xxxxxxxxxxxxxx (#xxxxxx)
2007-04-26 16:22:42
Helyezés: xxx
Érték: xxxxx
Hello!
Szövetséget alapítanék!
Én leszek a vezér, és mindenki azt csinálja amit mondok, jó mi? Nekem tetszik: ))
Az elvárások nem lesznek nagyok.. Nem kell hogy ilyen, olyan faj legyél, vip, napi 24 látogatás, és hasonlók, csak az ésszerű keretek között:
- Jó legyen a párosítás amivel megválasztod a fajod, és ahogy játszol.
- Amit mondok azt meg kell csinálni, ha azt mondom az agyagbánya és a piac nevű épületnek semmi értelme, akkor hiszel nekem, lebontod és építesz helyette barakkot!
- Majdhogynem minden nap látogatni kéne a szövifórumot, oda írok fel minden utasítást és egyebet.
- MSN egyáltalán nem árt, ha nincs, legfeljebb csinálsz egyet.
- Legyél közel, legalább 4, esetleg 5 kör távon belül.
- Ha be akarsz lépni egyből bejöhetsz (!) (kivéve ha törpe vagy, tolvaj személyiséggel, és 12000 varázslóval, vagy hulla, tolvajokkal, vagy ilyenek...). Viszont kapsz egy kis feladatot! Miután megnéztem az országod, kb. egy hét alatt teljesíteni kell egy katonaképzés-mennyiséget. Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk belépsz, és van pár üres telked, meg helyed, akkor megmondom hogy egy hét alatt össze kell szedned + 2-3ezer varit, meg mondjuk egy ezer íjászt, vagy valami hasonló. Ha ezt nem tudod teljesíteni, az azt jelenti hogy nem látogatod eleget az országod (nálam ez napi egy), vagy más bajok, de bajok vannak. Ilyenkor sajna nem maradhatsz.
- Ha kezdő vagy, nem tragédia! Ha figyelsz és minden nap látogatod az országod akkor minden király!
Ami még fontos, én nem vagyok profi. Nem játszom űberfasa módon, tehát ne várj tőlem semmi extrát (még vip-em sincs!). És ami még baj lehet, hogy bizonyos okokból JÓÓ sokáig ezen a szinten maradok, tehát ha gyorsan szintet lépnél az nem baj, de én még sokáig maradok, tehát ne várd hogy daráljuk majd az embereket és közben száguldunk felfele.
Még magamról annyit, hogy nemrég jöttem vissza szabiról és az én országom kicsit még javulgat...ja egyedi országom van, nem vagyok specializálva.
Hát asszem ennyi elég is lesz, várom a vállalkozókedvűeket!
Nem sajnálta a helyet