|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-05-2007, 22:54
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A mi klanunkban 3 holgy is volt/lesz 
|
Szép életed lehet!
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-05-2007, 22:56
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Szép életed lehet!
|
Es akkor meg a klantalin a tequilazasrol nem is beszeltem.... 

04-05-2007, 22:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-06-2007, 01:23
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by System
Arra a kérdése várnám a választ és az érveléseket,merthogy nehezen tok dönteni,hogy sztetek szöviben érdemes-e nyomulni?Vagy a magányosok vannak előnyben?
|
Visszatérve a kérdésre, is-is.
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, de sztem itt nem ez a kérdés, hanem h hogy szeretsz játaszni.
Mivel ez egy társasjáték, sztem úgy érdekesebb, ha szöviben játszod, de ízlések és pofonok. 
|

04-15-2007, 12:19
|
Junior Member
|
|
|
|
Máskülönben teljesen a játékos(ok)tól függ.
Ennek ellenére inkább a szövit támogatom, mert sokkal biztosabb, ha négyen segítitek egymást, és a katonaibónusz sem 40%, hanem akár 150%  
Viszont a szövinek naon összehangoltnak kell lennie, ha ütőképes akar lenni, mert ha valaki mindig máskor van fenn (pl.: varis, tolis) akkor máris bukta, a szövetség nem tud azonnal reagálni.
|

04-16-2007, 14:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by System
Arra a kérdése várnám a választ és az érveléseket,merthogy nehezen tok dönteni,hogy sztetek szöviben érdemes-e nyomulni?Vagy a magányosok vannak előnyben?
|
Bár a szövinek állitólag sok előnye van de nekem a MF sokkal jobban tetszik nem vagy senki segitségére rászorulva +akkor támadsz amikor akarsz nincs az hogy várom a szövetséges segitségét és a végén küld 10%-ot. Egyébként ez attól is függ szereted a társaságot. pl én irtoznék attól szöviben régebbi
játékosok kioktasanak meg hogy megmondják mit tegyek.
|

04-16-2007, 14:52
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szerintem azért mondják meg, hogy a szövinek minél erőbb tagja legyél. és ők nem azt nézik, hogy 4 ország külön gondolkodik, hanem egybe, egymást védve, segítve. és nem érdekli őket mit gondol az egyén, kizárólag a csapat, a szövi. ha meg 10% van, az nem szövi.
szerintem bízz a tapasztalabb és jobb játékosokban, szövizz velük és adj a véleményükre. nem hiszem, hogy ellened akarnak szövizni veled.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

04-16-2007, 15:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
szerintem azért mondják meg, hogy a szövinek minél erőbb tagja legyél. és ők nem azt nézik, hogy 4 ország külön gondolkodik, hanem egybe, egymást védve, segítve. és nem érdekli őket mit gondol az egyén, kizárólag a csapat, a szövi. ha meg 10% van, az nem szövi.
szerintem bízz a tapasztalabb és jobb játékosokban, szövizz velük és adj a véleményükre. nem hiszem, hogy ellened akarnak szövizni veled.
|
Egyetértek 
Én se szeretem a kötöttségeket, de eddig csak hasznomra volt ha tapasztaltabb játékossal kerültem egy szövibe
Ha gyakrabban lennék én is szöviben nyomnám, de így marad az mf 
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

04-16-2007, 16:58
|
Junior Member
|
|
|
|
A szöviben többek között az is nehéz, hogy alaposan ki kell keresni, hogy kivel állsz össze. Itt nagyon könnyű elcsúszni, és hogyha egy szövinek akár egyik tagja is "elcsúszik" (máskor van fent, beverik, lemarad, stb.), akkor az a szövi ngyon könnyen sebezhető lesz, és akkor bukta... úgyhogy mostanság én is MF-ként nyomulok, de ha találok egy jó szövit, akor majd belépek 
|

04-17-2007, 00:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Vas
A szöviben többek között az is nehéz, hogy alaposan ki kell keresni, hogy kivel állsz össze. Itt nagyon könnyű elcsúszni, és hogyha egy szövinek akár egyik tagja is "elcsúszik" (máskor van fent, beverik, lemarad, stb.), akkor az a szövi ngyon könnyen sebezhető lesz, és akkor bukta... úgyhogy mostanság én is MF-ként nyomulok, de ha találok egy jó szövit, akor majd belépek 
|
azért ez nagyon nagy túlzás hogy mindenkinek egyszerre kell fent lenni... nagy előnye van annak ha majnem minden orában tud lőni valaki egy távolt,esetleg szembemenni az ellennel ha már nem tud segitséget küldeni... és elég csak a föbb időszakban bent lenni mind a 4en... nem olyan könnyen sebezhető egy szvöi ha leverik az egyik tagot, persze mindenkinek van gyenge pontja, de azért ha levernek vkit a szöviben nem kell eltemetni rögtön őket, mert úgyanúgy ők is visszavernek vkire és akkor hol is tartunk??? ha meg egy szöviben ha le is vernek vkit és maradék 3 nem tud visszaütni egy értelmeset, akkor nagy gondok vannak 
én mai napig azt mondom hogy egy közepesen erős orikból álló szövi, egy erős mf-et simán lever, ha normálisan jáccanak (nem csak napi 1 belépés meg hasonlók...),
a klasszikus felállást nézve is az 1toli,1vari 2hadiban. a hadik rögtön
erősebbek 10%al, mint az mf még akkor is ha a vari meg a toli betonozodik... egy közepesvari simán tudja ártozni az mf-et és egy közepestoli is simán befér egy mfhez. a másik pedig ami nem elhanyagolható, hogy egy szövinél a hadik felváltva tudnak támadni, így ha csak 1szövi sereggel férnek be, akkor is általában megoldható hogy óramű pontosággal vmelyikük inditsa a szövi sereget 4körönként, míg egy mfnél mindig van szinte holt időszak, amikor nem tud indulni/kisérni
|
|
Posting Rules
|