05-07-2007, 14:04
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Érdekes. Nem elég, hogy kiírtották az elfet, valakinek ez még mindig nem elég...
Gratulálok "Tisztelt" Hadisok.
Komolyan, annyira szánalmas lett, hogy már csak azért nem verek be több elfet, mert halottba nem szép dolog belerúgni...
Érdekes, az elfet 20% és 30% védőerővel si be lehet verni. (Minden szinten!) De most nagyjából minden MF elf restartolhat, vagy szintet léphet, mint akármi más faj...
Szerintem is durva volt ez a negatív 'bónusz'.
És továbbra sem vagyok elf, még mielőtt valaki meggyanusít azzal, hogy magamnak harácsolok előnyöket.
Ez nem tamagocsi faj. A tamagocsi legalább amíg laposelemet cserész benne, életben marad. Ez életképtelen.
Hozzáteszem, óriás hadissal agyon lehet ütni egy elfet 1/A-n kívül mindenhol. És odafönt eddig is történtek elf beütések.
Aki azt állítja, hogy nem lehet beverni egy elfet, az egyszerűen hazudik. De most ahogy mondták többen is: INGYENFÖLD.
|
Ne a Hadisoknak gratulálj nem ők csinálák
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|