|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 14:50
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Belegondoltatok mar abba, hogy ha Ati nem szol egy szot se, hanem csendben atjavitja a jatekot 30%ra, senki nem vett volna eszre semmit, egyszeruen eltuntek volna a zavaro, megmagyarazhatatlan tortenesek a jatekbol.
(nem, nem erosodott volna az elf, szerintem senki nem volt eddig, aki 20%al szamolt volna....)
Ati azt nem erti, hogy o most a masik alternativaval, egy faji gyengitest hajtana vegre, ami ellen mar sok sok eve ellene van, a fajokhoz valo nyulast.
Meggyozhetetlen vagyok arrol, hogy a 30% erosites lenne
Bele lehet magyarazni... de nem az. Nem minden feher es fekete, igenis ott volt eddig is az a 30%, meg ha csak pszichikailag is... Vessuk hat kobe.... :P
|
 Remy  szavazzhatnál hejjjettem is  annyira a szívemből szóltál 
|

04-25-2007, 14:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Hmmm!Érdekes megközelítés bors helyett borsót törünk az orkok orra alá és támadáskor elesnek a sok kis zöld gurigán?
A másik sokan azt mondják hogy idő hiány miatt választják a beton elfet,de azért arra van idejük hogy lopkodjanak ártózzanak az elvileg békés fajjal.
Átgondoltam a dolgokat és megváltoztattam a véleményem kapja meg a 30% védelmet az elf eddig se okozott olyan nagy gondot hogy bemenjen a sereg bár nyilvánvalóan egy több személyiségű ork könnyebben töri fel az elf diót mint egy első bálos.
|
Bocsi elírtam...bors a lényeg...de azt hiszem értetted, hogy mire gondoltam, mert rájöttél.  Amúgy mily szerencsés véletlen, hogy pont te írod ezt. Ha nem lett volna ez 30% helyett 20%, akkor te még mindig ott próbálkoznál átjönni a védelmemen. 
|

04-25-2007, 14:53
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by NoName
Bocsi elírtam...bors a lényeg...de azt hiszem értetted, hogy mire gondoltam, mert rájöttél.  Amúgy mily szerencsés véletlen, hogy pont te írod ezt. Ha nem lett volna ez 30% helyett 20%, akkor te még mindig ott próbálkoznál átjönni a védelmemen. 
|
Ugyan már max nem lett volna az oriban ház amit fel lehet gyujtani,de beverhetetlen ori nincs.
|

04-25-2007, 14:55
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Belegondoltatok mar abba, hogy ha Ati nem szol egy szot se, hanem csendben atjavitja a jatekot 30%ra, senki nem vett volna eszre semmit, egyszeruen eltuntek volna a zavaro, megmagyarazhatatlan tortenesek a jatekbol.
|
Az történt volna, hogy egy csomó olyan támadás, ami eddig bement, most nem menne be, és értetlenül állnának előtte az emberek. Talán valamivel többen, mint ahányan eddig értetlenül álltak a beütés előtt.
Ez nyilván nem megoldás.
|

04-25-2007, 14:56
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Ugyan már max nem lett volna az oriban ház amit fel lehet gyujtani,de beverhetetlen ori nincs.
|
Jójó...  Mindenre van megoldás. Ez is azt bizonyítja, hogy akár 20%, akár 30%, az ork úgyis beüti az elf-et, szóval ezek szerinte akár 40% is lehetne...  Na jó ez csak vicc volt. 
|

04-25-2007, 14:56
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!Én is úgy gondolom,nincs értelme még jobban erősíteni az elfet,eddig is 20%-al volt számolva,mégha az a súgóban másképp is volt írva,magyarul csak a súgót kell kijavítani,és senkinek nem lesz belőle hátránya,hisz a játékának fejlődésén,továbbmenetelén nem változik ezzel semmi,senki nem károsul,sem elf,sem más faj!
Szal le a súgóval 
|

04-25-2007, 14:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az történt volna, hogy egy csomó olyan támadás, ami eddig bement, most nem menne be, és értetlenül állnának előtte az emberek. Talán valamivel többen, mint ahányan eddig értetlenül álltak a beütés előtt.
Ez nyilván nem megoldás.
|
Ati, ez is megint nézőpont kérdése. Szerintem meg sokan voltak elfek, akik elszenvedték a károkat, csak nem jelezték  Mert nem látták értelmét.
Én jeleztem, konkért számmokkal támasztottam alá azt a lehetetlen támadást.
Ennyi válasz jött:
Kedves Játékosunk!
A csatákat a számítógép automatikusan számolja, a súgóban szereplő
képletek alapján, egyes csaták utólagos kiértékelése nem lehetséges.
Szóval ezek után egyértelmű, hogy az elf 30%-a jogos.
Last edited by NoName; 04-25-2007 at 15:04..
|

04-25-2007, 15:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
dehogy nincs, csak kell hozzá napi 30mrd arany meg persze 50perces alvás ciklusok... 

04-25-2007, 15:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
hali!
maradjon csak meg a 30% vagyis "legyen 10%-kal erősebb" ha az orkoknak jár a plusz 30 akkor az elfeknek is ez az én véleményem!!! 
|

04-25-2007, 15:03
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
dehogy nincs, csak kell hozzá napi 30mrd arany meg persze 50perces alvás ciklusok... 
|
Bocsi nem gondoltam végig elvileg elfből is tudok tanya és házfree orit alkotni de csak rövid távon mondjuk 24-48 körre és az ellen már tényleg nem tudom mit lehetne küldeni 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|