|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tetszene neked ha a hódítóban lennének a csoportokról statisztikai adatok?
|
Igen, hasznosnak találnám!
|

|
17 |
29.31% |
Igen, érdekesnek találnám!
|

|
32 |
55.17% |
Nem, feleslegesnek találnám!
|

|
9 |
15.52% |
Nem, zavarónak találnám!
|

|
0 |
0% |

05-06-2007, 17:43
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Üdv ez off, de lenne egy kérdésem álltalánosságban: vagyis, hogy a megbeszélések közül mi kerülhet a "megfontolás alatt álló" topikba? Ezt Ati dönti el és rakja át, vagy van valami egyéb egzakt feltétel is amit teljesíteni kell? (Bocs, ha buta a kérdés.  )
|

05-06-2007, 17:46
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Silence
Üdv ez off, de lenne egy kérdésem álltalánosságban: vagyis, hogy a megbeszélések közül mi kerülhet a "megfontolás alatt álló" topikba? Ezt Ati dönti el és rakja át, vagy van valami egyéb egzakt feltétel is amit teljesíteni kell? (Bocs, ha buta a kérdés.  )
|
Pontosan Ati dönti el egyszemélyben.
|

05-06-2007, 18:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Köszi a választ! 
Csak még Ati nem szólt hozzá, hogy neki mi a véleménye a statisztikákról a Hódon bellül.  (Remélem azért megtudjuk.  )
|

05-06-2007, 19:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Jó ötlet!
|

05-06-2007, 22:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Tessenek szavazni kedves regisztrált topik olvasók, hogy kinek mi a véleménye!  Mivel nem sok az új hozzászólás, akkor legalább a szavazatok gyűljenek. 
|

05-08-2007, 09:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Sziasztok
Nekem tetszik a statisztikai oldal ötlete. Jó lenne a hódon belül, de jó lenne itt kint a külső fórumon is egy külön topikban. A sokat látogatott elfes topikok miatt haraptam rá a témára.
A 1-2-3 napos termelési statisztika szerintem nem igazán jó, épp a tőzsdézés miatt. Nem szabadna befolyással lennie a csoport napi kereskedésre, inkább a hosszabb távú trendeket kellene mutatnia. Ezért heti 1 frissités elég lenne. A nem piaci jellegű infók akár napi frissítésüek is lehetnének. (felfedezett föld, stb.)
Amivel feltétlenül kiegészíteném az a csoportokon belül a fajok aránya, százalékosan. Engem ez mindig érdekelt, és bár saccolni lehet, jobb a tényekre alapozni.
|

05-08-2007, 10:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Sziasztok
Nekem tetszik a statisztikai oldal ötlete. Jó lenne a hódon belül, de jó lenne itt kint a külső fórumon is egy külön topikban. A sokat látogatott elfes topikok miatt haraptam rá a témára.
A 1-2-3 napos termelési statisztika szerintem nem igazán jó, épp a tőzsdézés miatt. Nem szabadna befolyással lennie a csoport napi kereskedésre, inkább a hosszabb távú trendeket kellene mutatnia. Ezért heti 1 frissités elég lenne. A nem piaci jellegű infók akár napi frissítésüek is lehetnének. (felfedezett föld, stb.)
Amivel feltétlenül kiegészíteném az a csoportokon belül a fajok aránya, százalékosan. Engem ez mindig érdekelt, és bár saccolni lehet, jobb a tényekre alapozni.
|
egyszerűbb lesz ha valaki nyít majd egy topicot, ahova becsalogatjuk Atit, és megkérjük, hogy ha van néha egy kis szabad ideje, dobjon meg minket egy két statisztikával 
habár mondták már mások, hogy van ilyen topic, akkor viszont azt kellene fölfrissíteni 
|

05-08-2007, 11:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
egyszerűbb lesz ha valaki nyít majd egy topicot, ahova becsalogatjuk Atit, és megkérjük, hogy ha van néha egy kis szabad ideje, dobjon meg minket egy két statisztikával 
habár mondták már mások, hogy van ilyen topic, akkor viszont azt kellene fölfrissíteni 
|
Nincs ilyen topic, nyitni kell egyet, rajta 
|

05-08-2007, 13:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Nincs ilyen topic, nyitni kell egyet, rajta 
|
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1072
ezzel kevertem 
itt csak a fórumról van sajnos (legalább is azon a pár oldalon amit gyorsan megnéztem  )
|

05-08-2007, 15:21
|
Junior Member
|
|
|
|
Én már szavaztam egy ideje,most van időm hozzászólni is
Elsősorban mindenképp érdekesnek találnám,énis szeretem a statisztikákat,de lehet,hogy aztán kiderülne belőle vmi hasznos info is egy-egy esetben...sztem mindenképp érdemes lenne bevezetni a játékba... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|