|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Mennyi pénzt forditassz táplálékkiegészitőkre ?
|
Nem használok.
|

|
10 |
76.92% |
1000-5000 Ft
|

|
2 |
15.38% |
5000-10000 Ft
|

|
1 |
7.69% |
10000-100000 Ft
|

|
0 |
0% |
100000-... Ft
|

|
0 |
0% |

03-03-2006, 10:14
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Daemon
Erre csak annyit, hogy próbáld meg Te végig csinálni, csak a negyedét az én 2 órás edzésemnek 
Bár szerintem a melegítésnek már nem érnél a végére... 
Ti egyes egyedül csak erőt tudtok felmutatni, én egy picivel többet 
Ja meg a sport még az egészségről is szól. A cuccolós gyúrosok 30-40 között vagy összezuhannak ronccsá, vagy megáll a szívük. Én évek óta még csak meg sem fázom.
Na, de részemről tényleg ennyi.
Uff!
|
ez már kezd nagyon ovi lenni.  ti voltatok azok akik megkérdöjeleztétek a sportunkat. én soha senkitöl nem vitattam a teljesitményét az eröfeszitését.
a gyurást is az egészségröl szol illetve szolhat. mindeki maga dönti el miként üzi ezt a sportot.
|

03-03-2006, 10:19
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Reagálás a többire? Miért kell ilyen tanácsokat adni másoknak? Miért kell hirdetni a szteroidozást? Ez szerinted sport? Mindig szelektíven válaszoltok, amire úgy érzitek, hogy tudtok. A többi meg mintha nem is létezne...
|
én nem hirdetem a szteroidozást de aki okosan használja a cuccot az az ö dolga. nem árt vele senkienk. maximum magának. és attol hogy a végletekig el akar menni még lehet egy nagyszerü sportolo. ember.
|

03-03-2006, 10:27
|
Guest
|
|
|
|
|

03-03-2006, 12:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
amúgy is engem szeretnek a csajok nem tom mit erölködtök 
pedig satnya is vagyok csunya is buta is. 
helyesírásomról nem is beszélve 

03-03-2006, 16:44
|
Member
|
|
|
|
Húúde izgalmas 

03-03-2006, 17:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Húúde izgalmas 
|
Zajlik az élet bizony
Kár hogy nagy lánggal ég (flame) 

03-03-2006, 20:05
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by zima
kár hogy nem értelek.  szerinted a tömegnövelö miböl áll? ja. fehérje és jo minöségü szénhidrát. az 59 kilos gerinek felesleges tiszta fehérjét venni. sokkal többet használ magának ha tömegnövelöt vesz.
|
tehát akkor tömegnövelő?
|

03-03-2006, 22:08
|
 |
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Daemon
Erre csak annyit, hogy próbáld meg Te végig csinálni, csak a negyedét az én 2 órás edzésemnek 
Bár szerintem a melegítésnek már nem érnél a végére... 
Ti egyes egyedül csak erőt tudtok felmutatni, én egy picivel többet 
Ja meg a sport még az egészségről is szól. A cuccolós gyúrosok 30-40 között vagy összezuhannak ronccsá, vagy megáll a szívük. Én évek óta még csak meg sem fázom.
Na, de részemről tényleg ennyi.
Uff!
|
Előre is elnézést kérek a hangnemért, de:
Te normális vagy amikor ezeket a bolondságokat irod??? Én nem cuccolok!!! Már 2 napja hangoztatom, hogy NEM MINDEN TESTÉPITŐ CUCCOZIK!!! Másrészt Honnan a fenéből veszed, hogy hogy a testépités nem egészséges??? Nem egy 50-60 éves testépitőről tudok aki világ életében tisztán edzett, és nincs összezuhanva ronccsá... Én azt gondolom, te sem tudsz semmivel többet felmutatni mint én... A testépitők teljesen tisztában vannak azzal, hogy mi kell a szervezetüknek, tudják mikor kell és mit fogyasztani, lehet hogy nem tudnak úgy sprintelni mint egy sellő, de NEM IS ANNAK KÉSZÜLNEK!!! Én is mondhatnám, hogy nem ér semmit ez az idióta futkározósdi, de nem teszem. Miért tenném??? Tudod az az undoritó, hogy van pofátok lealázni minket, mert ,,cuccozunk,,. Semmit nem tudsz rólunk, nem mondhatsz véleményt. Ezért nem mondtam semmit arról amit te csinálsz.
Kettőnk közt ez a fő különbség... Csak birálni tudtok semmi mást. Na ez fáj a legjobban. Én nem akarlak meggyőzni sem téged sem mást, mert nem érzem feladatomnak, de azt javaslom gondolkozzzzzzz.....
|

03-03-2006, 22:15
|
 |
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
"Sportolók" tanácsai.... Erre reagálást, ha kérhetnék, immár 4-edszer... Miért kell ilyen tanácsokat adni másoknak? Miért kell hirdetni a szteroidozást? Ez szerinted sport?
|
Na idefigyelj ember!!!
Én alternativákat kináltam fel, nem azt mondtam, hogy vegyen!!!
Hogy jössz ahoz, hogy kiragadsz pár mondatot és ide irogatod???
Előtte utánna edzéstervekről volt szó, semmi másról nem!
Az ifjú emberke nem testépitőnek készül... gyorsan akart meghizni és felvázoltam neki milyen lehetőségei vannak... ennyi! Ugyanúgy leirtam, hogy mennyit kell ennie, és milyen keményen kell edzenie TISZTÁN és milyen keményen kell edzenie akkor is ha esetleg KOXOL. Semmilyen szó sem esett arról, hogy milyen fajta szteroidok vannak, és milyen koxot tudnék esetleg szerezni... Nem ajánlok senkinek szteroidot, aki nem tudja mi is az.
Remélem sikerült megválaszolni ezeket a hablatyokat amiket beidéztél...
Bár teljesen értelmetlen foglalkoznom veled, látom be vagy gyöpösödve és még olvasni sem tudsz!!! (vagy értelmezni azokat a szavakat amiket ide gépeltem...)
Last edited by G.O.D.; 03-03-2006 at 22:24..
|

03-03-2006, 22:20
|
 |
Banned
|
|
|
|
Geri!
Az... Tömegnövelő. ja és azt mondom, hogy EZ NEM SZTEROID!!! LEGÁLISAN KAPHATÓ BÁRMELYIK TESTÉPITŐ BOLTBAN! Tudod vannak olyan balfékek akiknek már ez is annak számit. DE ARRA SEM KÉPES HOGY UTÁNNAOLVASSON A SZAKIRODALOMBAN, CSAK BIRÁL... Én azért javasoltam csak fehérjét, mert gondoltam a szénhidrátokat be tudod vinni rendes étkezéssel is... Bár amit Zima mondott az is jó, sőt lehet hogy jobb :-D
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|