|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

04-24-2007, 12:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Leirok 1 rövid történetet , a véleményedre lennék kiváncsi.
5 be aférunk volt ezzel a szövivel , de a szépség hiba nem itt van , az a szövi már 3 ba van , inditotak 1 új szövit , amivel gyorsan beértek minket 4 be alatunk voltak 3-4 körre .
Mivel békés szövik vagyunk , és minden afért lezárunk diplomáciával , nem vártunk semmi támadást , ők bár nem azokkal az orikkal , hanem az újakkal akikről mi nem tudtunk , neki álltak kicsinálni a szövink 1 ik tagját napokon át , jól csinálták , mivel még pontlista alapján se tudtuk megálapitani kik lehetek , gondolom ártűztak felfelé , loptak lefelé.
Mikor a srác készvolt , nagy dirrel durral felfedték magukat , hogy most kicsinálnak minket azért , mert 5 be a másik szövijükkel háboruztunk, nem ezekkel az orikkal volt aférunk , igy rájuk nem is gondoltunk ,sose loptuk támadtuk ezeket az orikat , 1 másik szövire gondoltunk , és majdnem 2 tűz közé kerültünk. Miután 1 tagunkat likvidáltak , aki törölt is , szöviháborut hirdetek .
A kérdésem az , szerinted másik orik megbizásából ,( még ha a játékos ugyan az , ami nem 100% mivel nem tudjuk elenőrizni () elvégzett pusztitás rengetés gyujtogatás minek minősül? Részemről , még ha nem is az igazi JKSZ
de hasonló műfaj. A végeredmény 1 törölt ori 1 újrakezdés ,1 szövi szétesése ,és ezek után ütés 8-10 körröl , kiváncsian várom válaszodat
|
Régi sérelmekért én is álltam már bosszút másik országgal.
Szerintem bárhonnan fel lehet állni, csak akarat és türelem kérdése.
A másikmeg, ha valóban ilyen szinten rászálltak, akkor miért nem szabizott le, vagy miért nem segítettetek neki?
Ha jó a szövi, akkor marha nehéz közüle akár egyetlen országot is ilyen mértékben kicsinálni.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

04-24-2007, 12:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Leirok 1 rövid történetet , a véleményedre lennék kiváncsi.
5 be aférunk volt ezzel a szövivel , de a szépség hiba nem itt van , az a szövi már 3 ba van , inditotak 1 új szövit , amivel gyorsan beértek minket 4 be alatunk voltak 3-4 körre .
Mivel békés szövik vagyunk , és minden afért lezárunk diplomáciával , nem vártunk semmi támadást , ők bár nem azokkal az orikkal , hanem az újakkal akikről mi nem tudtunk , neki álltak kicsinálni a szövink 1 ik tagját napokon át , jól csinálták , mivel még pontlista alapján se tudtuk megálapitani kik lehetek , gondolom ártűztak felfelé , loptak lefelé.
Mikor a srác készvolt , nagy dirrel durral felfedték magukat , hogy most kicsinálnak minket azért , mert 5 be a másik szövijükkel háboruztunk, nem ezekkel az orikkal volt aférunk , igy rájuk nem is gondoltunk ,sose loptuk támadtuk ezeket az orikat , 1 másik szövire gondoltunk , és majdnem 2 tűz közé kerültünk. Miután 1 tagunkat likvidáltak , aki törölt is , szöviháborut hirdetek .
A kérdésem az , szerinted másik orik megbizásából ,( még ha a játékos ugyan az , ami nem 100% mivel nem tudjuk elenőrizni () elvégzett pusztitás rengetés gyujtogatás minek minősül? Részemről , még ha nem is az igazi JKSZ
de hasonló műfaj. A végeredmény 1 törölt ori 1 újrakezdés ,1 szövi szétesése ,és ezek után ütés 8-10 körröl , kiváncsian várom válaszodat
|
kicsit érdekes történet,ha nyertetek 5ön akkor revansot akartak venni, csak picit tulzásba estek, ha meg ott sem akkor énsem értem őket.
gondolom nem hagytátok magatok és ti is támadtatok, így adtatok nekik alapot arra, hogy nyugodtan többször is támadhassanak "hiszen ők csak a támadást torolják meg", nem tudok mit mondani erőteljesen ellenszenves a magatartásuk, de mondom azért K-ban tuti vannak olyanok akik szivesen beszállnak egy hajtó vadászatba az ilyenek ellen  
De amúgy nem egy olyan szöviről van szó akik közül 2db 2személyes 1db 4személyes ori van???

04-24-2007, 12:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Régi sérelmekért én is álltam már bosszút másik országgal.
Szerintem bárhonnan fel lehet állni, csak akarat és türelem kérdése.
A másikmeg, ha valóban ilyen szinten rászálltak, akkor miért nem szabizott le, vagy miért nem segítettetek neki?
Ha jó a szövi, akkor marha nehéz közüle akár egyetlen országot is ilyen mértékben kicsinálni.
|
azért ha nincs tartalékod akkor K-ban ezt 2kör alatt meglehet csinálni...

04-24-2007, 12:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
azért ha nincs tartalékod akkor K-ban ezt 2kör alatt meglehet csinálni...
|
Ott vagyok, látom mi megy ott.
És legalább egy minimális tartalék nélkül nem kell fellépni, senki nem kötelez rá.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

04-24-2007, 12:55
|
 |
Member
|
|
|
|
ne mosolygj rám, nekem is van egy kevés  

04-24-2007, 13:02
|
Member
|
|
|
|
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

04-24-2007, 13:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Rám se mosolyogna senki se 

04-24-2007, 13:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Rám se mosolyogna senki se 
|
Off: Te kérted én csak szófogadó jókislány vagyok.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

04-24-2007, 13:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Off: Te kérted én csak szófogadó jókislány vagyok.
|
off: én meg skizofrén  

04-24-2007, 15:24
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
kicsit érdekes történet,ha nyertetek 5ön akkor revansot akartak venni, csak picit tulzásba estek, ha meg ott sem akkor énsem értem őket.
gondolom nem hagytátok magatok és ti is támadtatok, így adtatok nekik alapot arra, hogy nyugodtan többször is támadhassanak "hiszen ők csak a támadást torolják meg", nem tudok mit mondani erőteljesen ellenszenves a magatartásuk, de mondom azért K-ban tuti vannak olyanok akik szivesen beszállnak egy hajtó vadászatba az ilyenek ellen  
De amúgy nem egy olyan szöviről van szó akik közül 2db 2személyes 1db 4személyes ori van???
|
Nem támadtunk , nem is ártóztunk , nem volt alapjuk erre , de ez van.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|