Nézd Ati, ha a support már legelsőre azt a választ adta volna, hogy nem ad meg stratégiai információkat a kérdéssel kapcsolatban, akkor nem is pattognék, csakhogy a support nem ezt tette, hanem hülyeségeket beszélt. kb 3. válasza lehetett az, ami most neked. Amint ezt megkaptuk, megértettük, hogy lehetségesnek tartja, nem hibáról van szó (merthogy mi akkor ezt felvetettük neki), hanem valamilyen valós stratégiának (és ezt keresem) és többet nem árul el. Innentől kezdve hagytuk is a dolgot, és azóta csak másoktól érdeklődöm. Most sem téged kérdeztelek, sem a supportot. Természetesen megértem, hogy zavar, hogy állandóan "szidom" és mentegeted a supportot, és igazad is van, de attól még tény marad, hogy eleinte a support hülyeségeket válaszolt nekünk (így joggal lehetek rá mérges). Ez benne van (ahogy robin is mesélte nemrég, hogy őt meg megfenyegette egy). Hibázott. ( Most hogy megnyitottam ezt a fórumot ide is írnak hülyeséget (nem véletlenül ugyanazt, hogy tudniillik az A-ban másképp mennek a dolgok), de van, aki kicsit utána is gondol a dolgoknak. Lásd Synkel. Tisztában vagyok vele, hogy meglehetősen sok melója lehet a supportnak, és valszeg neked is. Egyáltalán nem is értem, hogy miért foglalkozol velem. Majdcsak kitaláljuk itt a népekkel, hogy mi történt.
Felfogtam még kisbetűsen is, hogy mit tehet a support. Sőt már annak idején is felfogtam, és akkor még nem azt firtattuk, hogy ez hogy lehetséges, hanem hogy lehetséges-e. És ahogy mondtam, most sem a supportot kérdezem. Mindamellett a supportnak meg kellett volna vizsgálnia az esetet, de valószínűleg, mivel azt lehetségesnek tartotta, ezért nem tette meg. Gondolom volt elég melója más. Csakhogy a körülmények olyanok voltak, hogy az esetet meg kellett volna vizsgálni, emiatt szintén joggal lehetek mérges a supportra. Most már valószínűleg hiába is szeretném, hogy a support vizsgálja meg, hogy valóban az általa lehetségesnek tartott stratégia alkalmazása történt-e. E bekezdés végére azt írnám, hogy még mindig a Microsoft és a kék halál világát éljük, igaz a démontojások eltűntek, tehát haladunk.
Jelen állás szerint Szynkel elég komolyan rátapintott a lényegre. Az X-ben egy éve katonából is alig volt. Nem tudom most hogy áll a dolog. Tehát a fokozás sem ment olyan hú de egyszerűen. kati, toli vari együttesen nem volt 50E darab. Nem véletlen, hogy ennyire erőltetem a témát.
Az oriról volt gömbünk, és a pontszámának megfelelő területe volt közel 90%-os foglalkoztatottsággal. Ahogy synkel mondta, annyi rakija pedig nem lehetett, hogy totál átépítse magát.
Nektek ez az egész tán nem olyan nagy cucc, de kiváncsi lennék, hogy mit tennétek, ha valakitől csak 6 ezrelék!!! földet hoznátok az ötödik szinten. (Az A-ban természetesen 0 földet is lehet hozni, ehhez még tehetség sem kell.)
Remy, úgy tudom te sem vagy kezdő, szal biztos tudod, mire gondolnak a nagyok. Ha valaha is rájövök, hogy mi történt, az biztos, hogy nem adom tovább. Sőt, ha valaha megoldás közeli lehetőséget vázol fel, azt sem teszem fórumra, az biztos.
Magyarul még mindig nem hallottam elfogadható történetet. Egészen őrült verzió 2 is van, de mindkettő esztelenség az adott szinten, és nem biztos, hogy megvalósítható.
Azért én is gondolkodok kicsit: Akkoriban az X topja úgy nézett ki, hogy volt kb 30 ori, akik 40E és 180E között helyezkedtek el. Mi van, ha egészen a topban 170E környékén ott csücsült egy törpe bányákkal és raktárral. Kicsit számolnék. Valaki megmondaná, hogy mennyi nyersanyag kell átlagban egyépülethez 55E környékén? Nekem most nincs közel ilyen méretű orim.
pea
Last edited by pea; 04-23-2007 at 05:53..
|