Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%) 37 41.11%
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%) 53 58.89%
Voters: 90. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2007, 20:15
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Adj könyörgöm egy értelmes választ, hogy miért kellene még erősíteni egy olyan fajt, ami már így is full tápos?
Sajnálom, hogy 30al számolok, és 100%os katmorállal, és szoktam +50torony és +50 barakkot is adni neki, hátha épül. tudom hülye vagyok, és az lenne az igazi, ha még az elf megkapná a tükörvarit is, és 95%hoz tartana a morálja...
Miért a védekezést tápoljuk? Hm?
S kérlek ne mondjunk olyanokat, hogy széjjelártózzuk az elfet 1/A topjában...
asszem ez a demagógia
ha megkapná azt, amit eddig is úgy hittünk, változnának bármiben a számításaid? nehezebb lenne Neked bármivel beütnöd az elfeket?
NEM - mert eddig is ez alapján számoltál - tehát a jelenlegi (ill tegnapelőtti) állapothoz képest viszonyítva lenne bármibel is erősebb? -> ez az inercia rendszer

és ha nem vagy képes átépülni, hogy megfingass néhány elfet, akkor az nem a játék hibája (nem feltétlenül hadira)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-25-2007, 20:26
lacqa lacqa is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Akkor ez nagyjából kimeríti a CSALÁS fogalmát, hiszen tudtak egy olyan hibáról, amiről a megtámadott fél nem!
És ezt ki is használták!

És felejtsd el, hogy én is egy barominagy elf vagyok, aki magát védi! NEM! Nem vagyok elf, és nem is terveztem eddig sem, hgoy indítok elf országot.

De aki jogosulatlan előnyt direkt kihasznál mások ellen, az szó szerint csal.

100% vagyok benne, ha te Ember országot indítottál volna, és úgy számolsz, hogy 5x támadóval lehet beártózni, és beártóznának 4x-essel, Te lennél az ELSŐ, aki nagy hangon döngetnéd a support ajtaját, hogy "HOGY IS VAN EZ???"...

FŐLEG, ha az, aki szétártózta az agyadat, TUDTA VOLNA, hogy csak 4x-est véd a varid! És ezt direkt kihasználta ellened!

Hogy is éreznéd magad most? Megcsalva! Kifosztva! Átverve!...

Erről ennyit!
off
először szimpi volt amiket ítál, aztán ahogy belelovaltad magad idegesítő, most meg már szinte várom hogy írj, annyira mulatságos ahogy túldramatizálod a dolgokat

ez persze csak a stílusodra vonatkozik, a túlzásaidat gondolatban lefaragva jó érvek is vannak ott, némelyikkel egyet is tudok érteni.

Last edited by lacqa; 04-25-2007 at 20:31..
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 20:35
Mephisto Mephisto is offline
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
asszem ez a demagógia
ha megkapná azt, amit eddig is úgy hittünk, változnának bármiben a számításaid? nehezebb lenne Neked bármivel beütnöd az elfeket?
NEM - mert eddig is ez alapján számoltál - tehát a jelenlegi (ill tegnapelőtti) állapothoz képest viszonyítva lenne bármibel is erősebb? -> ez az inercia rendszer

és ha nem vagy képes átépülni, hogy megfingass néhány elfet, akkor az nem a játék hibája (nem feltétlenül hadira)
Részemről feladtam a dolgot. Teljesen értelmetlen magyaráznom, hogy ennek a játéknak nem a beállok a fal mögé és védekezem játékmód a lényege. Legyen +10%, max házam se lesz, de be fogom verni az elfeket akkor is...
Ja és én vagyok aki egyfolytában a saját dumáját tolja? Egyetlen kérdésemre se adtál válasz,t ha visszaolvasol... míg én megindokoltam, hogy miért nem támogatom.
Ugyanakkor örülnék ha nem magyaráznád el, hogyan kellene beütnöm az elfeket, ha már a legjobb 50ben bent vagyok. Jó éjt
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:14
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Megszületett a döntés.

Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt a vitában.

A változtatás 2 lépcsőben zajlik.

1. lépcső: az elf a valóságban is megkapja a +30% védőerőt. Ez a változás már bekerült a játékba. A súgóban írtak szerint módosult az elf.

Bármennyire is azt mondják sokan, hogy eddig is mindenki ezzel számolt, a valóságban ez az elf védőerejének az eddigin felüli növekedését jelenti.

Éppen ezért, ha már terítékre került az elf módosítása, akkor tovább bővítjük abba az irányba, hogy ezt a most mégjobban békésre, védekezőre beállt fajt valójában is ebbe az irányba toljuk el:

2. lépcső: a napokban további módosításként az elf a támadó varázslataira, és a támadó tolvajakcióira az eddigieken felüli maluszokat kap, ezzel is a békés fejlődés fele terelve a fajt.

Indoklás: sikerült arról meggyőzni a vita alatt, hogy az elf legnagyobb problémája, hogy orkkal egyszerűen be lehet ütni. Ezért a védelmi bővítést ezirányban indokoltnak látom. Az orkkal (és ezzel egyidőben minden más fajjal) szembeni majdhogynem teljes katonai védettség azonban azt is megkívánja, hogy ez a védettség ne járjon azzal a tudattal, hogy mostantól minden más fajt büntetlenül és korlátlanul piszkálhat, a visszatámadás lehetősége nélkül. Ezért a mások elleni ártó akciók mindenképpen korlátozásra szorulnak.

Mégegyszer tehát:

már megtörtént változás: az elf védőereje a súgóban írt +30%-ra emelkedett.

a napokban várható, még be nem vezetett változás: az elf ártó akcióira további maluszok.
Old 04-25-2007, 21:18
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Hát nem tudom. Nekem tetszett, hogy van egy faj, ami ránézésre védekezésre volt jó igazán, közben meg remek toliként is lehetett használni.
Kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:20
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

ÁMEN
betvek, sok sok betv
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:21
Eke's Avatar
Eke Eke is offline
Member

Longevity: 94%

Na ez igy igazságos ,tetszik.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:23
Lik-lak Lik-lak is offline
Member

Arrow

Barataim, felelfek es emberek, tolvajra fel!!
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:23
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Végre.....
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:26
Bogár Bogár is offline
Member

100%-ig egyetértek a döntéssel.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules