|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

04-27-2007, 13:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
ez most komoly?
ÉN azt a tanácsot kaptam, hogy 1. aksi
2. ha lemerült akkor táp
ha feltöltődött, akkor megint aksi..
ez a hosszú életű aksi titka..
De én örülnék ha úgy működne, hogy ha konektor akkor az aksim benn maradhat és nem azt bizbazolja addig...
Ja amugy tudtátok hogy a Sony gyártja a laptopok aksiját, mindenhova...
Durva...
|
Amit tanácsoltak az igen, sokkal jobb, mintha folyamat töltenéd az aksid.
Ha kiveszed a laptopból az aksid (direkt rugós gyorscsatikkal vannak ellátva) Akkor a tápról veszi az áramot a cucc. Az aksit nem birizgálja, ha eccer nincs benn.
Ezt nem tudtam, de télleg dúrva. 
Ellenben hallottam olyan aksiról, ami 80óra folyamat üzemidőt biztosít egy core2duo proccnak, és egy 7900gs-nek 1gb rammal.
Vagy a vízálló laptop is tetszik. 
Last edited by Kubbi; 04-27-2007 at 13:43..
Reason: helyesírás...
|

04-27-2007, 14:35
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Amit tanácsoltak az igen, sokkal jobb, mintha folyamat töltenéd az aksid.
|
Attól, hogy áramról megy, az nem tölti az akksit. Ha fel van töltve, és áramról megy, azt érzékeli azért, és nem tölti tovább.
|

04-27-2007, 14:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Attól, hogy áramról megy, az nem tölti az akksit. Ha fel van töltve, és áramról megy, azt érzékeli azért, és nem tölti tovább.
|
Hát nem tudom. Szerintem ez kb egy kategória azon elemtöltőkkel, ami miután feltöltött az elem tölti tovább, vagy ami ha feltöltötte az elemet, nem tölti tovább.
Nekünk mindenesetre ezt a notebook.hu szervizében mondták, egy Clevo M400A tipusú notebookra. 

04-27-2007, 14:45
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Hát nem tudom. Szerintem ez kb egy kategória azon elemtöltőkkel, ami miután feltöltött az elem tölti tovább, vagy ami ha feltöltötte az elemet, nem tölti tovább.
Nekünk mindenesetre ezt a notebook.hu szervizében mondták, egy Clevo M400A tipusú notebookra. 
|
Nekem eleve más színe van (fogjuk rá, hogy volt...  ) a kijelzőjének, amikor töltött. Amikor abbahagyta, akkor lehetett tudni, hogy nem tölt már.
Végülis nem feltétlen múltidő, linux elfut rajta...  Windows mellé már erős nyugtató kell.   
|

04-27-2007, 15:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem eleve más színe van (fogjuk rá, hogy volt...  ) a kijelzőjének, amikor töltött. Amikor abbahagyta, akkor lehetett tudni, hogy nem tölt már.
Végülis nem feltétlen múltidő, linux elfut rajta...  Windows mellé már erős nyugtató kell.   
|
Mondjuk a pasziánsz hasít rajta. 
|
|
Posting Rules
|