nem törődik, hogy az ottani elf országok játéka kishíjján ellehetetlenült...
Jut eszembe ezt lehet valahol jelenteni, "játék ellehetetlenítése" címszó alatt?
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-07-2007, 15:17
|
Member
|
|
|
|
Nem felejti el itt véletlenül pár ember hogy a felfedezés is nehezítve lett, ergó az elfeknek is ütnie kell a felmenetelhez?
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|