|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 19:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by antitalentum
Csak hát ugye egy tornyos elf íjász védelme nagyságrenddel múlja felül egy ork lovas támadóerejét, a többi fajról nem is beszélve!
Nem rossz a 25%, épp azért, mert senkinek sem jó!  Középutas kompromisszumos megoldás, nem lesz olyan beton az elf, de olyan "gyenge" sem.. 
|
a 20%is "beton" az elf... sztem más lesz a középút...

04-25-2007, 19:09
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
a 20%is "beton" az elf... sztem más lesz a középút...
|
Beton és beton között jelentős különbségek vannak!  A mostani rendszer inkább pszichikai védelmet adott 10%-ot, mint valósat. De majdcsak kialakul, mint a démon a tojásból! 
|

04-25-2007, 19:23
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
B
(nem, nem erosodott volna az elf, szerintem senki nem volt eddig, aki 20%al szamolt volna....)
|
biztos vagyok benne, hogy erre a bugra senki nem jött rá.
anarchba kilehetett volna kísérletezni, hogy mikor ütöd be az elfet , mikor nem,
de 100 %-osan biztos vagyok benne, hogy ezt senki nem tette.
nagyon sok jó játékos van a hódban, és senki nem tudta ezt.
anno velem is előfordult egyszer, hogy bevertem az orkommal lefelé Xepi elfét A-ban, pedig nem szabadott volna beütnöm, és akkor sem tudtuk sem mi, sem ők a magyarázatot, pedig azért nem kisebb nevek voltak abban a klánban , mint Wand, Xepi, stb...
nem minden hiba derül ki olyan könnyen, ez is csak azért derült ki , mert Ati megnézte...
aki igazán hadisnak érzi magát, akkor az a bug javítását választja, és megpróbálja majd beütni az elfeket 30 % védőerővel is...
egy 35-35 % elfet fix 95 % morállal, egy 73 % barrakkal támadó ork,
(vagy 71,5 % barrakkal támadó 2 személyiségű ork )
már gond nélkül beüt a jelenlegi állapotban...
nem hiszem hogy ez kihívást jelent bárkinek is.
az ennél élezetebb elfek az igazi csemegék.

|

04-25-2007, 19:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
aki igazán hadisnak érzi magát, akkor az a bug javítását választja, és megpróbálja majd beütni az elfeket 30 % védőerővel is...
egy 35-35 % elfet fix 95 % morállal, egy 73 % barrakkal támadó ork,
(vagy 71,5 % barrakkal támadó 2 személyiségű ork )
már gond nélkül beüt a jelenlegi állapotban...
nem hiszem hogy ez kihívást jelent bárkinek is.
az ennél élezetebb elfek az igazi csemegék.

|
Teljes mértékben egyetértek veled.
Pontosan ezért nem kattintok sehova sem.Aki gamelni akar elfel tegye azt.Előbb-utóbb úgyis elkapja valaki a grabancát aztán nyekk 

04-25-2007, 19:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Nem értem mi itt a probléma. Volt egy hiba, ami most javításra kerül. Miért kellene a mostani 20% helyett 30at adni? Teljesen felborítaná a rendszert.
Meg kívánom azt, hogy aki annyira akarja magának a +10%ot, az 1/A-ba próbáljon már beütni egy tanyamentes elfet, aki szinte csak barakkból és toronyból áll. így legalább van rá esély, a +10%al ez még esélytelenebb lenne, már így is 85% barakk kell minimum, hogy beférj hozzájuk...
Szerintem ennek a játéknak továbbra sem a defenzív játékról kellene szólnia, az pedig nem kifogás, hogy nem ér rá és ezért lesz elffel...
|
építs normális orit , ami beüti az elfet...
óriással nem megy? gnómmal nem megy?
és elffel beütöd vajon az elfet?
hadizz hadis fajjal.
|

