|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

04-20-2007, 22:56
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
|
bahh, nem adhatok elismertséget 
majd legközelebb bepótlom azt a pirosat  
|

04-20-2007, 22:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
bahh, nem adhatok elismertséget 
majd legközelebb bepótlom azt a pirosat  
|
Ok, de szavadon foglak   
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

04-27-2007, 11:08
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
héáát grat. azt hittem csak vicceltek , de tényleg széépen széét offoltátok 

04-27-2007, 14:03
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
héáát grat. azt hittem csak vicceltek , de tényleg széépen széét offoltátok 
|
dehogy is... ezt nem lehet.. 
|

05-03-2007, 14:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
|
hmm akkor jó 
PEdig most azért néztem be mondom hátha találok itt vmi jó viccet ,de nem...

05-20-2007, 21:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Két diák, a hétfői vizsgája előtt, a Balatonra utazott szórakozni. Mivel nagyon is kellemesen töltötték a hétvégét, és szinte semmit nem tanultak a vizsgájukra, valamit tenniük kellett. Felhívták a professzort, hogy sajnos nem tudnak időben odaérni a vizsgára, mert kilukadt az autójuk kereke.
Másik időpontot kértek. A professzor rendes volt, és két nappal későbbre kijelölt egy vizsgaidőpontot. A két diák megjelent a vizsgán, immáron a tudás birtokában. A professzor két külön terembe ültette őket, majd átadta a vizsgalapokat.
Két kérdés volt a vizsgalapon:
Az első, a félévi anyagból feltett könnyű kérdés (10 pont).
A második, egyszerűen ennyi: "Melyik kerék?" (90 pont).
A Gösser, a Carlsberg és a Fosters sörgyárak képviselői eldöntik, hogy elmennek együtt sörözni. Bemennek egy vendéglátóhelyre és a pultnál mindenki rendel magának! A Gösser gyár képviselője kér egy üveg Gössert, a Carlsberg gyár képviselője egy Carlsberget, a Fosters képviselője pedig egy citromos teát. Látják ezt a többiek, és nem értik, miért nem Fosterst kért. Meg is kérdi az egyikőjük:
- Ne haragudj, de te miért citromos teát rendeltél? Mire a fickó:
- Hát srácok! Ha ti nem isztok sört, akkor én sem!

06-05-2007, 20:44
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Egy kínai úszónő naplója
Hétfő:
Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet. A felkészülés kezdete óta annyit nőtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni. Ezután kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell gyantáztatni a lábam. Tíztől négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.
Kedd:
Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél. A kozmetikus kifogyott az olajból az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik. Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni. A bicepszem akkorát nőtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.
Szerda:
Öt zöld, tíz kék és hat piros. A kozmetikus disznópörzsölővel próbálkozott. Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzőm kötelet adott a számba és vízisíelt. Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.
Csütörtök:
Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros. Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait. Büszke vagyok. Én vagyok azt első ember, aki elérte a vízben az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek az uszoda ablakai, de az edzőm is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.
Péntek:
Tíz kék, kilenc barna és harminc piros. Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak. Az öltözőben pánik tört ki mikor állva pisiltem. Ma egy kis műtéten kellett részt vennem, ugyanis nőni kezdett a harmadik karom. Az edzőm szerint ez ennyi edzés után természetes.
Szombat:
Ma volt a doppingvizsgálat. Pár béna magyar sportoló lebukott...

12-08-2010, 16:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Van egy legendásan ganéj tanárunk aki az egyik tantárgyból elég nagy örömmel szór már a zh-ján is.
a következő a zh eredménye 402főből:
0-19% -> "letiltva" ők nem tudnak javitani a vizsgaidőszakban sem már...buktak egy évet, mert a tantárgy szükséges a szoftver szigorlathoz a 64főből 20-an 19%on végeztek, 20%-on 0fő...
20-39% ->nekik jön az "aláírás megtagadva" ők a vizsgaidőszak alatt 1x megprobálhatják még,most hétfőn majd 2000ft UV díj ellenében(általában nehezebb szokott az sokkal lenni) ez a csoport a legnépesebb 238főt foglal magába, de ebbe beletartozik az a 120fő aki nem irta meg. ők is megirhatják hétfőn 2000-ftért, persze csak ha betudnak mutatni kórházi zárójelentést. sima háziorvosi papirt nem fogadja el. a 118főből aki megirta kerek 60fő végzett 38%-on, természetesen 40-41%-on 0fő...
40%-tól "aláírva" kerül be amivel mehetünk (hál isten én is ) vizsgázni.
(100fő)
igazából csak amiatt tartom viccesnek az egészet, hogy láthatóan direkt próbál mindenkit akit csak tud a határ alatt tartani, ráadásul direkt 1-2% teszi be az embereket a határ alá. ezzel is mégnagyobb ellenszenvet kivivva...
amúgy a vizsgára még kb 15-20ember fog csatlakozni hozzánk, de akkor az már nagy szó a póton (előző évek átlaga a pótzh-n 90% bukás...)
most ebből a 120emberből jó esetben 60-an ha sikerrel vizsgázunk.

12-08-2010, 16:24
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Én is voltam fősulis, nekem is volt olyan tanárom, aki nagyon keményen osztályozott (75% alatt 1-es), de most visszagondolva jó, hogy nem ment át minden hulladék hallgató elsőre. Ugye akkor még félévismétlést vont maga után 1-1 nem sikerült vizsga...
Hmm, mindig a tanár a ganéj, ha valaki ír egy pl. 10%-os dolgozatot/témazárót/zh-t...
Ne írjuk meg helyettetek diákok?
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

12-08-2010, 16:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Én is voltam fősulis, nekem is volt olyan tanárom, aki nagyon keményen osztályozott (75% alatt 1-es), de most visszagondolva jó, hogy nem ment át minden hulladék hallgató elsőre. Ugye akkor még félévismétlést vont maga után 1-1 nem sikerült vizsga...
Hmm, mindig a tanár a ganéj, ha valaki ír egy pl. 10%-os dolgozatot/témazárót/zh-t...
Ne írjuk meg helyettetek diákok?
|
nem is azzal van a gond, hanem mint irtam,hogy láthatóan a határ alá optimalizálja a dolgozatokat... tudatosan. Ezzel is erősitve azt a látszatott hogy mennyire kemény és lehetetlen nála ez a tantárgy. hozzáteszem nekem elsőre meg lett nem is kevéssel, úgyhogy nem elkeseredett hévből irom, csak viccesnek találtam hogy a határoknál mindig csak alatta vannak pontok közvetlen felette nem, és ott elég jól feltorlodva 
|
|
Posting Rules
|