Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Tetszene neked ha a hódítóban lennének a csoportokról statisztikai adatok?
Igen, hasznosnak találnám! 17 29.31%
Igen, érdekesnek találnám! 32 55.17%
Nem, feleslegesnek találnám! 9 15.52%
Nem, zavarónak találnám! 0 0%
Voters: 58. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-06-2007, 17:43
Silence Silence is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Üdv ez off, de lenne egy kérdésem álltalánosságban: vagyis, hogy a megbeszélések közül mi kerülhet a "megfontolás alatt álló" topikba? Ezt Ati dönti el és rakja át, vagy van valami egyéb egzakt feltétel is amit teljesíteni kell? (Bocs, ha buta a kérdés. )
Sponsored Links
Old 05-06-2007, 17:46
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Silence View Post
Üdv ez off, de lenne egy kérdésem álltalánosságban: vagyis, hogy a megbeszélések közül mi kerülhet a "megfontolás alatt álló" topikba? Ezt Ati dönti el és rakja át, vagy van valami egyéb egzakt feltétel is amit teljesíteni kell? (Bocs, ha buta a kérdés. )
Pontosan Ati dönti el egyszemélyben.
Old 05-06-2007, 18:42
Junior Member

Köszi a választ!
Csak még Ati nem szólt hozzá, hogy neki mi a véleménye a statisztikákról a Hódon bellül. (Remélem azért megtudjuk. )
Old 05-06-2007, 19:07
glanyi glanyi is offline
Junior Member

Thumbs up Jó ötlet!

Nekem tetszik, érdekes, de talán haszna is van. Szeretem a statisztikákat, én folyton készítgetek mindenféléről
Old 05-06-2007, 22:04
Junior Member

Tessenek szavazni kedves regisztrált topik olvasók, hogy kinek mi a véleménye! Mivel nem sok az új hozzászólás, akkor legalább a szavazatok gyűljenek.
Old 05-08-2007, 09:35
Artúr's Avatar
Artúr Artúr is offline
Member

Thumbs up

Sziasztok

Nekem tetszik a statisztikai oldal ötlete. Jó lenne a hódon belül, de jó lenne itt kint a külső fórumon is egy külön topikban. A sokat látogatott elfes topikok miatt haraptam rá a témára.

A 1-2-3 napos termelési statisztika szerintem nem igazán jó, épp a tőzsdézés miatt. Nem szabadna befolyással lennie a csoport napi kereskedésre, inkább a hosszabb távú trendeket kellene mutatnia. Ezért heti 1 frissités elég lenne. A nem piaci jellegű infók akár napi frissítésüek is lehetnének. (felfedezett föld, stb.)
Amivel feltétlenül kiegészíteném az a csoportokon belül a fajok aránya, százalékosan. Engem ez mindig érdekelt, és bár saccolni lehet, jobb a tényekre alapozni.

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták kínaiul; mi realisták meg lőni.

Eladó egy kitűnő állapotban lévő II. világháborús francia karabély. Sosem lőtek vele, egyszer leejtették.
Old 05-08-2007, 10:04
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Artúr View Post
Sziasztok

Nekem tetszik a statisztikai oldal ötlete. Jó lenne a hódon belül, de jó lenne itt kint a külső fórumon is egy külön topikban. A sokat látogatott elfes topikok miatt haraptam rá a témára.

A 1-2-3 napos termelési statisztika szerintem nem igazán jó, épp a tőzsdézés miatt. Nem szabadna befolyással lennie a csoport napi kereskedésre, inkább a hosszabb távú trendeket kellene mutatnia. Ezért heti 1 frissités elég lenne. A nem piaci jellegű infók akár napi frissítésüek is lehetnének. (felfedezett föld, stb.)
Amivel feltétlenül kiegészíteném az a csoportokon belül a fajok aránya, százalékosan. Engem ez mindig érdekelt, és bár saccolni lehet, jobb a tényekre alapozni.

egyszerűbb lesz ha valaki nyít majd egy topicot, ahova becsalogatjuk Atit, és megkérjük, hogy ha van néha egy kis szabad ideje, dobjon meg minket egy két statisztikával
habár mondták már mások, hogy van ilyen topic, akkor viszont azt kellene fölfrissíteni
Old 05-08-2007, 11:13
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
egyszerűbb lesz ha valaki nyít majd egy topicot, ahova becsalogatjuk Atit, és megkérjük, hogy ha van néha egy kis szabad ideje, dobjon meg minket egy két statisztikával
habár mondták már mások, hogy van ilyen topic, akkor viszont azt kellene fölfrissíteni
Nincs ilyen topic, nyitni kell egyet, rajta
Old 05-08-2007, 13:57
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Nincs ilyen topic, nyitni kell egyet, rajta
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1072

ezzel kevertem
itt csak a fórumról van sajnos (legalább is azon a pár oldalon amit gyorsan megnéztem)
Old 05-08-2007, 15:21
System System is offline
Junior Member

Én már szavaztam egy ideje,most van időm hozzászólni is
Elsősorban mindenképp érdekesnek találnám,énis szeretem a statisztikákat,de lehet,hogy aztán kiderülne belőle vmi hasznos info is egy-egy esetben...sztem mindenképp érdemes lenne bevezetni a játékba...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules