|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szükséges-e nehezíteni a regisztrációt?
|
Igen, szükséges a teszt és a korlátozás is.
|

|
29 |
36.71% |
Igen, de csak a tesztet tartom szükségesnek.
|

|
6 |
7.59% |
Igen, de csak a topikindítás korlátozását tartom szükségesnek.
|

|
22 |
27.85% |
Nem, maradjon minden úgy, ahogy eddig is volt.
|

|
22 |
27.85% |

05-06-2007, 20:55
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
elég ha mondjuk ahogy synk mondja member legyen
|
Ezzel meg az a baj, hogy az is member lehet aki számodra csak butaságokat ír, és ebből kifolyólag a topikja is butaság lesz számodra. (Persze ez nem evidens, csak példa volt, de nagy a valószínűsége.)
De az tény, hogy kiszűrne sok olyat aki tényleg csak olyan, hogy "nyissunk egy topikot mert ez milyen jó poén." (Azért végül is van benne valami.  )
|

05-06-2007, 20:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
teszttel ne hülyeskedjünk már, tök idiótaság. a topicnyitást korlátoznám csak, de felesleges, hogy admin engedélyezze, elég ha mondjuk ahogy synk mondja member legyen
|
szerintem nem, itt vagyok én, élő példának, memeber vagyok, mégis sokszor hülyeségeket beszélek 
nem véletlenül nem nyitok topicot 

05-06-2007, 21:08
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Silence
Ezzel meg az a baj, hogy az is member lehet aki számodra csak butaságokat ír, és ebből kifolyólag a topikja is butaság lesz számodra. (Persze ez nem evidens, csak példa volt, de nagy a valószínűsége.)
De az tény, hogy kiszűrne sok olyat aki tényleg csak olyan, hogy "nyissunk egy topikot mert ez milyen jó poén." (Azért végül is van benne valami.  )
|
Igen, elég sokminent már ez kiszürne.
Quote:
Originally Posted by Zsáni
szerintem nem, itt vagyok én, élő példának, memeber vagyok, mégis sokszor hülyeségeket beszélek 
nem véletlenül nem nyitok topicot 
|
Zsáni, az egész más eset... neked se lett meg a 7. chat topikod, mert ha megerölteted magad tudsz normálisan is hozzászolni.
Nagyon elmentünk egy irányba, a fejlesztések felé, de itt ugyanúgy probléma az is, hogy teljesen "alap" kérdéseknek itt nyitnak témát, ahelyett, hogy picit utánajárnának.
Nem azt nomdom, hogy mindenkinek kutya kötelessége fejből tudni az egészet, de alapvető infókat, mint pl "miért nem látom, hogy az ellenfelemnek milyen serege van, ha elf", illenék megtalálni a súgóban, elvégre arra való.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

05-06-2007, 21:12
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Segitek szivesen megirni a tesztet 
S jo otletnek tartom a topicnyitasos korlatozast is.
|

05-06-2007, 21:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Nagyon elmentünk egy irányba, a fejlesztések felé, de itt ugyanúgy probléma az is, hogy teljesen "alap" kérdéseknek itt nyitnak témát, ahelyett, hogy picit utánajárnának.
Nem azt nomdom, hogy mindenkinek kutya kötelessége fejből tudni az egészet, de alapvető infókat, mint pl "miért nem látom, hogy az ellenfelemnek milyen serege van, ha elf", illenék megtalálni a súgóban, elvégre arra való.
|
nem is az a legnagyobb probléma, hanem az, hogy némelyik rögtön a hiba topicba nyitja a jó dolgot... vagy teszem azt nyit neki 2 témát, és 3 helyen kérdezi meg
tehát tényléeg nem ártana valami korlátozás...
|

05-06-2007, 21:14
|
Member
|
|
|
|
Egyetértek Remy-vel teszt ügyben. Nem oldana meg semmit.
Támanyitás: a fejlesztéseken kívül sehol sem korlátoznám a frissen regisztráltakat, nem csak értelmetlen hülye kérdésekkel nyílnak új topic-ok, ne essünk már át a ló ....
Tegyük meg Remy-t moderátornak :P

05-06-2007, 21:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Egyéni véleményem szerint ilyen korlátozásra semmi szükség, engem enyhén idegesítene egy ilyen teszt, a fórum azért van hogy mindenki szabadon feltehesse a kérdését, ötletét...
Ati meg csak takarítgasson azért tartjuk 
|

05-06-2007, 21:23
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ati meg csak takarítgasson azért tartjuk
|
Ez tetszik! 
|

05-06-2007, 21:24
|
 |
Member
|
|
|
|
közben én is gondolkodtam rajt 
olyat tudnék elképzelni hogy egyfajta "minősítés" kelljen ahhoz, hogy a fejlesztések közt témát indíthasson valaki. lehetne ezt akár elismertséghez kötni... tudom is én, ahogy egyszerűbb 
és igenis, hódítós támákhoz való hozzászóláshoz is kelljen egy minimális minősítés, amit, hangozzék ez elsőre bármilyen aberráltan, esetleg egy könnyű, általános súgóbeli kérdésekből összeállított,teszt sikeres kitöltésével lehessen megszerezni.
mert az egy dolog hogy sokakat-sokunkat idegesítenek a sefülesefarka témák és hsz-ok, de egy rosszkor rossz helyen megnyilatkozó marha, (már bocs) szélsőséges esetben félrevezethet egy kezdőt.
|

05-06-2007, 21:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Ehhh sejtettem hogy vki beidézi mielőtt kijavítom a szóismétlést 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|