|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

04-24-2007, 15:35
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
jöttem én is szörszálat hasogatni baltával 
a pontoknál van egy olyan gomb, hogy 'A legsikeresebb hódítósok'
a menüknél, ha megnézzük ( a Hadsereg kivételével) mindegyiknél a gombbal megegyező szöveg van az általa megnyitott oldal pergamenjében is
de a fent említett szövegre ha kattintunk, a megjelenő oldal pergamenjében a 'A legjobb Hódítósok' felirat díszeleg  és itt ütött szöget a fejembe, hogy akor hol itt a logika?   
|
Köszi a jelzést.
Ennek nagyon prózai oka van: a "legsikeresebb" az igazán kifejező szó, de az nem fér el a pergamenre.  Ezért ott egy kis egyszerüsítés lett, viszont a pontoknál a link az mondjuk olyan jelzőt, ami jobban illik az ott szereplőkre.  A "jó" az elég tág fogalom, a "sikeres" az specifikusabb.
Ez lehet, hogy logikailag egy kicsit kilóg a többi oldal közül, de ez marad így. 
|

04-24-2007, 15:46
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Köszi a jelzést.
Ennek nagyon prózai oka van: a "legsikeresebb" az igazán kifejező szó, de az nem fér el a pergamenre.  Ezért ott egy kis egyszerüsítés lett, viszont a pontoknál a link az mondjuk olyan jelzőt, ami jobban illik az ott szereplőkre.  A "jó" az elég tág fogalom, a "sikeres" az specifikusabb.
Ez lehet, hogy logikailag egy kicsit kilóg a többi oldal közül, de ez marad így. 
|
ez eszembe nem jutott volna   
de így már világos, köszi szépen 
|

04-24-2007, 16:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A súgós témában ezt átrágtuk, ez a legjobb megfogalmazás, ami most kikerült, igazából én ezen tovább nem akarok ilyen értelmetlenül rágódni. Részemről a törpe varázslóerejének megfogalmazására irányuló törekvések lezárultak. Aki ennyiből nem érti, az kipróbálja.
|
Gondolkodtam rajta, hogy írjak-e ehhez mégegyszer.
Tehát megpróbálom érthetően megfogalmazni:
1, a súgó jó, és mint kifejtetted ezen nem lesz javítva, amivel nincs is baj
2, a helyzet hasonló ahhoz ami az elfnél van csak fordítva
elf: súgó: 30% védelem ----valóság: 20% védelem
törpe: súgó: -25% mágia védelem----valóság: -0% mágia védelem (azaz 0,75 helyett 1 a faji szorzó)
Kipróbálja? Ezt már mindenki érti, szerintem, de miért kéne bárkinek azt hinnie, hogy rossz? Akkor most próbáljak ki minden képletet a súgóból, mert hátha rossz? 
|

04-24-2007, 18:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem tudom, mennyire lehet ez hiba, vagy mivan, de.
Óriás vándor támadott, (én) 93as kat morállal. 7500ló+szövisegítség.
Azt írta ki, hogy csata alatt elpúlt 178 lovasom.
De én 195 lovat kellett, hogy pótoljak, amikor a seregem hazaért.
Ezt nem igazán értem, mert ez még akkor is sok, ha csak én csatáztam volna. De ehez még jött sereg a szövijeimtől. 16xxx ló volt összesen.
Nem vagyok betegse se semmi.
De az út alatt elhullott lovakat is sokallom egy picit. 
|
???
A 17 darab lovast sokallod a 7500-ból?
|

04-24-2007, 18:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Azt nem. De azt igen, hogy állítólag ott volt a szövi segítség is, és elvileg ők is adtak lovat.
És ezesetben mintha csak az én lovaim feküdtek volna meg?
Mármint a csata alatt elhullt lovak 4 embertől származtak.
Tehát akkor a kiírt csata alatti veszteség (178 ló) gondolom az is össz veszteség. Tehát nekik is volt veszteségük a csata alatt??
Vagy a zöld üziben, csak az én katonai veszteségem jelenik meg?
És a szöviké nem?
Mert ha igen, akkor bocsi, és törlöm az üzenetem. 
|
Amit eseményben látsz, az csak a saját veszteséged.
|

04-25-2007, 00:13
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Helytartó magas hektáron történő tekercsírása javítva, eddig előfordult, hogy irreálisan magas pénzösszeget vont le, mostantól nem teszi.
2007-04-24 22:44:11 HELYTARTÓ: 93329 tekercs írására utasítást adtam.
2007-04-24 22:44:04 HELYTARTÓ: 93329 tekercs írására utasítást adtam.
2007-04-24 22:14:10 HELYTARTÓ: 158864 tekercs írására utasítást adtam.
csak tegnap vettem észre, szerintem megint nem jó összeget von le a Ht.
ráadásul 2x 1 körben??

|

04-25-2007, 08:25
|
Banned
|
|
Longevity: 94%
|
|
Kissé nagy lehet a kopásod, ha ennyit írsz. :-D
|

04-25-2007, 09:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én igazából hibának vélem azt, hogy a vip pontlistában nem törli a izonytalan infókat a rendszer, amennyiben az ori újrázik. Gömbölhetetlen élőhalott és ilyenek...
Steve`sfield (#324643)
|

04-25-2007, 09:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Én igazából hibának vélem azt, hogy a vip pontlistában nem törli a izonytalan infókat a rendszer, amennyiben az ori újrázik. Gömbölhetetlen élőhalott és ilyenek...
|
Ez nem hiba. A pontlistában mindig az általad utoljára készített gömb adatai látszanak. Azt nem tudod automatikusan, hogy újrázott-e.
Az élőhalott speciális példa, de egy gnómot ha egyszer meggömböztél, majd utána nem tudod, akkor nem tudhatod automatikusan, hogy több varázslót képzett, vagy esetleg újrázott, és most óriás.
|

04-25-2007, 10:22
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem hiba. A pontlistában mindig az általad utoljára készített gömb adatai látszanak. Azt nem tudod automatikusan, hogy újrázott-e.
Az élőhalott speciális példa, de egy gnómot ha egyszer meggömböztél, majd utána nem tudod, akkor nem tudhatod automatikusan, hogy több varázslót képzett, vagy esetleg újrázott, és most óriás.
|
Rendben. De ezt akkoris alapvetően hibának tartom. Nagy eséllyel ki lehet szúrni egy ori újrázását a hirtelen esésből (extrém eseteket kivéve) de sztem nincs annyira fanatikus játékos aki minden egyes oriról tudja hogy újrázott-e a legutóbbi felmérés óta. Ez leginkább olyan helyzetben nehezít, amikor semmilyen infó nincs az oriról, kivéve a faj.
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|