04-25-2007, 19:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
elment egy időre a netem, de azért még beírom
Quote:
AndrewB, csak érveltem nem oktattam.
Mint mondtam, voltam A-ban elffel, és kilógott a lóláb, amikor jött a sereg rám, és a számítás alapján (30%) ki kellett volna fognom. Beszéltük is ezt a többiekkel, és leesett, hogy az elfnél másképp vannak a dolgok.
De ki kell menjek rá full sereggel, mert megszerzi azt a +10%ot simán az elf. Fogja magát és kilométerekre alámbont... Most meg még adnál neki plusz védelmet.
"megjegyzem, azt is etetnie kell valakinek, és azok pedig az elfek"
Mint mondtam tanyamentes elfről beszélek betonvédelemmel...
Nézz meg egy elfet, vígan tarthat az átlagosnál több kocsmát, elegendő varit, és most még ütni se lehet majd. Míg én kénytelen vagyok kocsma nélkül tolni, annyi varival, hogy örülök, hogy a vérszomj felmegy, és ház is hiányzik rendesen.
S én megyek ki a seregemmel, az én orimat írják ki a teljesbe, nekem mi marad otthon? Semmi. S igen, kényelmetlenül esne, ha azért cserébe, hogy kint vagyok mindenemmel és kockáztatom több hónapnyi összeszedett földemet, amiről még tudnak is a krónika alapján, most lehetetlenséggel legyen határos beütni. Miért a védekező játékot támogassuk? Adj rá indkot és elfogadom, mert az kényelmes, és tizedennyi munkából megvalósítható?
|
tehát tudtátok, hogy valami hiba van a játékban, és nem csak hogy tudtátok, ezt még ki is használtátok - és most problémáztok, hogy ez kiderült, a kiskapu, amivel be tudtátok verni azokat, akik erről nem tudtak
ÉLJEN A FARIPLAY GYEREKEK!!
|

04-25-2007, 19:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by puma
Teljes mértékben egyetértek veled.
Pontosan ezért nem kattintok sehova sem.Aki gamelni akar elfel tegye azt.Előbb-utóbb úgyis elkapja valaki a grabancát aztán nyekk 
|
én sem szavaztam...
a támadó félnek óriási előnye van...
- ő tudja mikor akar ütni
- akkor fog indulni amikor a morálja szét veri a plafont 
ott simán van + 5% előnye, a védekező orival szembe...
az pedig ,hogy 1/a vagy nem 1/a érdekes dolog.
lentebbi szinten semmi kockázatot nem jelent egy üresre támadás, a kár töredékét tudják okozni 2400 hektárig bezárólag, mint 1/a ban...
az új fedezési szabályok mellett ugye senki nem akarja össze hasonlítani a
2000 hektáron bekapott sereget földre , mondjuk a 6000 hektáron bekapottal...
1/a-ban elvesztesz egy csatában annyi földet, mint előtte az összes szinten, azzal a különbséggel, hogy majd sokszorosáért fedezed vissza...
de ez mellékes ne foglalkozzunk vele

|

04-25-2007, 19:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
építs normális orit , ami beüti az elfet...
óriással nem megy? gnómmal nem megy?
és elffel beütöd vajon az elfet?
hadizz hadis fajjal.
|
Szerintem az orknál nincs hadizossabb faj... de nem hinném, hogy ezt neked kellene magyaráznom 
Eddig is 30%al számoltam, és bevertem az elfeket, ezzel sincs baj. Csak nem szívesen támogatom az elfet még pluszban. Ha más esélytelenebb fajról vitatkoznánk, egy szóval se mondanám, hogy ne erősítsük, de pont az elf az egyik legerősebb faj, nem értem miért gyúrnánk őt. De az ork 10%os erősítését sem támogatnám...
|

04-25-2007, 19:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Szerintem az orknál nincs hadizossabb faj... de nem hinném, hogy ezt neked kellene magyaráznom 
Eddig is 30%al számoltam, és bevertem az elfeket, ezzel sincs baj. Csak nem szívesen támogatom az elfet még pluszban. Ha más esélytelenebb fajról vitatkoznánk, egy szóval se mondanám, hogy ne erősítsük, de pont az elf az egyik legerősebb faj, nem értem miért gyúrnánk őt. De az ork 10%os erősítését sem támogatnám...
|
kibújt a szög a zsákból, elismerted, hogy eddig 30%-al számoltál
és mi lenne az, ha meghagynánk 20%-nak és át is írnánk a súgóban? na mi? csak nem gyengítés? - márpedig gyengíteni nem szabadna semmit
ne legyünk már álszentek kérem szépen
ha meg nem tudjuk beütni, akkor valaki úgy is széjjelártózza
|

04-25-2007, 20:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
kibújt a szög a zsákból, elismerted, hogy eddig 30%-al számoltál
és mi lenne az, ha meghagynánk 20%-nak és át is írnánk a súgóban? na mi? csak nem gyengítés? - márpedig gyengíteni nem szabadna semmit
ne legyünk már álszentek kérem szépen
ha meg nem tudjuk beütni, akkor valaki úgy is széjjelártózza
|
Adj könyörgöm egy értelmes választ, hogy miért kellene még erősíteni egy olyan fajt, ami már így is full tápos?
Sajnálom, hogy 30al számolok, és 100%os katmorállal, és szoktam +50torony és +50 barakkot is adni neki, hátha épül. tudom hülye vagyok, és az lenne az igazi, ha még az elf megkapná a tükörvarit is, és 95%hoz tartana a morálja...
Miért a védekezést tápoljuk? Hm?
S kérlek ne mondjunk olyanokat, hogy széjjelártózzuk az elfet 1/A topjában...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|