|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-26-2007, 11:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Ati mikorra várható hogy megtudjuk mi is lesz a "szegény" elfekkel???

04-26-2007, 11:23
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ati mikorra várható hogy megtudjuk mi is lesz a "szegény" elfekkel???
|
A most következő hosszú hétvége utánra.
|

04-26-2007, 12:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
én valami olyasmire gondoltam, hogy kapjon további 25%-30% maluszt gyújtogatásra, sereg és varigyilkolásra, varázslatoknál a rengetésre a golyszira és a mérgezésre ->vihart és szárzat nem tudom van-e értelme hatékonyságban gyengíteni, esetleg 2%-ról 3%-4%-ra kéne fölvinni a plussz védelmet amit a célpont kap
|

04-26-2007, 12:44
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
de pax irta hogy -100% gyújtás és ők se égjenek csak kevésbé... 
és emiatt irtam hogy egyetértek... nem kell még1 óriás ami nem tud semmi se csinálni a tolikkal...
|
ne foglalkozz vele mit ír...
fentebb Ati leírta , hogy csak maluszt kapnak...
ezzel baromsággal amit Pax ír, azt érnénk el, hogy nulla kocsmával és templommal lehetne támadni az elfeket , (ha fenn van a vérszomj utána) ...
ha megtámadja egy 93% barakkra gyúrt ország az elfet, ne várjuk el, hogy az elf napokon át csak nézi , hogy beüt e a sereg vagy nem, mert nem tudna ártó akciókat indítani
vicces...
|

04-26-2007, 13:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
A békés kis tulipántos lelkű tündibündi elfecskék már ne gyújtogassanak, gyilkoljanak, ártózzanak a kis védelmük mögül
ha már béke, barátság jajj ne bántson senki akkor tessék békében is maradni vele...
|
Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára sem. Ne legyek semmire sem képes, csk üljek a falaim mögött, aztán ha valaki mégis betámad, akkor csak nézzek, és számoljam a veszteségeimet, esélyem ne legyen visszaütni?
A malusszal egyetértek, ha bunker országom van, akkor ne legyek még mellette sorozatgyilkos is, de azért 100%-osan ne legyek lebénítva...
Arról nem beszélve, hogy az elf nagyon jó védekező faj, de megfelelően kiépítve sok másra is alkalmas, szóval nem kizárólag csak "béke, barátság jajj ne bántson senki" játékra alkalmas.
|

04-26-2007, 13:04
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Arról nem beszélve, hogy az elf nagyon jó védekező faj, de megfelelően kiépítve sok másra is alkalmas, szóval nem kizárólag csak "béke, barátság jajj ne bántson senki" játékra alkalmas.
|
volt eddig...
erről szól a változás...
aki nem érti miről van szó, olvasgassa egy kicsit...
Quote:
Originally Posted by Ati
2. lépcső: a napokban további módosításként az elf a támadó varázslataira, és a támadó tolvajakcióira az eddigieken felüli maluszokat kap, ezzel is a békés fejlődés fele terelve a fajt.
Indoklás: sikerült arról meggyőzni a vita alatt, hogy az elf legnagyobb problémája, hogy orkkal egyszerűen be lehet ütni. Ezért a védelmi bővítést ezirányban indokoltnak látom. Az orkkal (és ezzel egyidőben minden más fajjal) szembeni majdhogynem teljes katonai védettség azonban azt is megkívánja, hogy ez a védettség ne járjon azzal a tudattal, hogy mostantól minden más fajt büntetlenül és korlátlanul piszkálhat, a visszatámadás lehetősége nélkül. Ezért a mások elleni ártó akciók mindenképpen korlátozásra szorulnak.
|
Last edited by Hóhér; 04-26-2007 at 13:08..
|

04-26-2007, 13:17
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
volt eddig...
erről szól a változás...
aki nem érti miről van szó, olvasgassa egy kicsit...
|
Hogyne, ezt is felfogtam. De a malusz és a 100% impotencia között azért van különbség, egy malusszal még csak-csak tud valamit akciózni az elf (mint ahogy eddig is tudott lopni).
|

04-26-2007, 13:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
húha, közben ez már megbeszélés topik lett az elf lehetséges maluszairól?
látom azért vannak vad ötletek...
túlzásokba azért nem kéne esni, aztán meg menni sírni egy másik topikba hogy a feles az egyetlen tolis faj... 
Last edited by skiti; 04-26-2007 at 13:24..
|

04-26-2007, 13:40
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nem hiszem, hogy azzal, hogy nem tud meggyújtani 8 házat, tönkremegy az elf faj...
Én nem az összes ártalmas tevékenységének eltűntetését villantottam fel....
És nem tudom, hogy milyen összefüggésben van az, hgoy kocsma nélkül támadsz emg egy elfet, meg aközött, hogy ő felgyújtja 3 házadat...
Eddig se arról voltak híresek az elfek, hogy házakat gyújtogattak fel...
Mint amikor 8300 elf tolvajjal (100% készültségről indulva, 98% katmorállal) sikerült felgyújtanom egy 0 tolvajjal rendelkező élőhalott kőkemény 8 házát...
Szóval tényleg, baromis sokra mentem vele... Kb arra, hogy a 32%-os foglalkoztatottságából 37%-ot csináltam. HÚHA! Micsoda veszteség...
Én egy szóval nem mondtam, hog ne tudjon ártózni, ne tudjon varázsló készültséget levinni, vagy éppen varázslót gyilkoni...
Szóval az arrogáns véleményedet tartsd meg magadnak, vagy add elő normális tárgyalási alapot képező stílusban.
Nyilván, mindenkinek meg lehet a véleménye. De ez it azt hittem kultúrfórum... Nem hiszem, hogy egyetlenegy embert is lefikáztam volna, aki nem ért velem egyet.
Naés. Én meg másokkal nem értek egyet. Na bumm.
Ilyen a világ. Iszonyat unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna... Szóval amíg problémák vannak a szövegértéssel, vagy a riposzt megfogalmazásával, addig nem muszáj...
|

04-26-2007, 13:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Meg elmondhatnád, mi az összefüggés a között, hogy leégetem a lakóházadat, ami max a polgáraid számát befolyásolja kv után...
Meg aközött, hogy olyanokat írsz, hogy "templom meg kocsma nélkül lehet támadni az elfeket..."
Biztos megint én vagyok a hülye, meg a barom, de a kettő között én nem látom az összefüggést...
Vagy Te olyan elf vagy, hogy aki megtámad, annál házakat gyújtogatsz?.. Mert akkor ezesetben én kérek elnézést.....................
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|